f.l.y 06.10.05, 15:38 to Ty naprawdę jesteś? tak się aseksualnie na forum zrobiło.... z dziewczynami robiłyśmy, co mogłyśmy.... wątki o hydraulikach itp.... wielki przypływ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Marcotills.... 06.10.05, 16:25 Brak mi tego marcotillsowego wątku o chodzeniu i s,,,,,,,,,..Dobry był/ Odpowiedz Link
sloggi Re: Marcotills.... 06.10.05, 16:28 Ale wogóle Go nie ma, czy tylko Salon Go mierzi? Odpowiedz Link
mary.austin Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:14 Jest, wczoraj go widziałam na własne oczy )) Odpowiedz Link
carrramba Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:25 oj, ze mną się umówił w Vancouver, stałam jak ten pajac, czekałam, a tu nic (( Odpowiedz Link
skiela1 Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:27 carrramba napisała: > oj, ze mną się umówił w Vancouver, stałam jak ten pajac, czekałam, a tu nic : (( > ( Oj tam od razu pajac)...wypadlo mu cos Odpowiedz Link
vitalia Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:36 mary.austin napisała: > Jest, wczoraj go widziałam na własne oczy )) Odpowiedz Link
mary.austin Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:47 vitalia napisała: > mary.austin napisała: > > > Jest, wczoraj go widziałam na własne oczy )) > > Faaaaajny jest Odpowiedz Link
vitalia Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:51 mary.austin napisała: > vitalia napisała: > > > mary.austin napisała: > > > > > Jest, wczoraj go widziałam na własne oczy )) > > > > Faaaaajny jest > > Właśnie go spotkałam,,Wiesz gdzie.. Odpowiedz Link
mary.austin Re: Marcotills.... 06.10.05, 20:10 vitalia napisała: > Właśnie go spotkałam,,Wiesz gdzie.. Jest, w wątku obok Odpowiedz Link
vitalia Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:38 sloggi napisał: > Ale wogóle Go nie ma, czy tylko Salon Go mierzi? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Marcotills.... 06.10.05, 19:40 Wrocil i juz go nie ma(chyba?) bedzie znow na wszystkich Swietych> Odpowiedz Link
marcotills Re: Marcotills.... 06.10.05, 20:22 Jestem, jestem Nie pracuję teraz jako marynarz lecz jako robotnik budowlany na budowach w Danii ale nadal czuję się marynarzem i tęsknię za Oceanem jak jakiś głupi(( Wybaczcie, że tak długo milczałem Miałem doła, a potem przez pięć tygodni nie miałem dostępu do kompa, a teraz też gonię w piętkę, ponieważ w niedzielę w południe wyjeżdżam do Ahus na nową budowę, zarabiać na chlebek. Nic mnie nie mierzi, zawsze byłem, jestem i będę otwartym człowiekiem, nieść pomoc innym chętnym, lojalnym wobec przyjaciół... Ale sie rozgadałem W czasie dołowania błąkałem się po Salonach czytając jedynie ale nie mogłem wydobyć z siebie głosu, nie mówiąc o wątku, byłem wzruszony, że pamiętacie o mnie i jestem pewien, że dołączę do jakiegoś grillowania, które f.l.y tak świetnie organizuje mary.austin jest pierwszą zaprzyjażnioną w necie osobą, z którą spotkałem się w realu, a było to dla mnie niezapomniane przeżycie Pozdrawiam wszystkich! Ahoj! ps. Zosiu, z tym Vancouver to oczywiście bajer, nieprawdaż? Odpowiedz Link
vitalia Re: Marcotills.... 06.10.05, 20:40 Powiem Ci Marco..., Ze i na mnie mary austin, też wywarła wielkie wrażenie,gdy spotkałyśmy się na piweczku w Gdyni..ma fotki niech Ci podeśle.. Odpowiedz Link
marcotills Re: Marcotills.... 06.10.05, 20:51 vitalia napisała: Powiem Ci Marco..., Ze i na mnie mary austin, też wywarła wielkie wrażenie,gdy spotkałyśmy się na piweczku w Gdyni..ma fotki niech Ci podeśle.. -- mówiła mi o Waszym spotkaniu lecz nie było autoryzacji Twojej na fotki... Dzięki Odpowiedz Link
vitalia Re: Marcotills.... 06.10.05, 21:09 mary.austin napisała: > Marco, w poczcie uśmiech Vitalki > I maryjanki.. Wiesz co mary?? chciałabym teraz tam być i to piwo pic/ Odpowiedz Link
marcotills Re: Marcotills.... 06.10.05, 21:50 vitalia napisała: mary.austin napisała: Marco, w poczcie uśmiech Vitalki I maryjanki.. Wiesz co mary?? chciałabym teraz tam być i to piwo pic/ -- i ja!, i ja!, i ja! )) Odpowiedz Link
vitalia Re: Marcotills.... 06.10.05, 21:54 marcotills napisał: > vitalia napisała: > > mary.austin napisała: > > Marco, w poczcie uśmiech Vitalki > I maryjanki.. > Wiesz co mary?? chciałabym teraz tam być i to piwo pic/ > -- > i ja!, i ja!, i ja! )) > > mam nadzieję,że taki moment nastąpi..i to będzie ,,piekna chwila/ Odpowiedz Link
marcotills Re: Marcotills.... 06.10.05, 21:58 vitalia napisała: marcotills napisał: vitalia napisała: mary.austin napisała: Marco, w poczcie uśmiech Vitalki I maryjanki.. Wiesz co mary?? chciałabym teraz tam być i to piwo pic/ -- i ja!, i ja!, i ja! )) -- mam nadzieję,że taki moment nastąpi..i to będzie ,,piekna chwila/ -- może zimą wypijemy sobie grzane piwko z korzeniami i cukrem i pójdziemy na spacer po sopockim molo Odpowiedz Link
marcotills Re: Marcotills.... 06.10.05, 21:48 mary.austin napisała: Marco, w poczcie uśmiech Vitalki -- mam go już w folderze: FRIENDS dzięki Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Marcotills.... 07.10.05, 08:45 cudne są te Twoje zdjęcia...takie uspokajające... Odpowiedz Link
marcotills Re: Marcotills.... 07.10.05, 23:05 agnie_szka9 napisała: cudne są te Twoje zdjęcia...takie uspokajające... -- znałem Agnieszkę o nicku diablica, azaliż to Ty ? Odpowiedz Link
f.l.y Re: Marcotills.... 08.10.05, 22:29 agnie_szka9 napisała: > nie... ja jestem anioł wcielony) a czarna taka, jak diablica....i w dodatku ten błysk w oku Odpowiedz Link