infooooo 23.04.10, 21:55 tnij.org/ankietadokatastrofy - ankieta do katastrofy,głosujcie czy był to zamach czy nie Jutro tam będzie film na którym już nikt nie będzie miał wątpliwości czy to był zamach czy nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubijaj.tuda Re: Anieta 23.04.10, 21:58 xemxija napisała: > Ale ze co, kreca go jeszcze? Nie gotowy? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: Anieta 23.04.10, 22:01 > Ale ze co, kreca go jeszcze? Nie gotowy? Gotowy ale tam dziś nie da się linków wklejać a tu i tak zaraz jakaś postfaszystowska menda skasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: Anieta 23.04.10, 22:23 xemxija napisała: > Ale ze co, kreca go jeszcze? Nie gotowy? montują. Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: Anieta 23.04.10, 22:33 pearlinee 23.04.10, 22:23 Odpowiedz xemxija napisała: > Ale ze co, kreca go jeszcze? Nie gotowy? >montują. Tak bo dla ślepych i głuchych trzeba powiększyć obraz zwolnić tempo,wstawić strzałki i podgłośnić głos redukując szumy. Odpowiedz Link Zgłoś
ubijaj.tuda Re: Anieta 23.04.10, 22:42 infooooo napisał: > pearlinee 23.04.10, 22:23 Odpowiedz > xemxija napisała: > > > Ale ze co, kreca go jeszcze? Nie gotowy? > >montują. > > Tak bo dla ślepych i głuchych trzeba powiększyć obraz zwolnić tempo,wstawić str > załki i podgłośnić głos redukując szumy. Nie męcz się, sprawa już jest wyjaśniona img526.imageshack.us/img526/6769/spisek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: Anieta 23.04.10, 22:53 Nie męcz się, sprawa już jest wyjaśniona img526.imageshack.us/img526/6769/spisek.jpg Takie wklejki to potrafią robić dzieci ze żłoba ale obrobić film to już nie tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
stv5h Re: Anieta 23.04.10, 22:57 infooooo napisał: > Nie męcz się, sprawa już jest wyjaśniona > > img526.imageshack.us/img526/6769/spisek.jpg > > Takie wklejki to potrafią robić dzieci ze żłoba ale obrobić film to już nie tak > łatwo. Na twoim miejscu nie szermowałbym wiekiem bo sądząc po twoich wpisach to i ty żłobek jeszcze całkiem dobrze pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: Anieta 24.04.10, 09:27 Głosować, wpisywać-dziś po południu tam film jakiego nie zobaczysz nigdzie tnij.org/katastrofawsmolensku02 Odpowiedz Link Zgłoś
ubijaj.tuda Re: Anieta 23.04.10, 21:58 infooooo napisał: > tnij.org/ankietadokatastrofy - ankieta do katastrofy,głosujcie czy był to zamach czy nie > Jutro tam będzie film na którym już nikt nie będzie miał wątpliwości czy to był > zamach czy nie Oczywiście ja już nie mam wątpliwości. I nie radzę ci go publikować bo to może naruszyć wspaniały wizerunek zgniętego prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
1_am Re: Anieta 23.04.10, 22:05 Faktów nie ustala się w głosowaniu. Gdyby tak było, pewien Giertych przegłosowałby swego czasu w swojej partii obalenie teorii Darwina:))). Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Anieta 23.04.10, 22:02 ty nawet paranoiku nie potrafisz wstawic porządnej ankiety do netu.... cienias jeteś Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: Anieta 23.04.10, 22:13 >ty nawet paranoiku nie potrafisz wstawic porządnej ankiety do >netu.... cienias jeteś a Ty nawet nie umiesz się porządnie zarejestrować i oddać głos,Dno szamba Odpowiedz Link Zgłoś
ubijaj.tuda Re: Anieta 23.04.10, 22:19 infooooo napisał: Dno szamba Skoro już masz takie brzydkie nazwisko to rodzice mogli chociaż dać ci ładne imię, ale jednak nie pomyśleli... Odpowiedz Link Zgłoś
stv5h Re: Anieta 24.04.10, 09:32 infooooo napisał: > tnij.org/ankietadokatastrofy - ankieta do katastrofy,głosujcie czy był to zamach czy nie Zrób jeszcze sondę pod tytułem "czy grawitacja istnieje czy to tylko złudzenie? głosuj! jeśli wyniki będą na "nie" to będziemy fruwać!" Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: Anieta 24.04.10, 09:41 stv5h napisał: >Zrób jeszcze sondę pod tytułem "czy grawitacja istnieje czy to tylko >złudzenie? głosuj! jeśli wyniki będą na "nie" to będziemy fruwać!" A Ty znów przy komputerze zamiast krowy doić? Odpowiedz Link Zgłoś
stv5h Re: Anieta 24.04.10, 09:46 infooooo napisał: > A Ty znów przy komputerze zamiast krowy doić? Skoro i taki świniopas jak ty może zamiast karmić wieprzki wypisywać debilne wizje paranoika to i ja zamiast doić krowy mogę sobie te wizje skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: Anieta 24.04.10, 13:14 tnij.org/katastrofawsmolensku02 - najnowszy film już jest Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: Anieta 24.04.10, 13:18 stv5h napisał: > infooooo napisał: > > > tnij.org/ankietadokatastrofy - ankieta do katastrofy,głosujcie czy był to zamach czy nie > > Zrób jeszcze sondę pod tytułem "czy grawitacja istnieje czy to tylko złudzenie? głosuj! jeśli wyniki będą na "nie" to będziemy fruwać!" piękne! :-) może tylko zmieniłabym na 'lewitować' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: Anieta 24.04.10, 16:43 jesli zdjecia cial, umieszczone na tym chorym forum są autentyczne, to kogos kto je tam umiescil, powinno sie poddac serio leczeniu i moze dodatkowo jakiemus szkoleniu z empatii......... Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: Anieta 24.04.10, 16:52 Proponuję zainteresować tym policję. Myślę, że będą wiedzieli co z takim delikwentem zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: Anieta 24.04.10, 16:56 najgorsze ze te fotki od razu sie otwierają, nie trzeba tam nawet wchodzic w linki. Dla mnie traumatyczne przeżycie. A dla rodziny tych ofiar..... Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: Anieta 24.04.10, 19:09 widac to tam głupote i ifantylność autora filmu. Co do zdjęć umieszczenie ich na waszym forum jest ponizej wszelkiego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: Anieta 24.04.10, 19:10 pearlinee napisała: > widac to tam głupote i ifantylność autora filmu. Co do zdjęć > umieszczenie ich na waszym forum jest ponizej wszelkiego poziomu. ps. autora poprawek do filmu, tak powinno byc > Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: Anieta 24.04.10, 19:28 Może to cię jeszcze zainteresuje? www.nowe-fakty.eu Odpowiedz Link Zgłoś
ubijaj.tuda Re: Anieta 24.04.10, 20:19 infooooo napisał: > Zajoby zobaczyli film na którym wyraźnie widać egzekucję to teraz dopierdalają > się o jakieś foty,które ktoś zamieścił notabene w USA Obejrzałem ten film i poza szwendającymi się gapiami i powiewającymi szmatami niczego innego nie zauważyłem. Te tłumaczenie "ubijaj" jest nie tyle śmieszne co żałosne. Ty po prostu widzisz to co chcesz widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
stv5h infooooo 24.04.10, 21:37 Jesteś trupojadem? Podnieca cię to? Mnie akurat widok tych zmasakrowanych i rozprutych zwłok nie rusza tak jak niektórych tutaj, ale za to ciebie pewnie rajcuje. Co do filmiku - nie zauważyłeś jeszcze tego gościa który wyraźnie po zastrzeleniu faceta krzyczącego "ja żyję!" pali polską flagę i wykonuje taniec radości. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk co slychac na tym filmiku 24.04.10, 21:49 Na filmu nagranym bezposrednio po katastrofie wyraznie slychac to-: 00:12 slychac po rusku- fuck me .(to jest naprawda po rusku) 00:16 smotri sjuda (to chiba po angielsku) 00:21 Znow slychac po rusku-fuck me. 00:44 wchodzit (to chiba na hibrajskim) 00:47 Fuck Off (to napewno po rosyjsku) 00:48 bardzo prosze podac mnie wibrator (jezyk dla mnie nie znany,ale podejrzewam ze cos radiomaryjnego) 00:50 ubijaj tuda (tego naprawda nie da sie zmylic z zadnym innym wyrazem - pochodzenie nieznane) 00:53 Dochodze (jezyk radiomaryjny) 00:57 Wyrazny odglos wytrysku 00:59 Nie teraz,musze troche odpoczac (to po polsku,albo rosyjsku) 01:06 Kolejny odglos wytrysku (widac ktos z obserwujacych to wszystko ,nie wytrzymal) 01:07 odglosy zadowolenia. 01:13 dawaj mnie swoj zad (glos kolejnego obserwatora mowiacego w jezyku mieszanym rosyjsko-polskim) 01:22 wytrysk To nie jest pierwszy watek na forum "Katastrofa w Smolensku" na ktorym zamieszczam rozszyfrowanie dzwiekow z filmu. Jestem otwarty na waszy sugestji,jak trzeba,to moge uslyszac wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
stv5h Re: co slychac na tym filmiku 24.04.10, 22:04 igor_uk napisał: > Na filmu nagranym bezposrednio po katastrofie wyraznie slychac to-: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: co slychac na tym filmiku 24.04.10, 23:06 > jak trzeba,to moge uslyszac wszystko. Igor, zapomniałeś jeszcze o słowach "patrz mi prosto w oczy paskudo" w języku islandzkim. To chyba było jakoś przed pierwszym wytryskiem Eyjafjallajokull. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: co slychac na tym filmiku 24.04.10, 23:12 oczewiscie ze slysze i to,a mozesz mnie przypomniec w ktorej sekundzie to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:20 według mnie między 44 a 48 sekundą jest bieri w paszczu, kanalio! A dopiero potem Fuck off, paskudo! / masz problem z kartą dźwiękową czy jak;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:34 madameblanka ,nie mam zadnych klopotow z karta dzwiekowa,powiem cie dla czego,bo ja wogole nie posiadam tej karty,ale od czego czlowiek ma wyobraznie? Jak twierdzisz,ze miedzy 44 a 48 sekynda padly te slowa ,co ty mnie zasugerowl,to moge to przyjac za prawde oczewista. Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:46 igor_uk pisze >madameblanka ,nie mam zadnych klopotow z karta dzwiekowa,powiem cie >dla czego,bo ja wogole nie posiadam tej karty, Może zdradzisz więc jakiego sprzętu używasz,że nie ma nawet karty dźwiękowej.Ktoś mi powie jakiego sprzętu używa Igor? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:48 infooooo napisał: > igor_uk pisze > >madameblanka ,nie mam zadnych klopotow z karta dzwiekowa,powiem cie >d > la czego,bo ja wogole nie posiadam tej karty, > > Może zdradzisz więc jakiego sprzętu używasz,że nie ma nawet karty dźwiękowej.Kt > oś mi powie jakiego sprzętu używa Igor? to szare komórki infooooo, takie dziwne stwory nie każdemu znane ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:57 infooooo napisał: > igor_uk pisze > >madameblanka ,nie mam zadnych klopotow z karta dzwiekowa,powiem cie >d > la czego,bo ja wogole nie posiadam tej karty, > > Może zdradzisz więc jakiego sprzętu używasz,że nie ma nawet karty dźwiękowej.Kt > oś mi powie jakiego sprzętu używa Igor? o kurcze koleś :(:(:(:(:(:( masz przeciąg w głowie lekki Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 12:11 infooooo ,a czemun pytasz innych o moj sprzet?(mam nadzieje ze cie nie chodzi o cos wiecej,niz komputer).Otoz ja cie chetnie odpowiem sam.Mam komputer produkcji radzieckiej,lampowy,na korbe.Ostatnio,dzieki wsparciu rzadu rosyjskiego,dostalem kolorowy telewizor marki "Rubin" i po malej przerobce mam juz monitor kolorowy (!!).Napisalem podanie o wydzielenie ,z bylych zapasow KGB,mn ie magnitofonu "MK-3" i po malej przerobce bede miec dzwiek,moze i stereo(!!).I to jest cala prawda o moim sprzecie (oczewiscie elektronicznym) Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 12:14 Igor to powinieneś być dumny z takiego sprzętu u mnie stoją 2 tv jeden samsung 2gi rubin i w tym drugim jest super obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 17:33 infooooo napisał: > Igor to powinieneś być dumny z takiego sprzętu u mnie stoją 2 tv jeden samsung 2gi rubin i w tym drugim jest super obraz <. infoooooo moge we wszystko uwierzy,moge wszystko uslyszec,moge wszystko wyobrazic,ale tego ze ty masz dwa(!!!)telewizora -nigdy.Na cala Moskwe ,a mieszka ponoc tam ponad 10mln ludzi,jest trzy telewizora.Jeden u Putina,2gi u Miedwiedziewa,3ci w mauzeleum Lenina (ogolnodostepny,ale duzy kolejki),a ty sam DWA,nie klam! Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 20:19 Igor uwielbiam Cię :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:37 madameblanka napisała: > według mnie między 44 a 48 sekundą jest bieri w paszczu, kanalio! A dopiero > potem Fuck off, paskudo! / > > > > masz problem z kartą dźwiękową czy jak;)?? > my wszyscy mamy poprostu karty sponsorowane przez PO a co za tym idzie, pewne słowa są zagłuszane, taki szmer kontrolowany rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:04 igor_uk napisał: > Na filmu nagranym bezposrednio po katastrofie wyraznie slychac to-: > 00:12 slychac po rusku- fuck me .(to jest naprawda po rusku) > 00:16 smotri sjuda (to chiba po angielsku) > 00:21 Znow slychac po rusku-fuck me. > 00:44 wchodzit (to chiba na hibrajskim) > 00:47 Fuck Off (to napewno po rosyjsku) > 00:48 bardzo prosze podac mnie wibrator (jezyk dla mnie nie znany,ale > podejrzewam ze cos radiomaryjnego) > 00:50 ubijaj tuda (tego naprawda nie da sie zmylic z zadnym innym wyrazem - > pochodzenie nieznane) > 00:53 Dochodze (jezyk radiomaryjny) > 00:57 Wyrazny odglos wytrysku > 00:59 Nie teraz,musze troche odpoczac (to po polsku,albo rosyjsku) > 01:06 Kolejny odglos wytrysku (widac ktos z obserwujacych to wszystko ,nie > wytrzymal) > 01:07 odglosy zadowolenia. > 01:13 dawaj mnie swoj zad (glos kolejnego obserwatora mowiacego w jezyku > mieszanym rosyjsko-polskim) > 01:22 wytrysk > > To nie jest pierwszy watek na forum "Katastrofa w Smolensku" na ktorym > zamieszczam rozszyfrowanie dzwiekow z filmu. Jestem otwarty na waszy > sugestji,jak trzeba,to moge uslyszac wszystko. Igor powolo staję się Twoją wielbicielką :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:37 pearlinee,bardzo mnie milo,postaram sie nie zawiesc ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pearlinee Re: co slychac na tym filmiku 25.04.10, 11:40 igor_uk napisał: > pearlinee,bardzo mnie milo,postaram sie nie zawiesc ciebie. hehehehe no ja myślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
infooooo [...] 24.04.10, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś