hard_headed_woman 11.09.03, 13:50 Macie jesionkę? U mnie w szafie wisi... taka jasnozielona, do kolan, bez paska, ładna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeremy27 Re: Jesionka 11.09.03, 13:59 nie nie mam..kiedys jako dziecko lat 10 mialem budrysówkę taka zapinana na guziko -kołki drewniane, sztuczne jak cholera z jakiegos filcu...brrr - nie założyłem ani razu, ryczałem jak bóbr, że nie będę w tym chodził (bo to takie babskie i nikt czegos takiego nie nosił)i postawiłem na swoim...traumatyczne, nie?))) Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 14:02 To musiało być straszne dla Ciebie. Swoją droga, budrysówki sa fajne, ale ja jestem dziewczyna. Fajnie jest mieć jesionke... można włożyć ją niedbale, rece w kieszenie i wygląda się jak James Dean na jednym z plakatów. Mam jeden, taki czarno- biały... James idzie skulony w deszczu ulicami NY, pusto, szaro i wieje.. no i on w tej jesionce. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Jesionka 11.09.03, 14:15 wtedy było...az dziw że sobie to dzis przypomniałem...i pomyśleć, że dlatego, ze wywołałas ten temat...ile dziwnych rzeczy w mózgu się przechowuje;- Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 14:19 Oj, nawet nie wiemy ile w nas siedzi... a co siedzi w podświadomości - strach myśleć. Czytałam kiedyś jedną ksiązkę o podświadmości - zapis z 3dniowego treningu dla terapeutów. Zadrżałam i sie przestraszyłam. Odpowiedz Link
kreskator Re: Jesionka 11.09.03, 14:19 mam w szafie prochowiec dwurzędowy z szerokimi klapami.coś pięknego...ale szary więc szybko się brudzi za szybko Odpowiedz Link
sloggi Re: Jesionka 11.09.03, 14:19 Mam budrysówkę, kolor nieokreślono szaro-buro-brązowy. Mam też długi czarny płaszcz. Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 14:21 Długi czarny płasz działa na mnie bardzo... do tego trzydniowy zarost i jestem ugotowana. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Jesionka 11.09.03, 14:42 Mam taki fajny plaszcz, koloru czekoladowego, z duzymi klapami... lubie je 'postawiac" jak wieje wiatr (a u nas czasem nie wieje tylko pizdzi..sorry) i schowac sie za nimi.... jest mieciutki, cieply.... Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 15:26 Taki z klapami... miałam koloru bezowego, ale nieszczęsna oddałam. Teraz za nim troszkę tęsknię. Ale nie był cieplutki i mięciutki tylko z czegoś impregnowanego... to może nie bede tak tęsknić. Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 15:39 Tak sobie teraz siedze i myśle, że to nie będzie jesionka, z tymi klapami wielkimi tylko trencz.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Jesionka 11.09.03, 14:44 hard_headed_woman napisała: > Długi czarny płasz działa na mnie bardzo... do tego trzydniowy zarost i jestem ugotowana. No to dobrze, że jesteś w Koszalinie, a ja w Warszawie Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 15:25 Boj się zatem, bo w sobote jade do Łodzi i ... mam przesiadke w Wawie! Aghrrrr..... Odpowiedz Link
sloggi Re: Jesionka 11.09.03, 17:16 hard_headed_woman napisała: > Boj się zatem, bo w sobote jade do Łodzi i ... mam przesiadke w Wawie! > > Aghrrrr..... Ja też w sobotę jadę do Łodzi. Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 17:28 Będę wypatrywać więc wyskokiego, w czarmym płaszczu, zarostem. Ja tylko kilka godzin i wracam. Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Jesionka 11.09.03, 19:34 Hm... nad ranem wyjeżdżam, nocą wracam. Odpowiedz Link
zet_a Re: Jesionka 11.09.03, 15:51 Nie mam jesionki, za to mam flauszowy czarny płaszcz. Odpowiedz Link