sibeliuss 16.07.08, 13:50 Badania pokazują, że niedobór witaminy D zakłóca działanie hormonu zwanego leptyną, który informuje mózg, że nasz żołądek jest już pełny. www.polskatimes.pl/rozmaitosci/zdrowie/21284,opalanie- odchudza,id,t.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Opalanie odchudza 16.07.08, 14:07 wiedziałam ) zawsze idąc na plażę mówiłam, że idę wytapiać sadełko )) Odpowiedz Link
nuova Re: Opalanie odchudza 16.07.08, 14:18 i do tego jeszcze odchudzający balsam do opalania z Kolastyny z zieloną kawą /tylko nie jestem pewna, czy nadal go produkują?/ Odpowiedz Link
uyu Re: Opalanie odchudza 16.07.08, 22:58 Jak mi sie pomarszczy to zaslonie pomarszczone Bede jak Isadora Duncan biegac w zwiewnych tiulach. Odpowiedz Link
andziaos Re: Opalanie odchudza 27.08.08, 00:43 oj, te tiule to chyba nie wyszły jej na zdrowie (a raczej życie) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Opalanie odchudza 16.07.08, 21:13 nuova napisała: > i do tego jeszcze odchudzający balsam do opalania z Kolastyny z zieloną kawą a jak kawa to kofeina wszystkie produkty kosmetyczne, wyszczuplajace zawieraja kofeine. Zeby ona tylko tak tluszcz wysysala jak to robi z woda. Odpowiedz Link
nuova Re: Opalanie odchudza 25.08.08, 12:45 ale tak calkiem na golasa czy w stroju kapielowym tez mozna schudnac przy opalaniu ? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Opalanie odchudza 25.08.08, 14:37 Na golasa to odchudzasz się większą powierzchnią ciała Odpowiedz Link
dede43 Re: Opalanie odchudza 25.08.08, 21:55 Najbardziej odchudza opalanie w ruchu. Pobiegaj brzegiem morza codziennie po 5 km w jedna stronę (w słoneczku, co opala) a schudniesz napewno. Albo jeszcze lepiej pomaszeruj z kijkami. Skutek gwarantowany Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Opalanie odchudza 25.08.08, 14:35 Choćbym się smażyła, z dużym samozaparciem, i dwa miesiące nic mi to nie pomoże. Odpowiedz Link
bubster Re: Opalanie odchudza 26.08.08, 22:46 no ciekawe wnioski to teraz solarium podrożeje - bo będzie dodatkowo odchudzające Odpowiedz Link