draconessa 19.09.03, 11:10 odberdzie sie 26 wrzesnia, o godznie 20.00 w pubie "U Alego" w Warszawie. Wiecej wiadomosci na forum rowerzystow warszawskich w watku yuureia pt. "Ja tak historycznie")) Zapraszam)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 14:45 Jakbys sie postaral tak, zeby staranie mialo skutek in plus, to by bylo fajnie)) Innych chetnych tez to dotyczy zreszta)) Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 15:23 Knajpa zowie sie "U Alego" jest na Przeskok w tym starym pawilonie , w ktorym dawneij byly meble. W zeszlym rogu ogrodek znajdowal sie blizej ulicy Szpitalnej. Na pewno trafisz. Mozemy tez sie ew. umowic na MK< i prosto stamtad pojechac do Alego - im wiecej nas, tym lepiej i fajniej Odpowiedz Link
sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 15:26 Co to jest MK? ps. wogóle o mnie zapomniałaś Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:06 Alez, Sloggi, jakzebym mogla o Tobie zapomniec. Mam klopoty ze zmniejszeniem fotek do normalnych rozmiarow ostatnio, a tak chcialam Ci je przeslac.(( Ale mam za to dla Ciebie cos)) MK to Masa Krytyczna, akurat 26 powinna sie odbywac. Troche ja upupili ostatnio, ale kawalek mozna przejechac, i potem uciec z tlumu))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:08 Zamierzacie wszyscy pojechać do knajpy na rowerach? Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:20 A jak!!!! Oczywiscie, ze wszyscy razem na rowerach, w miare mozliwosci. bedziemy w ogrodku, jest tam miejsce dla dwoch kolek)) Odpowiedz Link
sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:23 Raczej przybędę na nogach. Rower już przeniosę do schowka, chociaż nie mówię nie Zależy od tego, o której wyjdę z pracy. Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:35 Mozna i na nogach)) Po imprezowaniu tro moze nawet bedziesz mial wieksze szanse na dotarcie radosne do domu))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:38 Jakby każdy był do alkoholu to Polski Monopol Spirytusowy zbankrutowałby. Odpowiedz Link
sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:45 Kiedyś usłyszałem text: drink dla Sloggiego - szklanka coli do wypicia i butelka wódki do popatrzenia. Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:50 Tak tez mozna. Bo to widzisz, Sloggi - wazne sa polaczenia miedzy neuronami i zwiazane z tym przekazywanie bodzcow, a zwlaszcza dziajlajace neuroprzekazniki. jesli od samego patrzenia jestes juz lekko wstawiony, to...masz bardzo oszczedny organizm))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:51 Fajna teoria. Nie, jakoś zawsze byłem nisko trunkowy. Lubię mieć nad sobą kontrolę, poza tym po % mówię samiutka prawdę, kulturalnie, ale bez ogródek. Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 17:26 No tak, to walenie prawda w oczy moze byc ryzykowne towarzysko))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Spotkanie rowerzystow 20.09.03, 16:00 Chociaż dzięki temu mam tylko wrogów i przyjaciół - bez grupy pośredniej (która najczęściej wprowadza fermenty). Odpowiedz Link
zamek Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:36 Draconesso, zajrzyj na nasze forum... szacunek bicyklom, bicykletkom i bicyklistom, ale może dałoby się połączyć przyjemne z przyjemnym? PS. Idę na rower. Zaraz. Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:45 OK, zajrze, A co, ktos narozrabial?????))))) Odpowiedz Link
zamek Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 16:55 Ja narozrabiałem... w Twoich planach na 26-go :> Odpowiedz Link
draconessa Re: Spotkanie rowerzystow 19.09.03, 17:27 Eee tam, zawsze mozna kilka rzeczy pogodzic jakos. jeszcze mam czas, to pokombinuje jakby tu zrobic, zeby sie ze wszystkimi zobaczyc)) Odpowiedz Link