Dodaj do ulubionych

2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wyglądają

22.04.10, 13:01
powiedzcie mi dlaczego ciała były spalone a fotele w prezydenckim samolocie
nie? Tu zdjęcia foteli 03:37
www.tvn24.pl/0,1652391,0,1,skladaja-tupolewa-ze-szczatkow-zobacz-unikatowe-zdjecia,wiadomosc.html
a to film z innego wypadku TU-134 tu też się paliło a wrak wygląda inaczej
www.youtube.com/watch?v=YUGtCGvIRUs . Jeśli ciała były spalone w 50%
to jakim prawem te krzesła ze zdjęcia i inne nie noszą śladów ognia skoro
temperatura jest taka wysoka?
Obserwuj wątek
    • infooooo Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 14:06
      Cała ta sprawa jest bardzo dziwna,za dużo przypadków,tyle,że przypadków nie
      ma,no ale dla niektórych wszystko"gra"bo po co wysilić myślenie?
      • kar_ol85 samo oglądanie Tv nasuwa myśl że coś nie jest tak 22.04.10, 14:11
        zmieniają informację cały czas, a w ostatnich dniach w ogóle wiadomości i tym
        podobne nic nie mówią o katastrofie tzn. o tym dlaczego to się stało.
    • ae911truthorg Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 14:25
      Tu masz moją hipotezę.
      forum.gazeta.pl/forum/w,1157,110358669,110371655,Re_Zwariowany_pomysl_.html
      Różnice w porównaniu Twoich filmików to: nieznana ilość paliwa i "nasz" był
      narażony na "atak" drzew,głównie w skrzydła. Pomijam, że w "naszym" nie było
      czarnego dymu i kuli ognia. Słyszano 2 wybuchy. Kiedy pojawia się hałas
      wybuchu i krótkotrwały ogień który nie ma czasu strawić materiału a niszczy
      ciało organiczne ?
      • kar_ol85 Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 14:30
        niszczy ciało organiczne, one były spalone w 50% a na fotelach były pokrowce z
        tworzywa sztucznego i zostały bez śladu ognia?
        • anina-1 Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 15:00
          Nie wiadomo, z której części samolotu były te siedzenia, a wszystkie ciała
          przecież nie spłonęły. Na tych strasznych zdjęciach zwłok, których link ktoś
          ostatnio wrzucił było widac ciała nie spalone wogóle. Więc z tymi siedzeniami
          teoria nie bardzo mi tu pasuje.
          • moreandmore Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 15:08
            Widać musimy poczekać na innego perwersja, który wstawi spalone zwłoki, żeby
            towarzystwo mogło przeanalizować ten podły spisek. Jak się zapali przód
            samochodu, a tył nie, to też podejrzane.
            Proszę pomyśleć, czy informacja dotycząca zwłok spalonych w 50% mogła dotyczyć
            50% pasażerów, a nie 50% ciała każdego pasażera.
            • kar_ol85 Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 15:14
              a czy widziałeś może jakąś spaloną część samolotu?
          • kar_ol85 Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 15:13
            ale jak to możliwe że jest taka rozbieżność że jedne są spalone inne w ogóle nie
            są spalone, przecież ogień i temperatura (wszyscy podają że był bardzo wysoka)
            po tworzywach sztucznych powinien się bardzo szybko przenieść i chociaż trochę
            nadpalić a ja nie widziała żadnej "osmalone" części (jeśli widzieliście to
            podeślijcie zdj.)
        • ae911truthorg Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 15:27
          kar_ol85 napisała:

> niszczy ciało organiczne, one były spalone w 50% a na fotelach były pokrowce z
          > tworzywa sztucznego i zostały bez śladu ognia?
          A co jeżeli podmuch wyrywa ciało z fotela, ciało porusza się razem z obszarem
          wysokiej temperatury,a w miejscu gdzie jest fotel działanie temperatury jest
          krótkotrwałe,podmuch wybuchu ( ja wiem nie było wybuchu, a ten czarny
          ślad w środku epicentrum wybuchu,na kursie to przypadkowe zabrudzenie (vide
          zdjęci sat).
          Ciekawe co zostanie po czarnym śladzie jak zostanie zdjęta warstwa ziemi.To
          plany ekspertów. Zbadają wcześniej skład chemiczny śladu ?
        • morekac Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 22.04.10, 16:31
          Mam wrażenie, że fotele lotnicze specjalnie robione są tak, żeby się
          nie paliły...
          • kar_ol85 Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 23.04.10, 08:23
            tylko że ja nie widziałam żadnej spalonej części naszego tupolewa a filmik z
            drugiego wypadku pokazuje że podczas pożaru ślady na samolocie zostają chociażby
            okopcenie na naszym TU tego niema
    • kar_ol85 Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 23.04.10, 11:02
      myślałam że będą stanowczo mówić że pewne jest na 100% że te naboje to przez
      temperaturę a tu proszę nie są tacy pewni
    • kar_ol85 Re: 2 fimy 2 "wypadki" tylko wraki inaczej wygląd 23.04.10, 13:59
      skoro nie podoba się niektórym to forum to proponuje nie WCHODZIĆ
      • kar_ol85 Czy jest jeszcze ktoś kto wierzy że był to wypadek 05.05.10, 11:28
        • robitussin tak 05.05.10, 23:29

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka