kriss67 17.03.09, 08:31 Czołem Warszawskie biuro rzeczy znalezionych...Betoniarka, kosiarka, telefony komórkowe, pieniądze. Co gubimy?: www.zw.com.pl/artykul/2,344191_Gubimy_na_potege.html Co najdziwiniejszego przytrafiło Wam sie zgubić? Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Co gubimy? 17.03.09, 08:45 spróbuję zostawić "przypadkiem" w tramwaju może je znajdzie jakaś anorektyczka Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Co gubimy? 17.03.09, 16:33 Kriss, samo wspomnienie wywołuje dreszcz: PASZPORT. Odpowiedz Link
marguyu Re: Co gubimy? 17.03.09, 16:47 Ozesz! Paszport? Na sama mysl zdretwialam. Ja z tych raczej niegubiacych. Odpowiedz Link
projek Re: Co gubimy? 17.03.09, 17:04 Generalnie nie gubię rzeczy. Zdarza mi się natomiast zapodziewać. Najczęściej są to jakieś 'papiery'. Na wiosnę planuję uporządkowanie wszystkiego. Do tej pory najbardziej upierdliwa zguba to nożyczki do paznokci. Nie wiem do tej pory co się z nimi stało (Kupiłem sobie drugie na szczęście). Odpowiedz Link
asiouek Re: Co gubimy? 17.03.09, 21:42 parasolki wiosną, rękawiczki zimą, latem klapki, jesienią... jesienią nic, bo mało wychodzę wtedy z domu No i jak Mabiwy - często-gęsto się gubię, ale raczej na drodze, nie w życiu. Odpowiedz Link
moonflour Re: Co gubimy? 18.03.09, 00:28 kriss67 napisał: Co najdziwiniejszego przytrafiło Wam sie zgubić? to może nie będę pisac A standardowo gubię parasolki i zdarza się,że apaszki. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Co gubimy? 18.03.09, 08:54 Czołem Jako że pora zimowa jeszcze, to gubie notorycznie rękawiczki... Odpowiedz Link