groha Re: А ми поп& 26.04.05, 22:01 mary.austin napisała: > Dołożę trzy grosze do tego wątku Ale się Koczisss ucieszy On jest do niego taki przywiązany) Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 26.04.05, 22:04 No to jeszcze raz! Mały podarek, dużo radości? Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 26.04.05, 22:25 Widzisz, jakie dobre z nas kobiety? Trzymaj się nas, a nie zginiesz Ty i Twój wątek )) Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 26.04.05, 22:39 Mary zaczęła pisać o wszystkim i o niczym, więc ja kontynuuję. Z napisów różnych: paragon po kupnie prezerwatyw, pozycja nazwa towaru: Worki na śmieci. ) Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 26.04.05, 22:41 Barman opieprza kelnera: - Kiedy wreszcie przestaniesz wyrzucać pijanych klientów na zewnątrz?? - Przecież nawalonych się wyrzuca z lokalu - Ale k**wa nie w "WARSIE"!!! Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 26.04.05, 22:49 Co się dzieje ze zarchiwizowanymi wątkami? Chciałabym przeczytać pierwszy post z tego forum. Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 26.04.05, 22:54 )) Od razu mnie głowa mniej boli (a zapiernicza mnie dzisiaj od rana). No to jadziem z tym koksem dalej! Trochę geografii. Na dworcu w Koszalinie, napis na drzwiach WC: na męskim - pchać, na damskim - ciągnąć. Na przystanku PKS w miejscowości Walim: Walim na żądanie. A w Chicago, wywieszka w witrynie sklepowej: "Mówimy po polsku we wtorki i czwartki. W soboty od piąty do ósmy" (pisownia oryginalna) Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 26.04.05, 22:58 Autentyczne: bedąc w Budapeszcie weszłam do sklepu zwabiona umieszczonym na witrynie napisem: "mówime po polski". Wzięłam z pólki jakąś rzecz i zapytałam o cenę. Odpowiedż brzmiała:"dzień dobry smacznego". Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 26.04.05, 23:08 Czyli mówili po polsku )) A widziałaś kiedyś napis na pojemniku z kurzęcymi udkami: "Świeże łuda"? Ja widziałam i umarłam na miejscu )) Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 26.04.05, 23:10 Niedaleko mojego domu, a mieszkam w samym centrum miasta, na śmietniku jest wielki czerwony napis: zakaz sikania Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 26.04.05, 23:19 No cóż, nawyki niektórych mężczyzn (bo przecież kobiety nie obsikują śmietników) doprowadziły nawet do tego, że w ich toaletach musiały pojawić się napisy: obowiązuje 100% celności! Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 26.04.05, 23:28 No tak, my się tu wysilamy, żeby zrobić dobrze wątkowi Koczisssa, a on nawet nie pochwali, nie pogłaszcze po główce... Niedobry Koczisss)) Odpowiedz Link
frida2 Re: Dziękuję dziołszki:))) 26.04.05, 23:34 A ja myślałam, że jakiś bajerek wstawisz Odpowiedz Link
koczisss Re: Dziękuję dziołszki:))) 26.04.05, 23:36 Ja też myślałem, i myślałem aż głowa rozbolała od tego myślenia i nie wstawiłem)) Odpowiedz Link
frida2 Re: Dziękuję dziołszki:))) 26.04.05, 23:49 koczisss napisał: > ale zaraz się poprawię No ja myślę Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 26.04.05, 23:41 Ty nie dziękuj, tylko bądź czujny, jak ważka! Bo Ci tu nasmarujemy takie głupoty, że się z rozumem nie pozbierasz) Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 26.04.05, 23:45 Będziemy pisac, pisać , pisać.... www.sfast.dk/rodekassen/computer_sjov/images/030.jpg Odpowiedz Link
koczisss Podziękowanie:) 26.04.05, 23:55 Dziękuję dziołchy za podtrzymywanie przy zyciu tego wątku)) Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 27.04.05, 00:05 Zasiedziałam sie troszkę w tym wątku zamiast latać po necie w poszukiwaniu trojanów i innych reklamiarzy Odpowiedz Link
mary.austin Re: А ми поп& 27.04.05, 00:06 Dosc tego dobrego, muszę przenieść zadek do wyrka, dobranoc . Odpowiedz Link
koczisss Wic na koniec:) 27.04.05, 00:11 Blondynka poszła po zakupy do małego, osiedlowego sklepiku. Sprzedawca pyta, co podać. Blondynka odpowiada: -Poproszę to, w tej skrzynce w kącie... A właściwie co to jest? -To są jabłka. -No to poproszę kg., ale proszę zapakować każde oddzielnie.- Sprzedawca wzrusza ramionami i pakuje - każde osobno. -No i poproszę jeszcze to fioletowe, tam, w pudełku... -To śliwki. -Właśnie. Poproszę kilogram, ale każdą zapakowaną oddzielnie.- Sprzedawca posłusznie wykonuje polecenie. Po chwili blondynka dodaje: -I jeszcze...To w skrzyni, takie szare... Co to jest? Zdenerwowany sprzedawca: -To mak, proszę pani, ale nie na sprzedaż! Dobranoc Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 27.04.05, 23:25 A jednak jest)) Ale tenże założyciel jest mile zaskoczony, że bez jego udziłu wątek pomaleńku rozwija się)) Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 27.04.05, 23:38 widzisz jak dbam o ten przybytek witaj. gdzie byłeś jak Cię nie było? Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 28.04.05, 01:17 Koczisss, Ty śpisz, a wątek sam się rozwija Chciałam Ci tylko powiedzieć, że zajrzałam do takich tam zdjęć w Twojej sygnaturce, choć nigdy nie zaglądam, widzisz, jak tobie ufam?) Zdjęcia zostały nawet ocenione przez fachowe jako - bardzo, bardzo) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: А ми поп& 28.04.05, 18:13 Bo, na moje ślepe oko, to Koczisss jest fachowcem ) I znowu wąteczek wiuuuu, do góry. Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 21:24 koczisss napisał: > What? A tak sobie zawołałam. BTW...te 'what' to tak jakoś zabrzmiało, hmmm... Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 28.04.05, 21:26 frida2 napisała: > koczisss napisał: > > > What? > > A tak sobie zawołałam. > BTW...te 'what' to tak jakoś zabrzmiało, hmmm... > No wlasnie cos tak jak-no i co babo znowu chcesz > Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 21:41 skiela1 napisała: > No wlasnie cos tak jak-no i co babo znowu chcesz Dokładnie, ja chyba normalnie jakiegoś focha strzele Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 28.04.05, 21:27 Jak zabrzmiało??? Co oznacza BTW? Kilkakrotnie spotkałem się z tym, a nie wiem co oznacza)) Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 21:37 koczisss napisał: > Jak zabrzmiało??? TDokładnie tak jak napisała Skiela. > Co oznacza BTW? > Kilkakrotnie spotkałem się z tym, a nie wiem co oznacza)) BTW - by the way czyli 'a tak wogóle' Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 28.04.05, 21:39 Aha, to już wiem Ale to nie było z wyrzutem Tak tylko se napisałem Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 22:28 skiela1 napisała: > a wy tak dlugo bedziecie do siebie wzdychac??? ja nie wzdycham do Koczisssa, tak w przestrzeń wzdycham Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 22:37 koczisss napisał: > Jeszcze tak 27 postów)) No to nie wiem czy ja zdołam )) Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 22:27 koczisss napisał: > ehhh > <westchnęła Frida2 przed Koczisss'em> )) a Ty zmałpowałeś )) Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 23:14 wymianę uśmiechów mamy za sobą więc teraz rzeknij coś Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 28.04.05, 22:14 sloggi napisał: > Frida, szukają Cię na starym salonie. Już zauważyłam Ale dzięki za info Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 28.04.05, 19:45 Ups, gdzieś mi w nocy literki pouciekały (poszły spać, w przeciwieństwie do mnie) i zamiast komplementu, wyszło nie wiadomo co... Potwierdzam słowa Grazi - moje oko (+1,7) też widzi Twój pełny profesjonalizm. Serio, serio Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 28.04.05, 20:19 Czego to człowiek nowego dowie się na forum Jak dla mnie amatorszczyzną z daleka czuć, ale nie będę się sprzeczał. Dzięki)) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: А ми поп& 30.04.05, 19:59 Coś się chyba właściciel pogniewał na własny wątek Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 30.04.05, 20:08 No to up do góry, a Koczisssa ni ma, pewnie 'majówkuje' )) /rany boskie jaki neologizm/ Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 30.04.05, 20:10 grazia.eni napisała: > Coś się chyba właściciel pogniewał na własny wątek Właściciel pewnie ubija sobie pupę na rowerze Podpasiemy mu wątek, niech ma) Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 01.05.05, 00:18 Nie, ale przygotowywałem rower na dziś, jak wszystko dobrze będzie to pobudka o 6.45, wyjście z domu o 7.10, na miejscu zbiórki o 7.30, a wyjazd o 8.00)) Wybieram się na tzw. rajd rowerowy organizowany w mej parafii "Ku czci Jana Pawła II" (sam sobie się dziwię że wybieram się, bo kościelny zbytnio nie jestem, a na mszy będę musiał być). Napisałem, że jak wszystko dobrze pójdzie, gdyż nie zapisałem się na listę, nie miałem kiedy, a podobno nie można się załapać tak sobie, ale może jednak)) Zobaczę)) Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 01.05.05, 00:34 Ano, jakąś kanapencję trzeba zrobić, itp. i spokojnie pojechać pod katedrę Jak pojadę, to odwiedzę synagogę, nigdy nie byłem, a w Tykocinie, to jest jakieś 20 km od Białegostoku jest zabytkowa, to se zajrzę W piątek byłem na masie krytycznej, to jest przejazd rowerzystów przez miasto Było nas około 250 osób, momentami blokowaliśmy całkowicie ruch na węższych ulicach, a nasz peletonik miał około 200 długości)) Fajnie było)) Nie wiem, może słyszałaś o takim czymś, ale ma to na celu propagowanie jazdy na rowerze, budowanie ścieżek itp. Było nagłośnienie, gwizdki, trąbki itp.)) Idę spać, bo nie wstanę Dobrej nocy)) Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 02.05.05, 13:54 Podkarmiam wszystkie wątłe wątki, więc i o tym, choć opasły, nie mogę zapomnieć Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 02.05.05, 16:40 Więc ja też się dorzucam mym pościkiem skromnym ;P Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 01.05.05, 00:39 Na takim rajdzie, to chyba anioły pomagają kręcić pedałami, więc się nie zmęczysz Życzę samych przyjemnych wrażeń Odpowiedz Link
koczisss Re: 500 02.05.05, 20:49 Oj nie, ma być 2005 i ani jednego więcej, no chyba, że nie wyrobimy się w tym roku)) Odpowiedz Link
mary.austin Re: Czy chcecie 02.05.05, 22:06 medal to na finiszu, ale myślę to toast mozna dziś wznieść Odpowiedz Link
mary.austin Re: Czy chcecie 03.05.05, 22:57 To chyba wątek dla abstynentów, mimo to podbiję Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 03.05.05, 23:33 Ostatnim rzutem (palców) podbijam ten wątek o wszystkim i o niczym, po czym oddalam się na czas bliżej nieokreślony, w celu przyjęcia pozycji horyzontalnej) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: А ми поп& 04.05.05, 20:26 No, cóż, niektórzy mówią: "Jaki pan, taki kram..." )))) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: А ми поп& 04.05.05, 20:33 No to trzeba Cię podnieść. Napisz, ile ważysz, bo nie wiem, czy sami damy radę, czy szukać dźwigu? Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 04.05.05, 20:40 Oj, aż tak dużo aby wspomagać się dźwigiem to chyba nie wiżę)) Tylko 3358.024691 uncji, lub jak kto woli 187.3897707 pound (funt angielski), albo 268641.9753 drachm)) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: А ми поп& 04.05.05, 20:43 Takie pióreczko to też nie jesteś Na moje zezowate ok. 90 kg. No cóż, może poradzimy. Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 04.05.05, 20:52 No dobra, ważę 5.189255189 pudów rosyjskich, 2.098765432 centarów staropolskich, a po naszemu 85 kg))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 04.05.05, 20:45 koczisss napisał: > Oj, aż tak dużo aby wspomagać się dźwigiem to chyba nie wiżę)) > Tylko 3358.024691 uncji, lub jak kto woli 187.3897707 pound (funt angielski), a > lbo 268641.9753 drachm)) > Az tak ubity jestes??? Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 04.05.05, 21:50 To on już jest kultowy??? Nie wiedziałem, ale spox)) Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 04.05.05, 22:22 koczisss napisał: > To on już jest kultowy??? > Nie wiedziałem, ale spox)) Popularny na pewno ) Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 04.05.05, 22:07 No, patrz pan, jak to niewinne dziwactwo staje się kultowe... ) Więc podbijmy kultowość temu wątku ))) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: А ми поп& 04.05.05, 22:13 Pisze się: temowi wątkowowi. Co za ludzie, ni czytaty, ni pisaty ) Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 04.05.05, 22:31 grazia.eni napisała: > Pisze się: temowi wątkowowi. Co za ludzie, ni czytaty, ni pisaty ) No to pomóżmy temowi wątkowowi, bo zaniemognie biedactwo. Zróbmy dobrze temu Koczisssu)) Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 04.05.05, 22:41 skiela1 napisała: > Groha,no co ty Co ja? Co ja? Czyj wątek? Koczisssa! Więc robiąc dobrze wątkowi, robimy i autorowi, tak? No, Koczisss, powiedz, że tak ))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 04.05.05, 22:43 groha napisała: > skiela1 napisała: > > > Groha,no co ty > > Co ja? Co ja? Czyj wątek? Koczisssa! Więc robiąc dobrze wątkowi, robimy i > autorowi, tak? No, Koczisss, powiedz, że tak ))) Cala przyjemnosc po Koczisssa stronie,prawda?Koczisss Odpowiedz Link
frida2 Re: А ми поп& 04.05.05, 22:35 grazia.eni napisała: > Pisze się: temowi wątkowowi. Co za ludzie, ni czytaty, ni pisaty ) Groha pięknie parafrazuje "Misia" ))) Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 04.05.05, 22:51 No! To coś drgnęło ) Bo już mi wyglądał na lekko skapcaniały (autor, nie wątek) )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 04.05.05, 22:56 groha napisała: > No! To coś drgnęło ) Bo już mi wyglądał na lekko skapcaniały (autor, nie > wątek) )) On sie tylko usmiecha)..tak jak myi sobie mysli,co te baby tak sie uczepily.Nie ma to jak ktos na sile uszczesliwia Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 04.05.05, 22:59 Płakać mam, no dobrze, a buuuuu, a buuuuu((( Chlip, chlip ślozy lecą((( buuuu((( Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 04.05.05, 23:01 koczisss napisał: > Płakać mam, no dobrze, a buuuuu, a buuuuu((( Chlip, chlip ślozy lecą((( buu > uu((( > A cicho byc,smiech to zdrowie Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 04.05.05, 23:15 Dzielny Koczisssek )) Ale przy okazji, wątek podpasiony, co? ) Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 04.05.05, 23:19 Już najadł się Ale skubaniec dziwnie działa, długo trzeba czekać na pojawienie się nowego wpisy Rozleniwił się ten wąteczek, gruby to leniwy)) Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 04.05.05, 23:27 Ja sie zastanawiam czy ten Superman nie zwalnia wpisow,taki szybki ,ze tylko fruwa przed oczami) Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 04.05.05, 23:36 koczisss napisał: > Wiadomek? No coś TY, o co go podejrzewasz))) > Ciekawski jakis,moze podglada o czym piszemy,i dlatego zwalnia) Odpowiedz Link
skiela1 Re: А ми поп& 04.05.05, 23:59 koczisss napisał: > A to skubaniec, a ja go dziś zainstalowałem)) > To teraz ten lizus bedzie wszystko ci donosil,nic sie nie ukryje. Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 04.05.05, 23:05 Skiela i o to chodzi! Niech się uśmiecha! A myśleć, to sobie może, co chce ) Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 20:10 Breżniew pyta Kosygina: - Ilu Żydów mamy w kraju? - Około dwóch i pół miliona. - A ilu wyjedzie, jeśli pozwolimy im na wyjazd? - Z dziesięć, piętnaście milionów. Odpowiedz Link
groha Re: А ми поп& 05.05.05, 23:22 Koczisss, a wiesz, jak podnieść poziom intelektualny w Rosji? Wysłać do nich nasz parlament. To przy okazji i u nas się podniesie ) Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 23:42 Przyjechał Eisenhower z wizytą do Moskwy. - Jak wam się tutaj podoba? - pyta go Chruszczow. - Są kraje biedniejsze, to prawda - przyznał Eisenhower - ale tylu pijaków na ulicach, to chyba nie ma nigdzie na świecie! - Chętnie bym się o tym przekonał w Waszyngtonie - odparował Chruszczow. - Przyjedźcie więc! Każdego napotkanego pijaka możecie zastrzelić! Chruszczow wziął służbowy pistolet i udał się w podróż do Stanów Zjednoczonych. Chodzi po ulicach i nadziwić się nie może, nigdzie pijaków nie ma! W końcu po dwóch godzinach znalazł jednego. Zastrzelił go z satysfakcją i powrócił do Moskwy. Rano sekretarz czyta mu prasę z całego świata. - Jak donosi ,,Washington Post'': Wczoraj w godzinach wieczornych łysy gangster zastrzelił radzieckiego dyplomatę... Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 23:43 Chruszczow odwiedził wzorową chlewnię. Kolegium redakcyjne ,,Prawdy'' dyskutuje jaki dać podpis pod zdjęciem. Upadł pomysł: Towarzysz Chruszczow wśród świń, a także: świnie wokół towarzysza Chruszczowa. W końcu zdjęcie ukazało się z podpisem: Towarzysz Chruszczow (trzeci od lewej). Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 23:45 Idzie sobie kromka chleba po Bukareszcie, rozgląda się wokoło i coraz mniej zaczyna jej się podobać - naokoło pełno Rumunów! Wytrzeszczają oczy, ślinią się na jej widok. A, że to była rozgarnięta kromka chleba, skojarzyła szybko fakty i dawaj w długą! Rumuni za nią! To ona w boczną uliczkę! Oni za nią! Wpadła między podwórka, przemknęła wśród sznurów od bielizny, przeskoczyła przez ogrodzenie, leci po jakimś dachu, zeskakuje, kluczy, wreszczcie wpada na jakieś podwóreczko. Patrzy, a na leżaku leży kotlet schabowy i spokojnie się opala. Kromka: - Stary, spierdalamy stąd, gonią mnie Rumuni, zaraz tu będzie jatka jak chuj, zjedzą nas na bank, mówię ci, spierdalamy! A schaboszczak rozparł się wygodnie: - Spokojnie, to ciebie zjedzą, mnie tu kurwa nikt nie zna! Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 23:45 Przyjechal Chruszczow do Polski, lazi , oglada, jednak cos mu nie pasuje. Po pewnym czasie nie wytrzymal i pyta Gomulke. - Ty, co to jest? Ci Polacy to jakies inne stworzenia. Oni jacys tacy pogodni. A u nas wszyscy chodza przygnebieni. Tak nie powinno byc. W koncu wszyscy jestesmy w ty samym obozie. - No zgadza sie ten sam oboz, ale nasz barak weselszy. Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 23:46 Do hotelu w Związku Radzieckim późną porą przybył podróżny: - Poproszę o pokój na jedną noc. - Niestety, mamy tylko wolne jedno miejsce w pokoju pięcioosobowym. - Może być, w końcu to tylko jedna noc - odpowiedział podróżny i pomaszerował do wskazanego pokoju, ułożył się wygodnie i zamierzał zasnąć, ale współtowarzysze grali w brydża, opowiadali sobie kawały i co chwila wybuchali głośnym śmiechem. Podróżny ubrał się i zszedł do recepcji: - Poproszę 5 herbat na górę, za jakieś 10 minut. Wrócił do pokoju i mówi: - Panowie, tak swobodnie opowiadacie sobie dowcipy, a przecież tutaj może być założony podsłuch. - Co pan! W hotelu? - Możemy to łatwo sprawdzić - i krzyczy do lampy - panie kapitanie! poproszę pięć herbat do pokoju nr 14. Rzeczywiście, w tym momencie przynoszą herbatę. Współtowarzysze z lekką obawą kładą się spać. Rano podróżny wstaje i widzi, że oprócz niego w pokoju nie ma nikogo. Schodzi do recepcji: - Co się stało z moimi współlokatorami? - Rano zabrała ich policja. - A mnie dlaczego nie zabrali? - Bo kapitanowi spodobał się kawał z herbatą. Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 23:46 Obywatele, to nieprawda, że moje przemówienia przychodzą nagrane ze Związku Radzeickiego na płytach... na płytach... na płytach... na płytach... Odpowiedz Link
koczisss Re: А ми поп& 05.05.05, 23:47 Breżniew podczas wizyty w Polsce rozmawia z Gierkiem i mówi: - Ogólnie bardzo mi się tu u was podoba, ale nie mogę zrozumieć jednej rzeczy? Dlaczego jeden z waszych poetów napisał "Litwo, ojczyzno moja..." - Ależ to był Mickiewicz - odpowiada Gierek - On już dawno nie żyje. Breżniew się rozpromienia: - I za to cię Edziu lubię, za to cię lubię. Odpowiedz Link