Dodaj do ulubionych

Spotkanie rowerzystow

19.09.03, 11:10
odberdzie sie 26 wrzesnia, o godznie 20.00 w pubie "U Alego" w Warszawie.
Wiecej wiadomosci na forum rowerzystow warszawskich w watku yuureia pt. "Ja
tak historycznie"wink)) Zapraszamsmile))
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 11:14
      Postaram się być - jak zawsze tongue_out
      • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 14:45
        Jakbys sie postaral tak, zeby staranie mialo skutek in plus, to by bylo
        fajniesmile)) Innych chetnych tez to dotyczy zresztasmile))
        • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 14:46
          A gdzie ten lokal jest?
          • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 15:23
            Knajpa zowie sie "U Alego" jest na Przeskok w tym starym pawilonie , w ktorym
            dawneij byly meble. W zeszlym rogu ogrodek znajdowal sie blizej ulicy
            Szpitalnej. Na pewno trafisz. Mozemy tez sie ew. umowic na MK< i prosto
            stamtad pojechac do Alego - im wiecej nas, tym lepiej i fajniejsmile
            • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 15:26
              Co to jest MK?
              ps. wogóle o mnie zapomniałaś sad
              • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:06
                Alez, Sloggi, jakzebym mogla o Tobie zapomniec. Mam klopoty ze zmniejszeniem
                fotek do normalnych rozmiarow ostatnio, a tak chcialam Ci je przeslac.sad(( Ale
                mam za to dla Ciebie cossmile))
                MK to Masa Krytyczna, akurat 26 powinna sie odbywac. Troche ja upupili
                ostatnio, ale kawalek mozna przejechac, i potem uciec z tlumusmile)))
                • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:08
                  Zamierzacie wszyscy pojechać do knajpy na rowerach?
                  • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:20
                    A jak!!!! Oczywiscie, ze wszyscy razem na rowerach, w miare mozliwosci.
                    bedziemy w ogrodku, jest tam miejsce dla dwoch koleksmile))
                    • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:23
                      Raczej przybędę na nogach.
                      Rower już przeniosę do schowka, chociaż nie mówię nie smile
                      Zależy od tego, o której wyjdę z pracy.
                      • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:35
                        Mozna i na nogachsmile)) Po imprezowaniu tro moze nawet bedziesz mial wieksze
                        szanse na dotarcie radosne do domusmile)))
                        • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:38
                          Jakby każdy był do alkoholu to Polski Monopol Spirytusowy zbankrutowałby.
                          • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:44
                            smile))))
                            • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:45
                              Kiedyś usłyszałem text:
                              drink dla Sloggiego - szklanka coli do wypicia i butelka wódki do popatrzenia.
                              • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:50
                                Tak tez mozna. Bo to widzisz, Sloggi - wazne sa polaczenia miedzy neuronami i
                                zwiazane z tym przekazywanie bodzcow, a zwlaszcza dziajlajace
                                neuroprzekazniki. jesli od samego patrzenia jestes juz lekko wstawiony,
                                to...masz bardzo oszczedny organizmsmile)))
                                • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:51
                                  Fajna teoria.
                                  Nie, jakoś zawsze byłem nisko trunkowy.
                                  Lubię mieć nad sobą kontrolę, poza tym po % mówię samiutka prawdę, kulturalnie,
                                  ale bez ogródek.
                                  • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 17:26
                                    No tak, to walenie prawda w oczy moze byc ryzykowne towarzyskowink)))
                                    • sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 20.09.03, 16:00
                                      Chociaż dzięki temu mam tylko wrogów i przyjaciół - bez grupy pośredniej (która
                                      najczęściej wprowadza fermenty).
                    • zamek Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:36
                      Draconesso, zajrzyj na nasze forum... szacunek bicyklom, bicykletkom i
                      bicyklistom, ale może dałoby się połączyć przyjemne z przyjemnym? smile
                      PS. Idę na rower. Zaraz. smile
                      • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:45
                        OK, zajrze, A co, ktos narozrabial?????smile)))))
                        • zamek Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:55
                          Ja narozrabiałem... w Twoich planach na 26-go :>
                          • draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 17:27
                            Eee tam, zawsze mozna kilka rzeczy pogodzic jakos. jeszcze mam czas, to
                            pokombinuje jakby tu zrobic, zeby sie ze wszystkimi zobaczycwink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka