Dodaj do ulubionych

Do pogadania Warszawa

13.09.10, 10:25
Szukam kobiety czyli osoby płci przeciwnej do pogadnia i nic więcej nie obiecuje, czas przyniesie resztę J amężczyzna 40 lat
Obserwuj wątek
    • olalalalaaa Re: Do pogadania Warszawa 13.09.10, 22:01
      jak do pogadania to ja...ja ;)
      • pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 09:23
        olalalalaaa napisała:

> jak do pogadania to ja...ja ;)

Nie a co można robić na forum tylko pogadac od tego zaczyna się chyba kkażda znajomość ja ...ja zaczynają się od kury a nie gadania
        • olalalalaaa Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 18:40
          Nadinterpretacja mojego postu, po prostu chciałam pogadać, ale jak widzę nawet zwyczajne "ja", nie rozumiem zupełnie dlaczego kojarzy ci się z jajami. Gdybym chciała o jajach weszłam bym na kulinarię, lub...przemilczę gdzie.
          Po za tym wg. mnie to kura zaczyna się od jaj.
          Pozdrawiam.
          • pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 19:43
            Przepraszam może rzeczywiście miałem jakieś zbędne przemyślenia a to w wyniku porannego niewyspania

olalalalaaa napisała:

> Nadinterpretacja mojego postu, po prostu chciałam pogadać, ale jak widzę nawet
            > zwyczajne "ja", nie rozumiem zupełnie dlaczego kojarzy ci się z jajami. Gdybym
            > chciała o jajach weszłam bym na kulinarię, lub...przemilczę gdzie.
            > Po za tym wg. mnie to kura zaczyna się od jaj.
            > Pozdrawiam.
            • weekenda Re: Do pogadania Warszawa 14.09.10, 20:49
              no i na wejściu dałeś ciała. kto cię zachce jak od razu walisz w łeb bez zastanowienia. najpierw załatw sprawy sam ze sobą a potem szukaj kogos
              • pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 16.09.10, 08:29
                zazdroszcze ja do gór mam daleko ale bywa tam romantycznie jak już zajrzę
              • Gość: Kobietka Alfa Re: Do pogadania Warszawa IP: *.vide-sat.pl 16.09.10, 08:40
                Weekando....pozdrawiam Ciebie za takie miłe słowa do ....ja bym napisała wprost, ze dał dupy...ale tak się do mężczyzny chyba nie pisze....

Na forum niewidoczny może Sobie ulżyć i poużywać!!! zamiast przyjąć propozycję rozmowy...może z fajną i inteligięntną kobietą...

ps. umiesz podjąć rozmowę ..z kobietą, nie używając do tego ......pewnie nie umiesz. to rozmawiaj sam ze Sobą!!!pozdro

ALFA NIEZNAJOMA I TAJEMNICZA W NECIE
                ---------
                W samotności nigdy nie marnujemy czasu, nawet nic nie robiąc. Niemal zawsze trwonimy go w towarzystwie. Żadna rozmowa z sobą nie może być całkowicie bezpłodna; coś z niej zawsze wynika, bodaj tylko nadzieja, że znów się kiedyś spotkamy.
    • opawa111 Re: Do pogadania Warszawa 16.09.10, 21:37
      do popisania takze?
      • pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 17.09.10, 07:48
        Tak pisanie jest rodzajem rozmowy Możesz pisac pawel40.40@gazeta.pl lub GG 567022 jak wygodniej dla Ciebie
      • olalalalaaa Re: Do pogadania Warszawa 18.09.10, 23:47
        co tam pisanie, najlepiej dzwoń ;)
        • pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 19.09.10, 18:56
          OK . Na GG też można dzwonić trafna uwaga ale wolę tekst 567022 Napisz
    • as.i.am Re: Do pogadania Warszawa 19.09.10, 18:59
      jak do pogadania, to co za różnica czy z Wawy czy z Gdańska
      • pawel40.40 Re: Do pogadania Warszawa 20.09.10, 07:34
        Dla mnie żadna ale juz tak bywało że na gadaniu się nie kończyło więc wolałem określić miasto. Oczywiście że do wymiany informacji pogadania to żadna różnica

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka