viki2lav 15.05.05, 10:51 znajomy wloch zlamal obie rece, od 2 tygodni chodzi w gipsie, jest zalamany bo musi prosic matke o pomoc za kazdym razem gdy idzie do lazienki, parskelam smiechem a teraz sie tego wstydze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: straszneee 15.05.05, 12:32 Wstydź się. Jakby Tobie ktoś musiał zdejmować majtki i podcierac tyłek. Odpowiedz Link
rene8 Re: straszneee 15.05.05, 12:38 Należy uświadomić Włocha,że: - mamusia już mu kiedyś nie raz pomagała w łazience - on zapewne zrewanżuje się jej tm samum,kiedy zaniemoże - prawdopodobnie jego dzieci też mu kiedyś będą pomagać. A i powiedz,ze to już niedługo.To go najszybciej pocieszy.A moze to było w celu zmiany opiekunki? Odpowiedz Link
sloggi Re: straszneee 15.05.05, 12:41 Miałem kiedyś dwie ręce w gipsie, kuzyn mnie "obsługiwał". znam ten ból. Odpowiedz Link
saviera Re: straszneee 15.05.05, 14:57 sloggi napisał: > Miałem kiedyś dwie ręce w gipsie, kuzyn mnie "obsługiwał". > znam ten ból. "Bol" bylby znacznie wiekszy gdyby "obslugiwala" kobieta , nie sadzisz ?!....jednym slowem szczescie miales majac pod reka kuzyna....)) Odpowiedz Link
rene8 Re: straszneee 15.05.05, 17:33 sloggi napisał: > Miałem 14 lat i wolałem, że to chłop. A teraz co byś wybrał? Odpowiedz Link
saviera Re: straszneee 15.05.05, 17:58 rene8 napisała: > sloggi napisał: > > > Miałem 14 lat i wolałem, że to chłop. > > > > A teraz co byś wybrał? ))) Dokladnie o to samo mialam zapytac.....)) Ciekawski ten "babski narod"....)) Odpowiedz Link
saviera Re: straszneee 15.05.05, 18:10 sloggi napisał: > Tylko i wyłącznie chłopa Rozczarowana jestem ta odpowiedzia.....rozumiem ze dla nastolatka pomoc kobiety to ponizajace.... dla doroslego mezczyzny ( sadze po rozmowach ktore mezczyzni miedzy soba prowadza), to raczej przyjemnosc kiedy kobieta przy nim "nadskakuje"....)) Odpowiedz Link
skiela1 Re: straszneee 15.05.05, 18:15 saviera napisała: > sloggi napisał: > > > Tylko i wyłącznie chłopa > > > Rozczarowana jestem ta odpowiedzia.....rozumiem ze dla nastolatka pomoc kobiety > > to ponizajace.... dla doroslego mezczyzny ( sadze po rozmowach ktore mezczyzni > miedzy soba prowadza), to raczej przyjemnosc kiedy kobieta przy > nim "nadskakuje"....)) > > > Powiedz Saviera czy Ty bys wolola zeby to robil przy tobie facet czy kobieta.Ja bym poprosila najlepsza kolezanke. Odpowiedz Link
saviera Re: straszneee 15.05.05, 18:24 skiela1 napisała: > > > > > > Powiedz Saviera czy Ty bys wolola zeby to robil przy tobie facet czy > kobieta.Ja bym poprosila najlepsza kolezanke. Ja poradzilabym sobie sama , napewno trudno byloby .....ale poradzilabym sobie.....baba w koncu jestem....)) A tak na powaznie .....poradzilabym sobie , a taka sytuacja tym bardziej mobilizuje ,poniewaz jest bardzo ponizajaca. Jakies pol roku temu mialam podobny problem z ta roznica ze to tylko prawa reka byla , ciezko bylo ( praworeczna jestem ), ale radzic radzilam sobie sama......)) Odpowiedz Link
rene8 Re: straszneee 15.05.05, 18:18 Czy ja się mylę? Czy męzczyżni odrożniają zabawy "wokół tego" od przzyjemności "wokół tego". Panowie to wygląda tak samo tylko czasem sie poświęcamy! Odpowiedz Link
saviera Re: straszneee 15.05.05, 18:28 rene8 napisała: > Czy ja się mylę? Czy męzczyżni odrożniają zabawy "wokół tego" od przzyjemności > "wokół tego". > > Panowie to wygląda tak samo tylko czasem sie poświęcamy! I tym sposobem wkroczylas w temat * wielki jak ocean * , tysiace ksiazek moznaby zapisac.....niestety nie moge na to pytanie odpowiedziec , nie jestem mezczyzna.....)) Moze lepiej zapytajmy Panow....)) Odpowiedz Link
zettrzy Re: straszneee 15.05.05, 15:56 tez mialam kiedys reke w gipsie, prawa, ale nie mam pod reka mamusi ani kuzyna wiec dalam sobie rade sama i powiem wam ze smieszy mnie do dzis jak sobie przypomne te wygibasy w lazience, przy myciu zebow, zapinaniu guzika od plaszcza, przekonfigurowaniu aparatury bo mysz mialam na prawa reke wiec musialam przesunac na lewa, reka w gipsie to nie powod by sie pozbawic przyjemnosci zabawy z komputerem Odpowiedz Link
saviera Re: straszneee 15.05.05, 18:01 zettrzy napisała: > tez mialam kiedys reke w gipsie, prawa, ale nie mam pod reka mamusi ani kuzyna > wiec dalam sobie rade sama > i powiem wam ze smieszy mnie do dzis jak sobie przypomne te wygibasy w lazience > , > przy myciu zebow, zapinaniu guzika od plaszcza, przekonfigurowaniu aparatury bo > mysz mialam na prawa reke wiec musialam przesunac na lewa, reka w gipsie to nie > powod by sie pozbawic przyjemnosci zabawy z komputerem Roznica pomiedzy mezczyzna a kobieta polega na tym , ze kobieta musi poradzic sobie w kazdej , nawet najgorszej sytuacji , a mezczyzna lubi byc rozpieszczany , *a zwlaszcza w chorobie*.....)) Kobita jestes ,dlatego sobie poradzilas....)) Odpowiedz Link
skiela1 Re: straszneee 15.05.05, 18:13 saviera napisała: > > > > Roznica pomiedzy mezczyzna a kobieta polega na tym , ze kobieta musi poradzic > sobie w kazdej , nawet najgorszej sytuacji , a mezczyzna lubi byc > rozpieszczany , *a zwlaszcza w chorobie*.....)) > Kobita jestes ,dlatego sobie poradzilas....)) > No wlasnie,tak jak ja musialam ostatniej nocy z miska latac bo drugiej polowie zapach przeszkadza.Nawet przy dziecku pomocy nie ma Odpowiedz Link
zettrzy Re: straszneee 15.05.05, 20:02 > Kobita jestes ,dlatego sobie poradzilas....)) poradzilam sobie bo jestem zaradna, a nie bo jestem baba... jakbym byla chlop tez bym sobie poradzila, ja taka jestem i kropka Odpowiedz Link