pawel40.40 13.09.10, 10:25 Szukam kobiety czyli osoby płci przeciwnej do pogadnia i nic więcej nie obiecuje, czas przyniesie resztę J amężczyzna 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olalalalaaa Re: Do pogadania Warszawa 13.09.10, 22:01 jak do pogadania to ja...ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 09:23 olalalalaaa napisała: > jak do pogadania to ja...ja ;) Nie a co można robić na forum tylko pogadac od tego zaczyna się chyba kkażda znajomość ja ...ja zaczynają się od kury a nie gadania Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 18:40 Nadinterpretacja mojego postu, po prostu chciałam pogadać, ale jak widzę nawet zwyczajne "ja", nie rozumiem zupełnie dlaczego kojarzy ci się z jajami. Gdybym chciała o jajach weszłam bym na kulinarię, lub...przemilczę gdzie. Po za tym wg. mnie to kura zaczyna się od jaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 19:43 Przepraszam może rzeczywiście miałem jakieś zbędne przemyślenia a to w wyniku porannego niewyspania olalalalaaa napisała: > Nadinterpretacja mojego postu, po prostu chciałam pogadać, ale jak widzę nawet > zwyczajne "ja", nie rozumiem zupełnie dlaczego kojarzy ci się z jajami. Gdybym > chciała o jajach weszłam bym na kulinarię, lub...przemilczę gdzie. > Po za tym wg. mnie to kura zaczyna się od jaj. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 20:49 no i na wejściu dałeś ciała. kto cię zachce jak od razu walisz w łeb bez zastanowienia. najpierw załatw sprawy sam ze sobą a potem szukaj kogos Odpowiedz Link Zgłoś
pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 16.09.10, 08:29 zazdroszcze ja do gór mam daleko ale bywa tam romantycznie jak już zajrzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Alfa Re: Do pogadania Warszawa IP: *.vide-sat.pl 16.09.10, 08:40 Weekando....pozdrawiam Ciebie za takie miłe słowa do ....ja bym napisała wprost, ze dał dupy...ale tak się do mężczyzny chyba nie pisze.... Na forum niewidoczny może Sobie ulżyć i poużywać!!! zamiast przyjąć propozycję rozmowy...może z fajną i inteligięntną kobietą... ps. umiesz podjąć rozmowę ..z kobietą, nie używając do tego ......pewnie nie umiesz. to rozmawiaj sam ze Sobą!!!pozdro ALFA NIEZNAJOMA I TAJEMNICZA W NECIE --------- W samotności nigdy nie marnujemy czasu, nawet nic nie robiąc. Niemal zawsze trwonimy go w towarzystwie. Żadna rozmowa z sobą nie może być całkowicie bezpłodna; coś z niej zawsze wynika, bodaj tylko nadzieja, że znów się kiedyś spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 17.09.10, 07:48 Tak pisanie jest rodzajem rozmowy Możesz pisac pawel40.40@gazeta.pl lub GG 567022 jak wygodniej dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: Do pogadania Warszawa 18.09.10, 23:47 co tam pisanie, najlepiej dzwoń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 19.09.10, 18:56 OK . Na GG też można dzwonić trafna uwaga ale wolę tekst 567022 Napisz Odpowiedz Link Zgłoś
as.i.am Re: Do pogadania Warszawa 19.09.10, 18:59 jak do pogadania, to co za różnica czy z Wawy czy z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 20.09.10, 07:34 Dla mnie żadna ale juz tak bywało że na gadaniu się nie kończyło więc wolałem określić miasto. Oczywiście że do wymiany informacji pogadania to żadna różnica Odpowiedz Link Zgłoś