Dodaj do ulubionych

Sponsor Radom-szuka laski

IP: *.doplaty.gov.pl 18.05.12, 21:08
Witam. Robert, pochodzę z Radamia, mam 30 lat, jestem przystojnym, kulturalnym facetetem. Poszukuję chętnej dziewczyny na spotkania w wiadomym celu. Szukam chętnej dziewczyny na dłuższy układ. Oferuję możliwość zamieszkania w moim mieszkaniu, oczywiście nie jest to obowiązek, wyjeżdzam 3 razy w roku na wakacje. Bardzo chętnie zabiorę wybrankę ze sobą na wakacje. Oczywiście zapewniam dydkrecję i higienę. Szukam młodej dziewczyny, chętnej, atrakcyjnej z Radomia lub okolic. Mogę dojechać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgorzata Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.cdma.centertel.pl 15.11.12, 18:55
      Witam. Mam 21 lat. Na imię mam Małgorzata. Mam 3-letnią córeczkę. Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt na e-mail gosiaczek309@amorki.pl zależy mi na dyskrecji. jestem z okolic Radomia.
      • Gość: kikut Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.12, 11:36
        jesli moge sie wtracic to zajrzyj na top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarzyskie-15 i tam oglos swoja oferte. sa specjalne rubryki i z pewnoscia wiekszy odzwe. sam korzystam
      • Gość: hej Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.14, 14:52
        nkcDSLGDFSbcjkxcusdbrfhd
      • Gość: Karol Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.play-internet.pl 24.12.19, 05:03

Witaj mam 28 l przystojny szukam przygody dobrej zabawy z kobieta jakie masz oczekiwania z mojej strony dotyczace sponsoring
    • Gość: ANIA Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.centertel.pl 02.07.14, 20:39
      WITAJ CZYTAŁAM TWOJE OGŁOSZENIE JESLI W TWOIM OGŁOSZENIU JEST MIEJSCE NA MAŁY SPONSORING TO NAPISZ DO MNIE 511917029
      • Gość: Karol sponsoring Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.play-internet.pl 24.12.19, 06:00
        Jeśli szukasz sponsora napisz do mnie karol.porzyczka@onet.pl
    • Gość: madzia Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: 82.139.1.* 19.01.15, 19:47
      jestem z radomia ,chętna :)
      • tomek8887 Re: Sponsor Radom-szuka laski 02.04.15, 00:01
        hej. Moze jest jeszcze jakas kobieta chętna??? interesuje mnie stały układ. to moj mail tomel.brot@onet.pl Pozdrawiam
      • tomek8887 Re: Sponsor Radom-szuka laski 02.04.15, 21:58
        hej. zapraszam do mnie. tomek.brot@onet.pl
      • Gość: tom Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.bb.sky.com 21.05.15, 14:04
        Podaj jakiś namiar na siebie
      • Gość: Karol Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.play-internet.pl 24.12.19, 05:06
        Witaj madziu masz ochote sie spotkac sponsoring
      • Gość: Karol spotkanie Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.play-internet.pl 25.01.20, 08:32
        Daj kontakt
    • Gość: Renata19 Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.devs.futuro.pl 21.05.15, 18:15
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl
      • sponsorrradom Re: Sponsor Radom-szuka laski 14.03.18, 17:39
        Szukam realnej dziewczyny zainteresowanej spotkaniami sponsorowanymi.
        Mieszkam w Radomiu, ale jestem mobilny więc mogę do Ciebie dojechać.
        Jestem normalnym, przeciętnym i wolnym facetem któremu brakuje seksu.
        Nie mam specjalnych preferencji, lubię spokojny, normalny sex którego mi brakuje a w szczególności sex oralny.
        Jeśli choć trochę Cię zainteresowałem to czekam na wiadomość
        tomaszradom25@gmail.com
        • sponsorrradom Re: Sponsor Radom-szuka laski 15.03.18, 16:11
          Urwało gdzieś adres mailowy- tomaszradom25@gmail.com

sponsorrradom napisał(a):

> Szukam realnej dziewczyny zainteresowanej spotkaniami sponsorowanymi.
          > Mieszkam w Radomiu, ale jestem mobilny więc mogę do Ciebie dojechać.
          > Jestem normalnym, przeciętnym i wolnym facetem któremu brakuje seksu.
          > Nie mam specjalnych preferencji, lubię spokojny, normalny sex którego mi brakuj
          > e a w szczególności sex oralny.
          > Jeśli choć trochę Cię zainteresowałem to czekam na wiadomość
          > tomaszradom25@gmail.com
      • Gość: Karol sponsoring Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.play-internet.pl 24.12.19, 05:29
        Karol 28 l kontakt karol.porzyczka@onet.pl chetnie spotkam się z dziewczyna na sex jestem zmotoryzowany i mogę zasponsorowa spotkanie
    • Gość: Daria Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.centertel.pl 20.03.20, 11:41
      Hej mieszkam w Białobrzegach Radomskich.. Jestem chętna.
      • Gość: Pawel-9954 Re: Sponsor Radom-szuka laski IP: *.dynamic-2-waw-k-1-2-0.vectranet.pl 21.03.20, 04:20
        WItaj, z miłą chęcią, poznam kobietę którą interesowałaby miła znajomość, w różnych aspektach z wieloma korzyściami dla obu stron. Jeśli zechcesz odezwij siię do mnie na emaila. Paweł. maniekkk1@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka