dimanche 27.01.07, 20:11 Wiesz dobrze, że i tak Cię lubię...Ależ TY jesteś niegrzeczny czasamiRozrabiasz, mój drogi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 10:55 A jak sie nudzić musisz, bo ciągle wymyslasz dlaczego ktoś nie siedzi na Twoim forum...Myslałam, że nie zajmujesz sie podobnymi głupotami: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=55936998&a=56225375 Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:10 Jestem jak endżel. Czasami sprawdzam jak dokładnie czytasz S@lon. Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:12 sibeliuss napisał: > Jestem jak endżel. > Czasami sprawdzam jak dokładnie czytasz S@lon. Inwigilacja? Oj, Sibi, Sibi... Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:18 sibeliuss napisał: > Jestem jak endżel. > Czasami sprawdzam jak dokładnie czytasz S@lon. Zapewne robisz to z nudów...A ja myślałam, że TY nie masz czasu na pierdoły...I z jednej strony Cię lubię, a z drugiej sama nie wiem co o Tobie myśleć...Ile razy bym coś nie napisała na salonie zaraz są aluzje do lavazzy - a może chcesz mnie spłoszyć, żebym poszła se w cholere??? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:22 A za co tak mnie lubisz? ps. o aluzjach już kiedyś na pisałem, więc nie bądź taka zadziwiona. Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:24 sibeliuss napisał: > A za co tak mnie lubisz? > ps. o aluzjach już kiedyś na pisałem, więc nie bądź taka zadziwiona. Widzisz, ja w przeciwieństwie do Ciebie nie musze miec powodu, żeby kogoś lubić...I nie musze mieć we wszystkim wzajemności...Ktos nie musi mieć takich poglądów jak ja, żebym go lubiła. Lubię Cię, ale z daleka... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:42 > Widzisz, ja w przeciwieństwie do Ciebie nie musze miec powodu, żeby kogoś > lubić...I nie musze mieć we wszystkim wzajemności... srutututu.. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:50 dimanche napisała: > Lubię Cię, ale z daleka... Nie wysilaj się. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:55 sibeliuss napisał: > dimanche napisała: > > > Lubię Cię, ale z daleka... > > Nie wysilaj się. hahhaaa juz nie napisze,ze Cie lubie z dala (z daleka)) jeszcze sie zaplacze w slowach i bedzie glupio) Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 22:36 sibeliuss napisał: > dimanche napisała: > > > Lubię Cię, ale z daleka... > > Nie wysilaj się. Wiedz, że jest mi przykro, skoro uważasz, że się wysilam. A wiesz dlaczego przykro? Bo naprawdę Cię lubię...ale skoro powątpiewasz, to nic tu po mnie... Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:22 Kończę dyskusję, bo nie mam czasu na pierdoły...co bym nie powiedziała, będzie to przeciwko mnie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:41 Przepraszam,ze sie wcinam..jak zwykle.. ale o jakich pierdolach piszesz? Jakos do tej pory, te pierdoly salonowe nie przeszkadzaly Ci i zawsze mialas czas.A tearz raptem odmienilo sie. Ojj Dimsza Dimsza... Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:45 Dimsza? Nawet mi sie podoba Dimsza...Naprawdę rzadko mam czas na fora, także na moje własne... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:48 dimanche napisała: Naprawdę rzadko mam czas na fora, także na > moje własne... No nie rob sobie jaj) Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 22:38 skiela1 napisała: > dimanche napisała: > > Naprawdę rzadko mam czas na fora, także na > > moje własne... > > No nie rob sobie jaj) > > A czemu tak piszesz, Skielo? Zalezy Ci, żebym pisała na salonie? A to dlaczego? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:54 dimanche napisała: > Dimsza? Nawet mi sie podoba Dimsza...Naprawdę rzadko mam czas na fora, także na > moje własne... Przecież Ty nie masz forum. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 21:51 dimanche napisała: > Kończę dyskusję, bo nie mam czasu na pierdoły... No tak, Ty piszesz od jakiegoś czasu tylko na wzniosłe tematy. Odpowiedz Link
dimanche Re: Sibi, mój drogi 28.01.07, 22:10 Wzniosłe...na wzniosłe przestanę pisać... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sibi, mój drogi 12.02.07, 22:18 sibeliuss napisał: > Znikłaś, może to i lepiej dla Ciebie. Ale tylko z S@lonu. Gwarantuje Ci to. Obrazila sie na nas Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibi, mój drogi 12.02.07, 22:34 skiela1 napisała: > sibeliuss napisał: > > Obrazila sie na nas > Nie mów! Wbijasz nóż w moje serce. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sibi, mój drogi 12.02.07, 22:56 sibeliuss napisał: > > > Nie mów! > Wbijasz nóż w moje serce. > To nie ja. To ona Odpowiedz Link