Dodaj do ulubionych

sponsorka dla chłopaka.

• Gość: marek52 Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.promax.media.pl 09.03.12, 09:43
      wysłałem fotki na meila czekam na odpowiedź Aniu
    • Gość: bartek Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.play-internet.pl 08.04.12, 10:15
      jeżeli chesz spędzić miło czas i naprawde być dobrowadona do przyjemności duchowej i cielesnej napisz
      • Gość: bartek Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.play-internet.pl 08.04.12, 10:16
        bartek mój e-mail: bartek809@o2.pl
      • Gość: lucjan Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.opera-mini.net 28.09.12, 21:23
        Czesc jestem zainteresowany toba jak mozna skontaktowac sie z toba ,jestem Dominik to muj maila dominik.toretto@op.pl
        • Gość: Asi Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 17:52
          witam, czy ogłoszenie nadal aktualne? i skąd Pani jest?
          Pozdrawiam
          • Gość: krzyś@ogórpl Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.sin.nokia.net 15.03.14, 16:56
            hej asia sponsorujesz
    • 6marek123123 sponsoring 12.04.12, 14:35
      Witam, posiadam kilka kontaktow to zamoznych pan, ktore szukaja mlodych chlopakow na wyjscia do dyskoteki, luksusowych knajp itd...itp... Panie sa w stanie dogadac sie z chłopakiem co do czasu i ilosci spotkan w miesiacu, mozliwe spotkania na 2/3 dni zaleznie od dyspozycyjnosci obu stron. za takie spotkania panie placa od 1000zł w gore pomagaja nie tylko finansowo ale rowniez swoja widza, wiec jezeli ktos ma pomysl na biznes słuza pomoca. Panie zawsze dojezdzaja na miejsce wiec niejest wymagany jakikolwiek transport. Panie preferuja spotkania zawsze poza swoim miejscem zamieszkania, maja mezow wiec musza miec zapewnione 100% dyskrecji. W zwiazku z tym nie podaje miejsca zamieszkania pan tylko automatycznie po podaniu swojego miasta szukam pani ktora jest najblizej, preferowany wiek od 17 do 25 lat. Bardzo prosze o tylko rozwazne propozycje to nie jest dla osob ktore nie mysla o tym bardzo powaznie. Jestem osoba tylko posredniczaca ktora szuka dla pan mlodych chłopakow pobieram oplate zaliczkowa w wys. 100zł, nie interesuja mnie oferty typu jak sie spotkam i zarobie to sie odwdziecze, lub pol teraz i pol po spotkaniu z pania, nie interesuja mnie pytania czy to sciema, czemu mam ci wierzyc i czy jest jakas gwarancja na takie wiadomosci nie bede odpowiadal:) Za kontakt mozna zaplacic osobiscie z mozliwoscia sprawdzenia go lub wplata na konto. Tylko zdecydowane osoby ktore chca szybko i latwo zarobic, jesli jestes powazny to nie zwlekaj napisz zanim zabraknie!
      Pozdrawiam i licze na powazne oferty:)

kontakt poprzez email marek.makowiakxxx@gmail.com
    • Gość: szymon Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 07:56
      WITAJ.ZA SPONSORUJESZ MNIE?
    • edgar1106 Re: sponsorka dla chłopaka. 12.06.12, 14:21
      hej mam 26 lat jestem podobno przystojny mam ladne calo jestem opalony pare lat trenuje i tak dalej jak mnie troche zasponsorujesz to morzemy sie zabawic.............aozdrawiam
    • Gość: lukasz010893@gmail Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 11:28
      hej jak masz czs to sie odezwij jestem młodym mężczyzną
    • Gość: jaroslaw Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.12, 12:02
      Witaj jestem milym sympatycznym i dyskretnym facetem szukam kobiety moge byc twoim kochankiem. moj e-mail maczuga31@gmail.com. pisz smialo poznamy sie
    • jaro314 Re: sponsorka dla chłopaka. 16.06.12, 12:22
      Witaj mam na imie Jaroslaw mieszkam w Gliwicach mam 31 lat jestem mily szczery i dyskretny mam ochote Cie poznac. moj email maczuga31@gmail.com. pisz smialo
    • Gość: sponsoreczka Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.as13285.net 19.06.12, 15:17
      Zapraszam serdecznie do klubu Bogatych i zacznij Sponsorować. Pozwól ponieść się wyobraźni i przyłącz się do grona innych chętnych... Promocja, darmowa rejestracja, Darmowe ogłoszenia towarzyskie, studentki, sex sponsoring to wszystko znajdziesz na sponsoreczka.pl
      Odwiedź nas a nie pożałujesz!!!
    • Gość: Patryk Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.tktelekom.pl 16.09.12, 11:22
      Witaj. Bardzo zaciekawiła mnie twoja oferta. Pierw Chciałbym się upewnić, czy tam pod drugiej stronie jeszcze ktoś potrzebuje młodego ciałka ;) jeśli dostane jakiś odzew, wtedy wszystko opiszemy po kolei.
    • Gość: maniekdawid Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.srem.net 05.11.12, 21:54
      jeżeli szukasz to zapraszam serdecznie 535814660 bronzeeyess@gmail.com
    • Gość: LESZEK Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.play-internet.pl 13.11.12, 18:28
      JESTEM Z LUBANANIA SL MAM 33 LATA CHETNIE SIE Z TOBA ZAOPIEKUJE
    • Gość: Młodzian Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.ennet.pl 04.12.12, 02:13
      Hej jestem z lublina 21 wysoki ,podobno przystojny chętnie poznał bym Kobietę właśnie taką jak ty :)
    • Gość: brunet Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.147.61.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.12, 16:43
      Witam, jeżeli Cię zainteresuję to mam 18 lat, mogę zostać Twoim wiernym kumplem albo dobrym kochankiem. Niezniechęcaj się do mnie, ponieważ potrzebuję pieniędzy na kontynuowanie rozwijania talentu niestety moich rodziców nie stać aby dalej opłacać prywatne lekcje. Składam Ci poważną ofertę. Jestem wysokim brunetem. Pozdrawiam.
      • Gość: luka Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.02.13, 22:56
        Czesc. Mam 28 lat i 175 wzrostu.Z checiom spelnie twoje erotyczne zondze. Jestem dbającym o higienę chłopakiem i z tego powodu umnie jest wszystko wygolone.Postaram się sprawić ci przyjemność. Pozdrawiam Luka
    • Gość: adam Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.rybnik.vectranet.pl 05.02.13, 13:55
      witam chętnie cie poznam ja brunet 196cm niebiekie oczy itp numer 694155101
      • Gość: lukal Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.02.13, 23:07
        Czesz jestem 28 lat mam 175 wz. Spelniajacym kobiece zachcianki erotyczne.A tagze jestem zadbany w pełni wydepilowany. Jestem do Twojej dyspozycji.
    • Gość: machal Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 14:10
      witaj jestem mlody z gdanska chetnie sie spotkam jestem zadbany email machal1@vp.pl uwielbiam starsze kobiety
    • Gość: krzysiek Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.opera-mini.net 05.02.13, 17:11
      Hej jestem z pomorza moze odwiedzisz mnie w wolnym czasie chetnie pojde z toba do restauracji i do kina jesli jestes zainteresowana odpisz bede czekac
    • Gość: xyz Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.multimo.pl 06.02.13, 16:02
      609044227 29 lat
    • kks19nowy Re: sponsorka dla chłopaka. 14.05.13, 21:07
      witam :)
      przesłałem swoje dane na Twojego e-maila mam nadzieje ze odpiszesz krzysiek8114@vp.pl
    • Gość: adson Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 00:03
      Ludzie!!!!!!!!
      Czy was wszystkich po.....b...ło?????
      Przecież to 100 procentowa ściema!!!!
      Jakiś facet goni kasę a wy dajecie maile i numery telefonów????
      Może walcie jeszcze ksero dowodów osobistych i PIN y do kont bankowych.
      Ludzie!!!!!!!!
      Najpierw stracicie kasę a potem złapiecie wszystkie aidsy tego świata!!!
    • Gość: adson Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 00:04
      JA nie mogę....
      Ludzie!!!!!!!!
      Czy was wszystkich po.....b...ło?????
      Przecież to 100 procentowa ściema!!!!
      Jakiś facet goni kasę a wy dajecie maile i numery telefonów????
      Może walcie jeszcze ksero dowodów osobistych i PIN y do kont bankowych.
      Ludzie!!!!!!!!
      Najpierw stracicie kasę a potem złapiecie wszystkie aidsy tego świata!!!
    • Gość: czesc Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.internetia.net.pl 06.07.13, 19:40
      a pani do krakowa przyjedzie zamieszkac lub na noc niech mi pani da swuj numer tel albo zadzwoni 536088967
    • Gość: Piotr Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.13, 20:50
      witam Cie Aniu przeczytałem twoje ogłoszenie i myślę że spełnie twoje waruneczki , moglbym byc do kazdej dyspozycji , jesli mozesz odezwij sie wysylajac sms 609019353 , mam na imie Piotr , mam 19 lat i mieszkam aktualnie w wojewódzctwie świetokrzyskim , ale wszystko moge zmienić dla Ciebie :) , czekam na odezwe , pozdrawiam :*
      • Gość: Bartek Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.14, 12:07
        Jestem zainteresowany zadzwoń a nie pożałujesz781240871
    • marttt36 Re: sponsorka dla chłopaka. 19.11.13, 17:47
      jednak Wałęsa miał rację że na głupocie w Tuskmenistanie zrobi się największa kasę
      jakim trzeba byc kołkiem bezmózgiem i idiotą by podawac swe dane numer tel i jeszcze odpowiadac na ogłoszenie jakiegoś wyłudzacza który za kase obiecuje namiary na starsze panie sponsorujące facetów:)))))))
      ale na szczęscie intelektu nie da się kupić więc niech idiotów i zdesperowanych onanistów dalej doją ile wlezie
      pora uciekac z tego kraju skończonych baranów
    • hemon29 Re: sponsorka dla chłopaka. 21.11.13, 21:55
      Szukam sponsorki z dużym biustem,bardzo zadbanej,której dogodze tak jak tylko to sobie wymarzy za adekwatną cene. Ja Mam na imie Tomek,a chętne,zdecydowane panie zapraszam do kontaktu i konkretnych propozycji. Jestem bardzo zadbanym wysportowanym facetem z duzym temperametem i romantyczna wrażliwą dusza,o duzej kulturze osobistej i wyzszym wykształceniu.Cenie swoje wyrafinowane umiejętnosci w łóżku i piekne ciało nader wysoko. Jednak że popadłem w poważne kłopoty finansowe i postanowiłem udostępnić chętnym paniom swoje ciało dla zaspokojenia najdzikszych fantazji jakie mogą sobie tylko wymarzyc ale oczywiscie za adekwatną cene.Tylko zdecydowane panie,nie mam czasu na bzdurne zawracanie głowy,pieniądze biore z góry na konto w Pekao S.A nr

98 1240 3145 1111 0010 5404 1816

Tomasz Jaworowski ,za numerek jednorazowy 500-700zł ,cała noc 1500-1900,za cały m-c bzykania 7000-8000zł zależy też od preferencji,mam samochód i dojade wszedzie.Zapraszam serdecznie na email hemon29@gmail.com,lub tel 503050729
      • Gość: Bartek Re: sponsorka dla chłopaka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.14, 12:06
        jestem hętny zadzwoń 781240871

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka