Dodaj do ulubionych

Dość kłamstw!!!!!

12.05.10, 18:08
img245.imageshack.us/img245/6370/smolesk2010r.jpg
img534.imageshack.us/img534/1256/smolesk2010r001.jpg
img508.imageshack.us/img508/9384/smolesk2010r002.jpg
Ludzie!!!! Czy nie widzicie co się dzieje???????????????????
Ale PRAWDA wkrótce zostanie pokazana światu!!!!
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:22
      genetyczny.patriota napisał: > Ludzie!!!! Czy nie widzicie co się
      dzieje??????????????????? <<

Ja widze,to jest naprawda straszne,nie wiem,jak z tym bede dalej zyc,chyba po
      tym wszystkim upije sie.A moze dam w zyle,bo w przeciwnym razie zwariuje.

P.S.a co ja wlasciewie mialem zobaczyc?
    • madameblanka Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:23
      widzę pojawił sie wzbogacony zapis rozmów z filmiku, tego jeszcze nie znałam:

"zdrastwujtie malcziki"
      "przyjechaliśmy ty liberty, liberty, po gostiam"
      "drugoj ja naszoł drugoj"
      "tu możemy umrzec"
      "towariszcz, o jezu, nie zabijaj!"
      68.00 śmiech kilku mężczyzn przypomina wyspiewaną frazę "wróćcie na Mazowsze
      chłopcy"
      "gdzie, nazad kuźwa!! - możliwe że oprawca udaremnia próbę ucieczki trzeciego
      ocalałego
      "A gdie pochariszczów? Kola?"

genetyczny, twój wątek dziś wygrywa:D
      • igor_uk Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:31
        madameblanka napisała: > genetyczny, twój wątek dziś wygrywa:D <.

Ja osobiscie uwazam,ze to moze byc watek tygodnia.
        • jot9 Dobre 12.05.10, 18:39
          igor, dzięki za rekomendację, bo chciałem ominąć, a to jest naprawdę zabawne.

Jak ktoś tu słusznie zauważył, trochę nieładnie że my się tak tylko śmiejemy, i
          trochę mnie to kłuje, ale co zrobić... genetyczny.patriota odwalił kawał dobrej
          roboty wrzucając te teksty i skoro nie jest "na poważnie" to jest przynajmniej
          zabawnie.
    • xara.xara Geezus k.. f...s 12.05.10, 18:38
      @genetyczny.patriota- Czy do Ciebie w koncu dotrze, ze w j. rosyjskim nie ma slowa ubijaj- nawet fonetycznie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Po co wklejasz i multiplikujesz te bzdury? Zapisz sie lepiej na jezyki obce- rosyjski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • jot-es49 Pójdę dalej... 12.05.10, 18:44
      Proponuję desygnować, z ramienia forum, "genetycznego..." do Komisji Śledczej
      Faktu. Tam będzie mógł do woli wojować w celu ujawnienia tej jedynej prawdy,
      którą genetyczni znali już 10.04 o godzinie 8.41.06 a może nawet dużo wcześniej...
      • jot9 Re: Pójdę dalej... 12.05.10, 18:48
        fakt... by sporo zarobił na tej współpracy.

fakt by sporo zarobił na tej współpracy.
    • reszka2 Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:45
      Nie mogę się doczekac, kiedy ta PRAWDA zostanie pokazana światu.
      A świat się zatrzyma w skamieniałej zgrozie. A aniołom Pańskim harfy wypadną z
      rąk, a oczy swoje zakryją skrzydłami. A nad ziemią rozciągnie się ciemność, i
      będzie trwała póltora roku. A Nil osuszy swe wody, a wielbłądy wyginą. I
      zabrzmią cztery trąby w cztery strony świata, a czterej jeźdźcy wyruszą na
      poszukiwanie łupu. A księżyc zatraci swój blask, a eksplodują co najmniej cztery
      supernowe. A bieguny magnetyczne Ziemi odwrócą się. I tak spełni się
      przepowiednia Majów.
      • madameblanka Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:48
        > A świat się zatrzyma w skamieniałej zgrozie. A aniołom Pańskim harfy wypadną z
        > rąk, a oczy swoje zakryją skrzydłami. A nad ziemią rozciągnie się ciemność, i
        > będzie trwała póltora roku. A Nil osuszy swe wody, a wielbłądy wyginą. I
        > zabrzmią cztery trąby w cztery strony świata, a czterej jeźdźcy wyruszą na
        > poszukiwanie łupu. A księżyc zatraci swój blask, a eksplodują co najmniej czter
        > y
        > supernowe. A bieguny magnetyczne Ziemi odwrócą się

o kuźwa, ale masz faze!! Towar pewnie pierwsza klasa.
        • jot9 Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:49
          A wulkan? Ja chcę coś o wulkanie!!!
          • reszka2 Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:54
            Erupcja była PRZED ujawnieniem prawdy światu, więc się nie liczy.
          • madameblanka Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:55
            > A wulkan? Ja chcę coś o wulkanie!!!

poniekąd jest tam o tym mowa mowa. Może chodzi o ten pył nad Europą.../niczym
            kir.../

"A nad ziemią rozciągnie się ciemnosć..."
            • bling.bling Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 19:05
              Erupcja pylow wulkanicznych to niczym ejakulacja nasienia PRAWDY. Nasienia prawdy z ziemi, tej pierwotnej.
              siac, siac.... teraz juz nic jej nie powstrzyma
      • xara.xara Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 18:58
        Zapomnialas o Apokalipsie Jana i wodach splywajacych krwia- fotki:
        www.tokfm.pl/Tokfm/5,103169,7845104,Zaglada_zwierzat_w_Zatoce_Meksykanskiej__ZDJECIA_.html?i=5
        media.syracuse.com/news/photo/louisiana-oil-rig-explo-2jpg-b1204003f0938cd5_large.jpg
        :)
      • jot-es49 A to mam ćwieka... 12.05.10, 18:58
        No i reszka2 zabiła mi ćwieka (nie mylić z gwoździem - od OOZiobro)...
        No i rzeczywiście!!! Najpierw przyziemiła się Tutka, następnie KK oszalał,
        ruskie komuchy się modliły, niewymowny wulkan się roz..hulał, ludzie na
        pogrzebie mnożyli się jak króliki (a to 100, 200, 300 tysięcy jednym słowem cała
        Polska). Wszystkie znaki na ziemi (pod Smoleńskiem) i na niebie (nad Irlandią)
        wskazują, że koniec już bliski!!! Mam nadzieję tylko na to, że to koniec
        Prawdziwych Polaków, Katolików i Patriotów. Nareszcie żywcem do Nieba diabli ich
        wezmą... Albo coś w tym rodzaju...
    • reszka2 Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 19:06
      Ja to nic, nieźle naćpany to był ten, co w odsłuchach w samochodzie usłyszał
      Tawariszcza Jezusa, w Panu sczastliwego, pieśni ludowe z Mazowsza, oraz słyszał
      uciekające zwłoki ofiar katastrofy.
      To jest dopiero towar!
      • tojabogdan wy tu sobie żarty, a chłop (baba?) się napracował 12.05.10, 22:01
        wy tu sobie żarty, śmichy-chichy, a chłop (baba?) się napracował (-a)!
        Na forum, jak na olimpiadzie, nie jest ważne zwycięstwo, ale uczestnictwo!
        I z tym olimlijskim pozdrowieniem... a może jednak?
        Tego typu teksty to woda na młyn dla wszelkiej maści niepewnych oszołomów, są
        rzeczywiście niebezpieczne.
        • esther-leah Re: wy tu sobie żarty, a chłop (baba?) się naprac 12.05.10, 22:17
          A ja puszczam w kolko, z nadzieja ze uslysze wreszcie ten "ponury, ironiczny
          smiech ginacy w sygnale syreny", i ze cos drgnie w mojej duszy... I nic.
          • esther-leah Re: wy tu sobie żarty, a chłop (baba?) się naprac 12.05.10, 22:26
            Juz wiem ! To napewno spisek lobby okulistow, ortofonistow i specow od sluchu...
            Puscili ten filmik z nadzieja, ze ta czesc spoleczenstwa, ktora nie widzi faceta
            pod krawacikiem wyczolgajacego sie spod kadluba, tudziez stewardessy machajacej
            do Tyminskiego z teczka, i nie slyszy "patrz mi w oczy" pojdzie sie leczyc... ZA
            GRUBE PIENIADZE.

Wszystko jasne (mimo mojego astygmatyzmu).
            • igor_uk Re: wy tu sobie żarty, a chłop (baba?) się naprac 12.05.10, 22:35
              esther-leah,tyle czasu potrzebowales na to,co kazde dzicko, potrafiace zagrac w
              "Super Marija",poznaje po przesluchaniu pierwszych dwoch sekund?!
              • esther-leah Re: wy tu sobie żarty, a chłop (baba?) się naprac 12.05.10, 22:44
                Igor, no dobra, ale ja nie jestem dziecko. A w dziecinstwie nie gralam w Super
                Mario, tylko zerkalam w kalejdoskop i puszczalam takie wiatraczki, wiesz, jak
                Beti1970...
                • igor_uk Re: wy tu sobie żarty, a chłop (baba?) się naprac 12.05.10, 22:45
                  esther-leah ,przepraszam,ale musze cie powiedziec,ze jestes
                  niespostrzegawacz.Spojz na nazwe gry w moim postie.
                  • esther-leah Re: wy tu sobie żarty, a chłop (baba?) się naprac 12.05.10, 22:54
                    To ten astygmatyzm, sorry :)
                    Jutro ide do okulisty :)

Moze bedzie taka tablica :

U
                    BIJ.
                    TUDA.
                    NACHU
                    JA SYBIR.
    • chirurg_plastykotyczny Re: Dość kłamstw!!!!! 12.05.10, 23:03
      do PRLu idziemy
      www.youtube.com/watch?v=asxbnZS5Qu8&feature=related
Inne wątki na temat: