jes3 09.12.05, 19:46 Ostatnio mój komputer nęka plaga wirusów. Od tygodnia nie mam internetu. To już drugi raz od jesieni. Dostępne mi programy antywirusowe sa niewystarczające. Jak Wy sobie z tym radzicie ?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: wirusy i inne plagi 09.12.05, 20:54 Norton Internet Security, kilka programów antyspyware'owych i żaden syf nie ma żadnych szans. Odpowiedz Link
skiela1 Re: wirusy i inne plagi 09.12.05, 21:33 very_famous napisała: > Norton Internet Security, kilka programów antyspyware'owych i żaden syf nie ma > żadnych szans. Dokladnie to samo> Odpowiedz Link
tomek854 Re: wirusy i inne plagi 09.12.05, 21:38 A co to są wirusy? A co to jest spyware? A co to jest niebieski ekran? A co to znaczy "się powiesił"? A co to znaczy "reinstalacja systemu"? Ja tam polecam linuxa. i nie, to nieprawda, że to nie jest dla ludzi. Mój mi smiga od 3 lat w sumie z jednym upgrade po drodze, a moja wspollokatorka w polowie drugiego rozdzialu doktoratu napisanego na moim kompie spytala "co ty masz za dziwny windows, nigdy nie widzialam takich kolorkow" Odpowiedz Link
very_famous Re: wirusy i inne plagi 09.12.05, 21:47 > A co to są wirusy? A co to jest spyware? A co to jest niebieski ekran? A co to > znaczy "się powiesił"? A co to znaczy "reinstalacja systemu"? To jest sól komputerowego życia :] Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wirusy i inne plagi 10.12.05, 02:33 Ok, to teraz zadam pytanie godne w pelni koloru moich klakow: Jak przejsc na linuxa, skad go wziac i jak sie go nauczyc? Jest jakis podrecznik dla kompletnie zielonych? D. znekana kaprysami okienek - zebym przynajmniej cos im robila, ale ja grzecznie z forow korzystam i poczty na tlenie i GG (tak, wiem, to otwarte wrota dla wirusow...) Odpowiedz Link