sloggi 10.04.05, 03:09 Czy właściciele nie rozumieją, że chrzczenie piwa godzi w nich samych? Przecież takiego koszmaru nie da się duzo wypić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris01 Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 03:14 Chyba jednak nie wiedza. Dzisiaj testowany był Heinken. Ten mix z woda nie wyszedł im tym razem Odpowiedz Link
sloggi Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 03:23 kris01 napisał: > Chyba jednak nie wiedza. > Dzisiaj testowany był Heinken. Ten mix z woda nie wyszedł im tym razem To drugie było popłuczynami z Żywca - też tragedia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 03:30 zettrzy napisała: > chrzczenie piwa? co to jest? Zwyczaj praktykowany w knajpach - rozcieńczanie wodą, żeby go było więcej. Odpowiedz Link
sloggi Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 03:45 skiela1 napisała: > a czy to nie oszustwo? Oczywiście, że oszustwo. Odpowiedz Link
chelm112 Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 04:41 oczywiście. swoim żonom i wspolwłaścicielom knajp Odpowiedz Link
skiela1 Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 05:09 tak ,w kraju wszystko swiete..piwo chrzcza,paliwo tez chrzcza.. cole i inne napoje tez na pewno rozcienczaja a ludzie nic-grzecznie placa i chyba im sie to podoba . Odpowiedz Link
chelm112 Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 06:32 nie ma kto złapać kombinatorów krótko za pysk nasza władza,sądy,policj-brak słów Odpowiedz Link
geograf Re: Piwo w lokalach 16.04.05, 18:54 Przepraszam,że zapytam ale skąd Ty jesteś? Chrzczą nie wszyscy. Co masz począć, gdy już jesteś w danym klubie i chcesz się napić? Nie zawsze chce Ci się wyjść. Ot, nie przychodzisz następnym razem... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 18:21 sloggi napisał: > skiela1 napisała: > > > a czy to nie oszustwo? > > Oczywiście, że oszustwo. i udaje im sie? nikt im tym piwem jeszcze nie lunal w twarz? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 18:32 a czy zauwazylisci ze cola w lokalach tez smakuje jak lura? Dostaja koncentrat coli i cos z tym robia co na pewno nie zgadza sie z normami Coli. Odpowiedz Link
gagunia Re: Piwo w lokalach 10.04.05, 08:28 ale za lape go nie zlapiesz, bo jak? zawezwiesz inspektorow, co by probki pobrali? ja nie pijam piwa z nalewaka, jesli juz to z butelki. swego czasu nie zyczylam sobie lodu do coli, bo napierw wsypywali pol szklanki lodu, a pozniej pare mililitrow coli. zdarzalo sie tez, ze po wypiciu lyka odczulam jednak zapotrzebowanie na dwie- trzy kostki bardzo to bylo irytujace dla barmanow. Odpowiedz Link
h8red Ha!!! Już wiem!!! 10.04.05, 12:04 Wiem skąd się wziął clubbing )) Ludziska łażą i szukają miejsca z normalnym piwem ;p Odpowiedz Link
martuha Re: Ha!!! Już wiem!!! 10.04.05, 12:59 czasem trafi sie cos rozcienczonego, ale zwykle mam szczescie do dobrego piwa. Odpowiedz Link
niutaki Re: Ha!!! Już wiem!!! 16.04.05, 15:17 Hej! słuchajcie a ktoś z Was wie może jak jest skonstruowana beczka z piwem którą podłącza się pod nalewak? Pracowałam jako barmanka i wierzcie mi, ze jeśli ktoś "chrzci" piwo to jest to możliwe tylko w rozlewni. Czyli chyba "chrzczą" producenci, a nie właściciele lokali co? Odpowiedz Link
pep-per Re: Ha!!! Już wiem!!! 16.04.05, 19:55 Mój kumpel, który pracował w barze twierdzi, że są sposoby. Kiedy chciałem u niego kupić piwo z beczki, doradził mi, żebym jednak wziął butelkowe. Od tej pory zawsze kupuję butelkowe. No, chyba że kupuję w barze, do którego często chodzę i w którym barmani juz mnie znają Odpowiedz Link
rene8 Re: Ha!!! Już wiem!!! 17.04.05, 18:28 Pytam za Niutaki Jak to sę robi? 5latek pracowałam w resauracjach (wawa) i podłączałam beczki. Nigdy nie usłyszałam,ze coś jest nie tak. Zastanawia mnie jak to można zrobić? A czy ktoś widział i podłączał taką metalową beczuszkę? Odpowiedz Link