sylkakrk 24.11.08, 18:40 cześć pragnę zacząć się odchudzać za pomocą herbalife ale nie wiem jak mam stosować;) chce schudnąć 10 kilo i nie wiem jak się za to zabrać ;P Link Zgłoś Obserwuj wątek
sylkakrk Re: Proszę o pomoc ????????? 24.11.08, 19:17 nie wiem czy to ktoś przeczyta ale mniej my nadzieje pisze jeszcze raz gdyż jestem nowicjuszka i naprawdę mi zależy na zgubieniu tych zbędnych kilogramów ;) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Proszę o pomoc ????????? 24.11.08, 21:45 Czesc ! Proponuje, zebys przejrzala sobie te strone: www.zdrowe-diety.pl/wellness/ Tam jest wszystko ladnie opisane. Sama korzystalam z tej strony podczas podejmowania decyzji jakie produkty kupic. Kliknij po lewej stronie na "diete poczatkowa", tam bedzie spis proponowanych produktow. Mozesz tez po prostu przejrzec po kolei wszystkie produkty HL i poczytac o ich wlasciwosciach i na tej podstawie zdecydowac, co Twoim zdaniem bedzie najlepsze do stosowania. Ja chcialam schudnac 6 kg i ostatecznie zdecydowalam sie na zakup koktajlu, bialka, blonnika "fiberbond". Zestaw witamin i mineralow kupilam inny, bo uznalam, ze ten z HL za drogi. Teraz niedlugo bede znowu zamawiac i tym razem kupie zarowno witaminy jak i blonnik w innym sklepie/aptece, bo tak jest po prostu taniej. Dodatkowo zamierzam kupic "Thermo complete". Inny sposob to znalezienie konsultanta, wypelniasz wtedy ankiete i konsultant na jej podstawie dobiera Ci produkty. Przejrzyj tez nasze forum. Jest tu juz naprawde duzo cennych informacji. Dziewczyny pisza o tym jakie produkty stosuja i co jedza na obiad. Poczytaj tez sobie watki "nasze pogaduchy" Duzo tego jest ale tam wlasnie znajdziesz sporo informacji o tym co, jak i kiedy stosowac. W razie czego pytaj dalej, postaramy sie pomoc :) Link Zgłoś
nikola-3 Re: Proszę o pomoc ????????? 25.11.08, 16:30 Ja piję koktajl rano i wieczorem -do tego białko dodaję -biorę błonnik i zioła oraz witaminy.Białko jest dosyć ważne chociaż na początku.Pamiętajmy o tym że obiad to nie to co chcemy tylko mięso chude i warzywa np.A nie zupa lub ziemniaki z sosem.Ryby ,kurczak,surówki i warzywa gotowane. Link Zgłoś
on_na Re: Proszę o pomoc ????????? 25.11.08, 21:29 nikola, to ja się wtrącę :) Jem to co chcę na obiad albo na inny posiłek który wybieram jako ten jeden dziennie i chudnę. Prawdopodobnie gdybym jadła tak jak mówisz to chudłabym szybciej. Ale z doświadczenia widzę że to nie jest tak że jedząc to co się chce nie chudnie się :) Link Zgłoś
nikola-3 Re: Proszę o pomoc ????????? 26.11.08, 15:47 on_na -Może masz rację.Jak chudniesz to widocznie tak jest.Mi konsultantka tak kazała więc się stosowałam do jej wskazówek.Mogę wam je skopiować bo są dostępne tylko dla tych co są pod jej kontrolą. Link Zgłoś
lenkaaa Re: Proszę o pomoc ????????? 26.11.08, 15:53 Nikola, jakbys sie juz zdecydowala skopiowac te wskazowki, to moze wklej je w watku pt. "konsultant radzi" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48760&w=86418638, to latwiej bedzie w przyszlosci to odszukac jakby ktos potrzebowal :) Link Zgłoś