krk.76 14.05.11, 10:13 Czy 35-letni facet z dziećmi któremu właśnie rozlatuje się małżeństwo ma jeszcze jakąś szansę na prawdziwą miłość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bee Re: Waszym zdaniem IP: *.interno.pl 16.05.11, 14:13 Jasne a masz wątpliwości ? Chętnie o tym porozmawiam . Jeśli Jesteś zainteresowany daj jakiś namiar mail, gg inne pozdrawiam Bee Odpowiedz Link Zgłoś
krk.76 Re: Waszym zdaniem 16.05.11, 20:35 Wiesz, dawno temu wszystko wydawało mi się takie banalnie proste a teraz zwątpiłem ale naprawdę bardzo chętnie porozmawiam. Może pisz na email krk.76@gazeta.pl bo Gadu-gadu na razie nie używam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2.big Re: Waszym zdaniem 16.05.11, 16:58 Oczywiści :-) Ja ciągle wierze. Bo ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: Waszym zdaniem 16.05.11, 21:28 Pewnie ze tak...tylko ze miłośc dwojga ludzi po przejsciach....bywa trudna..... ale warto ....:) w końcu czym jest życie bez miłości....... Odpowiedz Link Zgłoś
krk.76 Re: Waszym zdaniem 30.05.11, 11:26 istotazwenus napisała: > Pewnie ze tak...tylko ze miłośc dwojga ludzi po przejsciach....bywa trudna..... > ale warto ....:) > w końcu czym jest życie bez miłości....... Skąd wiesz? Znasz jakieś przypadki czy z własnego doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Waszym zdaniem 16.05.11, 22:28 ma, polecam milosc do pieniedzy, wina i kabrioletow z lat 60-tych :) sex sam sie zjawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiok32 Re: Waszym zdaniem 17.05.11, 21:53 hej ..tak naprawdę to nie wiem...ja mam 36 lat i 2 dzieci ,3 lata po rozwodzie...i nadal nie spotkałam prawdziwej miłość...ale może Ty będziesz miał więcej szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
krk.76 Re: Waszym zdaniem 30.05.11, 10:51 Też zaczynam powoli wątplić. Najgorsze jest to, że każdy(prawdę mówiąc ja też) chce ideału... samemu ideałem nie będąc. Tak więc każda ocena jest subiektywna a szanse na szczęście znikome. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś