bea-sjf 27.01.06, 12:28 Znalazłam ciekawą stronę ,jeszcze nie miałam czasu jej sie dokladnie przyjrzeć ,ale zdaje się ,że można tu poczytać fragmenty książek ,recenzje - czyli są tu odpowiednie klimaty :) junior.reporter.pl/ksiazki/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacobina Re: Książki Juniora -strona 27.01.06, 15:11 Dość często zaglądam na tę stronę. Głownie po to, żeby przeczytać fragment książki i podjąć decyzję o jej zakupie lub nie.. W ten sposób zapragnęlam kupić Dziwne przypadki bajkopisarza Kasdepke i nigdzie nie mogę znaleźć :( Szkoda tylko, że na tej stronie nie ma wszystkich możliwych książek :) Przynajmniej dla dzieci ;) Odpowiedz Link
i2h2 "Dziwne przypadki bajkopisarza" 27.01.06, 15:28 Voila: www.wyd-literatura.com.pl/autorzy.php?id_ksiazka=34 A jak wolisz w realu, to się uprzyj w EMPiKu: mają w komputerze info o innych placówkach oraz mogą sprowadzić. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Dziwne przypadki bajkopisarza" 27.01.06, 15:31 Literatura musi mieć jakiś błąd na stronie, bo link nie działa poprawnie. Trzeba wejść przez "Kasdepke". Pozdrawiam Odpowiedz Link