25.10.10, 08:30
witam,ciężko poznać interesujacą osobę, zwłaszcza w sieci, wiem to z doświadczenia, szukam juz od dłuższego czasu ale nikogo do tej pory nie poznałem, owszem zdarzaja sie przemiłe kobiety ale zawsze jest to ale, w końcu każdy ma jakieś wymagania i nie będzie szukał kogoś tylko po to by cokolwiek mieć.
Musi to być wyjątkowa osoba, inna niż mamy na codzień
szukam przyjaciółki, kochanki, z która można miło spędzić czas, nie tylko w łóżku ale także pośmiać się, pogadać itp itd
jeśli jestes zainteresowana taką znajomościa to czekam na kontakt, preferowane panie z Wielkopolski, najlepiej mężatki
żonaty, 30 letni, po studiach, pracujący, szukający odskoczni od codziennosci, innego smaku, zapachu
188 cm, 98 kg, dobrze zbudowany, ciemny blondyn, obciety na krotko
pozdrawiam
milan37@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • extreme23 Re: szukam 25.10.10, 09:04
      czemu szukasz mężatki? Ty jesteś żonaty?
    • milan37 Re: szukam 25.10.10, 10:27
      tak, jestem żonaty
    • kobietkaalfa Re: szukam, 25.10.10, 11:28
      nie znalazłeś nikogo ? MILAN..?
      Chyba juz powtarzasz Swój anons, i chyba odpowiadałam na niego trochę z przekąsem i żartem. przepraszam
      Musi to być wyjątkowa osoba, inna niż mamy na codzień ....w czym ma być wyjątkowa? Ciekawi mnie bardzo...

Pozdrawiam miło Alfa ( aj można w sieci ! można naprawdę!! ja poznałam..są tu takie osoby..):)
      • milan37 Re: szukam, 25.10.10, 11:39
        tak odpowiadałaś, niezbyt miło dodam
        nadal szukam
        wyjątkowa?czyli taka, któa będzie mnie się podobała zarówno pod wzgledem fizycznym jak i osobowym
        • Gość: kobietka Alfa Re: szukam, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 13:43
          Milan...proponuję "pomóc losowi" i włączyć się w jakąś dyskusję ciekawą na forum...a nóż znajdzie ktoś Ciebie, albo Ty kogoś...Nie czekaj....rusz z miejsca.

pozdrawiam Alfa
          ps. Nie gniewaj się na mnie proszę.
          ( Jak weszłam kiedyś na forum to właśnie do głowy mi wtedy nie przyszło, aby tu kogoś szukać...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka