tron7 13.01.11, 09:58 Czy są jacyś forumowicze z Bydgoszczy gotowi na pogawędkę? Najchętniej Panie, ale z Panami również można pogawędzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xenina Re: Bydgoszcz IP: 46.112.0.* 13.01.11, 20:25 pewnie, że są...na przykład... ja... powiem nieskromnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tron7 Re: Bydgoszcz 14.01.11, 15:08 Ale koleżanka czyba nie często na forum, bo widze, że nie zarejestrowana :) A gdzie reszta forumowiczy?? Tylko tyle nas? Odpowiedz Link Zgłoś
olgata1 Re: Bydgoszcz 14.01.11, 17:45 owszem nie jestem stałą forumowiczką,rzadko korzystam z takich form kontaktu ale skoro czasem te wprost zawodzą... czemu nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tron7 Re: Bydgoszcz 15.01.11, 00:46 Zgadzam się. Czasem człowiek po prostu potrzebuje rozmowy z kimś i wtedy nie zawraca sobie głowy zbędnymi formalnościami, tylko szuka kontaktu życzliwych ludzi tak jak to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
olgata1 Re: Bydgoszcz 15.01.11, 11:03 ...więc czami z braku innej alternatywy... pozostaje...net...niestety i stety...a kolega nie sypia po nocach? Odpowiedz Link Zgłoś
tron7 Re: Bydgoszcz 15.01.11, 13:11 Weekend jest. Lubie pobuszowac w necie kiedy jest cicho i spokojnie. A na takich forach najszybciej znaleźć można kogoś do pogawędki. Większość ludzi jednak tylko czyta i się nie fatyguje pisaniem. Tak więc czasami i taka forma rozrywki zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olgata1 Re: Bydgoszcz 16.01.11, 11:37 tak, masz rację ale nie ma nic bardziej "ludzkiego" niż rozmowa z drugim człowiekim kiedy można na niego spojrzeć, zobaczyć grymas twarzy, usłyzeć... itd... a czasami myślę, że sami siebie skazujemy na taki wirtualny los. Wcale się nie dziwię, że ludzie są bardziej chętni do czytania niż uczestniczenia... w realu też tak jest- większość się przygląda... a reszta "JEST" Odpowiedz Link Zgłoś
tron7 Re: Bydgoszcz 17.01.11, 08:17 Oczywiście bezpośrednia rozmowa daje wiele różnorakich możliwości komunikacji i tutaj przewaga takiej formy. Niestety nie zawsze można w taki sposób :) Z drugiej strony internetowa pogaducha daje pewną anonimowość. Nie musisz mówić tego czego nie masz ochoty zdradzać i nikt nie ma prawa się obrażać - uroki sieci. Odpowiedz Link Zgłoś