miki15 05.07.04, 15:55 Szukam osoby do wyjazdu z komunikatywnym angielskim. posiadam oferty pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: praca w manchester IP: *.rzeszow.msk.pl 05.07.04, 17:22 czesc!!!jestem chetna tylko prosze o wiecej info na maila agataslo@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SP Re: praca w manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:42 hej jestem zainteresowany pozatym bylem juz w GB ok.1,5 roku.prosze o wiecej informacji na e-mail:superkarolek@interia.pl.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sla77 Re: praca w manchester 05.07.04, 17:52 Witaj Pewnie jedziesz w niedlugim czasie... ja z dziewczyna wybieram sie do Manchesteru ale dopiero na poczatku wrzesnia. Z zawodu jestem informatykiem-serwisantem komp. adminem. Ale zadna praca nie wzgardzimy... jakbys mogl cos wiecej napisa na maila albo jakbys cos slyszal na miejscu o pracy to bede wdzieczny. Pozdrawiam Slawek z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagu Re: praca w manchester IP: *.75.58.164.brzesko58.ptc.pl 05.07.04, 20:14 czesc Jeżeli szukasz jeszcze chętnych, to daj znać, bo ja chciałabym trochę popracować. dagu4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla77 Re: praca w manchester IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 13:02 Czy znasz kom ang ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla77 Re: praca w manchester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:56 Ja znam dosyc dobrze ang....jestem informatykem ale zadnej pracy sie nie boje;) sla77@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: praca w manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:02 I ja proszę o więcej informacji.Wylatuję do Londynu 10.07.,ale myslę o wyruszeniu gdzieś dalej.Mój mail- trojanda4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: praca w manchester IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 06.07.04, 20:53 Witam!Byłabym zainterwsowana.Proszę tylko o jakieś bliższe informacje.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeye Re: praca w manchester IP: *.trajan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:05 hej jestem zainteresowany prosze o wiecej info na meila yeye@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: praca w manchester IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 13.07.04, 01:02 witam !! prosze o wiecej informacji prace moge podjac od zaraz glosna@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA I AGNIESZKA Re: praca w manchester IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 17.07.04, 01:08 poprosze o maila z informacjami na adres delirium17@interia.pl dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: praca w manchester IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 13:45 daj maila na zamichal@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: praca w manchester IP: *.chello.pl 07.07.04, 13:50 Jestem zainteresowana, kazda oferta pracy wchodzi w gre, najchetniej sprzatanie, praca w barze, pisz rodluvan@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: praca w manchester IP: *.torun.mm.pl 07.07.04, 15:01 hey, jestyem jakby zainteresowany ===> mail: tomashko@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: praca w manchester IP: *.grajewo.net 07.07.04, 15:40 Komunikatywny angielski zapewniony (studentka filologii angielskiej), wyjeżdżam 24 lipca, planowałam Edynburg, ale wszystko jest możliwwe:-), proszę o info na adres:agnesmagnez@yahoo.com, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alvaro Re: praca w manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:54 Z chęcią się zabiorę z Tobą. Żadnej pracy się nie boję. Mam spore doświadczenie. Proszę o więcej informacji na maila alvarez6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: praca w manchester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:57 Witam. Jestem studentem anglistyki, więc moja znajomość tegoż języka jest, wydaje mi się, przynajmniej komunikatywna :]....Chętnie pojadę, o ile jeszcze oferta ta jest aktualna. Jeżeli tak, proszę o informacje, w ogóle kontakt na dawidsix@interia.pl lub dawidt6@gazeta.pl....lub gg 7405089. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macduff Re: praca w manchester IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 07.07.04, 22:32 Hej, zamierzam wyruszyc z kumplem do Manchesteru w przeciagu tygodnia-dwoch, w ciemno. Jestesmy studentami szukajacymi pracy na wakacje ;) Kontakt: m.paszkiewicz@wp.pl z gory dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiaczek@poczta. Re: praca w manchester IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 23:07 Czesc, mam 20 lat,szukam ofert pracy w anglii. Znam dobrze angielski. W kazdej chwili moge wyjechac. Z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
aniak2 Re: praca w manchester 08.07.04, 23:46 Cześć, wybieram się do Anglii, tylko ofert pracy nie mam. Mam za to Certificate in Advanced English :) Wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
bakteriaa1 Re: praca w manchester 09.07.04, 21:52 Pod koniec lipca jade do manchesteru, interesuja mnie oferty pracy. Mam komunikatywny angielski oraz niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agamial Re: praca w manchester IP: *.airport.wroclaw.pl 11.07.04, 07:38 napisz coś więcej na agamial@o2.pl lub agamial@interia.pl tel. już podawałam ale.....0603 458 603 . nie wiem jaką masz ofertę-widzę ,że ludzi tłum i to od jakiegos czasu.... ,ale ang. znam perfekcyjnie.taki mam zawód :-) 'Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlaaa Re: praca w manchester IP: *.gryfice.sdi.tpnet.pl 11.07.04, 11:17 Proszę o więcej informacji marlaaa@wp.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloudy6 Re: praca w manchester IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 11.07.04, 12:21 Jest już wielu chętnych,ale jeśli jeszcze kogoś potrzebujesz to byłabym chętna.Jestem na forum,bo chciałam w swoim zawodzie.Szanse są marne,więc teraz jest mi już wszystko jedno.Napisz coś więcej.Poadrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: praca w manchester IP: *.idealan.pl / *.idealan.pl 11.07.04, 21:46 Znam bardzo dobrze jezyk angielski moglabym robic duzo rzeczy jestem nauczycielem i pedagogiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewavonbrok Jestem zainteresowana 12.07.04, 22:13 Witam, nazywam się Ewa Brok i kończę studia na Uniwersytecie Warszawskim. Zanam biegle język niemiecki i w stopniu komunikatywnym angielski. Za bliższe informacje na ten temat będę wdzięczna. Pozdrawiam Ewa Brok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diora Re: praca w manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:26 hej!jak mozesz to wyslij wiecej informacji na temat wyjazdu. jestem bardzo zainteresowana. jesli chodzi o mnie to moge w kazdej chwili (i stopem) jechac diora12@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: praca w manchester IP: *.icpnet.pl 13.07.04, 19:22 Czesc. Jestesmy 2 studentkami filologii angielskiej. Chcialybysmy wyjechac we wrzesniu na rok do Anglii. Czy posiadasz jeszcze jakies oferty pracy? Jesli tak to prosze o kontakt. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: praca w manchester IP: *.icpnet.pl 13.07.04, 19:23 Czesc. Jestesmy 2 studentkami filologii angielskiej. Chcialybysmy wyjechac we wrzesniu na rok do Anglii. Czy posiadasz jeszcze jakies oferty pracy? Jesli tak to prosze o kontakt na ewaszp@poczta.onet.pl. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regie27 Re: praca w manchester IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 22:50 Witam wyjeżdzam do anglii 21 lipca angielskim posługuję się w stopniu komunikatywnym możemy się zgadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regie27 Re: praca w manchester IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 22:51 Mój mail regie27@wp.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoanna Re: praca w manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:51 cześć jestem zainteresowana, ja i trójka moich znajomych szukamy czegoś, jak możesz to kontaktuj się joannacz5@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: praca w manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:31 jaka to by byla praca Odpowiedz Link Zgłoś