edzioszka 11.09.03, 13:39 ogłoszenie wciąż aktualne z braku odpowiedniegoż i konkretnego kandydata forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=7309299 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Edzioszka szuka modela do aktu 11.09.03, 13:41 praca polega na pozowaniu i przytrzymywaniu sztalug wrazie zaistniałego przeciągu wymagania: młody wiek, opanowanie - żebym przypadkiem nie musiała po nim sprzątać, wprawne dłonie <oczywiście wszelkie delirium wykluczone>, poczucie humoru jakby dzieło się nie udało tak jak należy, bez przerostu ambicji i zbyt wybujałego egocentryzmu dyspozycyjność: oczywiście całodobowa doświadczenie: im mniejsze tym lepsze...)) Odpowiedz Link
edzioszka Re: Edzioszka szuka modela do aktu 11.09.03, 13:46 e tam! wysmiewata się ze mię jeno idem sobie stąd, papa Odpowiedz Link
edzioszka Re: Edzioszka szuka modela do aktu 11.09.03, 13:48 i prosze nie kopiować moich postów na przyszłość, bo mi się to nie podoba fcale a fcale Odpowiedz Link
paladin Re: Edzioszka szuka modela do aktu 11.09.03, 13:46 nie no kurcze ja to za hudy jestem na takie akcje w sumie to reszta pasuje hehe Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: Wyłącznie panom polecam 11.09.03, 13:47 Brzmi zachęcająco. A do czego potrzebny ten facet? Odpowiedz Link
kreskator Re: Wyłącznie panom polecam 11.09.03, 13:48 ale żeby do trzymania sztalug...to już przesada Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wyłącznie panom polecam 11.09.03, 13:50 moja noga tu wiecej nie postanie po tem incydencie Odpowiedz Link
kreskator Re: Wyłącznie panom polecam 11.09.03, 13:52 edzioszka tylko spokojnie...jakiś zastrzyk może albo walerki.....albo może pomyśl nad zmianą anonsu...bardziej otwarcie wal w temat a nie o sztalugach Odpowiedz Link
sloggi Re: Wyłącznie panom polecam 11.09.03, 13:56 edzioszka napisała: > moja noga tu wiecej nie postanie po tem incydencie > > Obrażalska? Edzioszka - może się mylę, ale Ty chyba nie lubisz stagnacji? Nie moze być minuta do minuty podobna, bo się od razu nudzisz? Odpowiedz Link
jasmintea Re: Wyłącznie panom polecam 11.09.03, 13:51 A moze te sztalugi podkleic podkladkami filcowymi - sie slizgac nie beda i mniej wywrotne wtedy.. Panowie - no,zebym ja musiala za Pomyslowego Dobromira robic to wstyd!!)) "Gdzie ci mezczyyyzniiiii...?"))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wyłącznie panom polecam 11.09.03, 13:54 żegnam i życze udanej zabawy - tylko już nie mojem kosztem Odpowiedz Link