tjbazuka 09.01.08, 17:22 cierpliwosci tez jest wada. Chcialem cos rozwinac .no szkoda. bede wiec grzeczny i pisal zgodnie z przykazaniem. pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tjbazuka acha 09.01.08, 17:35 prosze Sibi o skasowanie tego watku tez bo to juz teraz nie trzyma sie kupy. dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: acha 09.01.08, 17:41 A swoją drogą co chciałeś osiągnąć poprzez wulgaryzmy? Odpowiedz Link
tjbazuka wulgaryzmy ?? opanuj sie! 09.01.08, 17:49 nie zalatwisz mnie tym swoim prowokujacym pytaniem bo 'lizanie dupy' pada tu czesto i jakos nigdy nie kasowales innych. Ale jestem teraz grzeczny zgodnie z umowa poprzez skasowanie watku bede posluszny i pisal zgodnie z kodeksem tego forum. ps: w czym problem ?? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: wulgaryzmy ?? opanuj sie! 09.01.08, 17:54 Czy nie mogę Cię o to zapytać? Odpowiedz Link
tjbazuka Re: brak 09.01.08, 18:29 ja czuje sie dobrze tez. Nie mam nic sobie do zarzucenia. jak moge jestem szczery. Tak jak w zyciu. Patrze sie prosto w oczy. Moze mnie lubisz ale nic na to nie poradze. no, i to wszystko pzdro Odpowiedz Link
skiela1 Re: brak 09.01.08, 19:25 tjbazuka napisał: > cierpliwosci tez jest wada. Chcialem cos rozwinac A moze zacznij jeszcze raz. Z odrobina wazeliny. Odpowiedz Link