very_famous 24.06.04, 16:45 W razie problemów ze snem można zawsze próbować policzyć ... owieczki ) Owieczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Albo 24.06.04, 17:01 Ewentualnie potrenować późne powroty późne powroty do domu )) Odpowiedz Link
aankaa Re: Owieczki 24.06.04, 17:31 można jeszcze szkapy svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Odpowiedz Link
thomasch Re: Liczymy ?? na dobranoc??? 25.06.04, 00:38 Wgfc napisał: > Na razie liczymy na Baranka Jak czytam żale i pretensje autorstwa Baranka (niczym nieuzasadnione) nie mogę potem zasnąć ze śmiechu... Odpowiedz Link
wgfc Re: Liczymy ?? na dobranoc??? 25.06.04, 01:00 Thomasch napisał: > Jak czytam żale i pretensje autorstwa Baranka (niczym nieuzasadnione) nie > mogę potem zasnąć ze śmiechu... Dzięki wspomnieniom Baranka będziesz miał na pewno pogodne wakacje Odpowiedz Link
thomasch Re: Liczymy ?? na dobranoc??? 25.06.04, 01:25 Wgfc napisał: > Thomasch napisał: > > > Jak czytam żale i pretensje autorstwa Baranka (niczym nieuzasadnione) nie > > mogę potem zasnąć ze śmiechu... > > Dzięki wspomnieniom Baranka będziesz miał na pewno pogodne wakacje Ja sobie wydrukowałem nawet niektóre kawałki Odpowiedz Link
zo_h Re: Liczymy ?? na dobranoc??? 25.06.04, 12:14 To już trąci jakąś perwersją ... takie zachowanie chyba nie jest normalne . Odpowiedz Link
bettyy Re: Liczymy ?? na dobranoc??? 25.06.04, 14:03 thomasch napisał: > Ja sobie wydrukowałem nawet niektóre kawałki i powiesiłeś nad łóżkiem? ........... ;o) Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Owieczki 25.06.04, 00:39 Dzialaja niesamowicie. To chyba z powodu tej animacji. Nie jestem w stanie doliczyc nawet do trzech Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Owieczki 25.06.04, 00:49 Nie licz, bo wtedy sie koncentrujesz. Daj sie zahipnotyzowac plynnosci owieczkowych skokow Odpowiedz Link