Dodaj do ulubionych

Szukam geja do białego małżeństwa

20.11.12, 09:45
Jestem heteryczką, mam juz dosyć porypanych związków, więc nie szukam milości, bo w nią nie wierzę. Niedługo urodzę dziecko, któremu chcę zapewnić pełną, kochającą rodzinę. Chcę, aby miało troskliwego tatę, ktory nauczy je mądrego podejścia do zycia, tolerancji i otwartości. Więc jeśli jesteś gejem powyżej trzydziestki, masz wyższe wykształcenie, jesteś chetny na taki uklad - napisz. Nie wymagam wsparcia finansowego, nie chcę wspólnego mieszkania, żyj nadal swoim życiem.
Obserwuj wątek
    • eurypides4001 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 25.11.12, 14:41
      Od tych, jak je nazywasz, porypanych związków masz haos w głowie kobieto.Nie dziwie ci się, to przykre. Chce by życie twoje, twojego dziecka i moje, było lepszym. Dlatego wysłałem ten list ,jeśli jesteś na to zdecydowana, napisz do mnie, mężczyzny hetero, samotnego od niedawna, w 56 roku życia. Miłej niedzieli. Ryszard. Hey.
    • czerepa0 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 04.12.12, 08:11
      współczuje twojemu dziecku, z taka matka to bedzie mu cięzko w życiu, wez lepiej wychowaj je sama a nei patologie robisz
      • gibril Re: Szukam geja do białego małżeństwa 26.04.19, 13:25
        Żałosny hejt. Samotne rodzicielstwo jest patologia. Rodzicielstwo z nieodpowiedzialnym biologicznym tatusiem również. Jedno "ale" do powyższego ogłoszenia - jest mnóstwo homoseksualistów i asów, którzy chca stworzyc zdrowy dom z odpowiedzialną osobą. Moze nie warto uciekac od wspolnego mieszkania skoro dziecko w drodze, dobrze miec mame i tate 24/7 ;) Pomyśl o tym, życzę wszystkiego dobrego!
    • Gość: andrzej Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.30.70.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.13, 16:19
      mam 63 lat mieszkam w szczecinie jestem geyem miło by mi Panią z dzieckiem poznać
    • Gość: Maciek Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.150.179.66.netres.com.pl 01.07.14, 23:34
      Witam,
      Znalazłaś już kogoś?
      Jeśli nie to jestem chętny.
      Jestem gejem, szukam takiego związku ze względu na pracę.
      Jestem opiekuńczy i uczuciowy. Więcej jak się odezwiesz.
      Pozdrawiam
      Maciek
      • Gość: mm Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.opera-mini.net 02.07.14, 11:37
        witam ja też byłabym chętna na taki układ plus mieszkanie ewentualnie póki nie znajdę pracy, mogę w zamian sprzątać prac i gotować :) mam małe dziecko i nie wiem jak długo będę miała gdzie mieszkać. mój mail mm31102013@gmail.com
      • Gość: ewa2 Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 21:50
        Witam !
        Czy mogę wiedzieć skąd jesteś ? ;> oraz ile masz lat ? :)
        • Gość: seba Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.opera-mini.net 05.07.14, 02:45
          Witam jestem z wroclawia 30 lat szuka kobiety ktora za mnie wyjdzie jestem gejem nikt nie wie mam brata geja co z komplikowalo cale moje zycie daj znac jeżeli to wciaz aktualne pozdrawiam ;-)
          • uroczyideal22 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 25.12.15, 23:12
            Mi tez pasowalby taki uklad. Moj email a.kin@o2.pl
      • Gość: Przemek Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.14, 19:46
        Hej ja tez szukam związku,ile masz lat i skad jesteś
        • amie56 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 16.07.15, 15:41
          Mam 56 lat,jestem kobietą dawno rozwiedzioną,bez zobowiązań,wykształconą,niegłupią,ateistką.Poszukuję zamożnego mężczyzny w adekwatnym wieku-chętnie geja,choć niekoniecznie do małżeństwa opartego na przyjażni,bliskości,opiekuńczości,lojalności ,aby stworzyć ciekawy i niebanalny związek na jesień życia.Potrzebuję wsparcia i pomocy...(nie chodzi o materialną)
      • Gość: Mstrusz Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.14, 22:00
        Chej maciek niemamnikogo ale kcem cie lubie bardzo sex
        co 48godzin na dobe odezwij siem pa.e
      • Gość: Luika Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: 185.13.106.* 28.09.14, 15:03
        Gdyby w ludzie byli tolerancyjni to nie byloby "kamuflowanych" par. Mam wielu przyjaciol gejow. Sa wspaniali i kochani. Gdyby "prawdziwi" mezczyzni byli do nich choc troche podobni ,to byloby wiele wspanialych par.
        I choc jestem heteroseksualna, atrakcyjna 43letnia kobieta, to chetnie tworzylabym "oficjalna" pare z inteligentnym, zadbanym Panem gejem.
        A jesli bylby do tego jeszcze troche zwariowany i
        z ogromnym poczuciem humoru???
        • Gość: Andre Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.14, 00:06
          Jestem. wyksztalcony i bywam zwariowany, ale do granic rozsadku,
          Pochodze jednak z Wyzyny Slaskiej
          • Gość: Luika Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.play-internet.pl 11.11.14, 16:05
            Andre, bardzo mi przykro, ze musisz sie ukrywac... kazdy czlowiek powinien moc czuc sie soba. Jesli potrzebujesz przyjaciolki, ktora choc od czasu do czasu wybawi cie z klopotu, to zwyczajnie napisz ;)
            luika34@wp.pl
      • onaonao111 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 27.12.14, 18:40
        Witam, jestem dziewczyna przed 30dziestka, wyjdę za mąż za faceta z którym można się dogadywać i normalnie żyć, jeśli jeszcze nie znaleźliście odezwijcie się onaonao@o2.pl , pozdrawiam
      • Gość: Bogdan Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.google.com 04.02.15, 18:29
        Jestem bogdan mieszkam w Londynie mam 39lat chętnie bym cie poznał
      • Gość: Kasia Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.15, 20:57
        Czy jeszcze kogoś szukasz? Ja też jestem bardzo uczuciowa i chętnie bym Cię poznała.
        • Gość: michał Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.15, 19:32
          Z checią też wezmę ślub , jestem gejem i szukam przykrywki :)
          • uroczyideal22 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 25.12.15, 23:13
            a.kin@o2.pl
            Odezwij sie jesli mozesz. Pozdrawiam Agata
    • Gość: samotnamama Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.v43.interkam.pl 11.11.14, 05:08
      Powiem szczerze, że i ja się zastanawiałam nad takim związkiem... Samemu w życiu ciężko, dzieci dorastają i odchodzą. tak to chociaż na starość będzie się do kogo odezwać. Tylko, że w domu musiała by być normalna atmosfera a o partnerach nie przy dzieciach. Takie jest moje zdanie. czy jest to związek biały, normalny to o łóżku przy dzieciach się nie rozmawia. Nie ukrywam też że i finansowo jest jakoś lżej
      • Gość: bogdan Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.google.com 04.02.15, 18:26
        Chętnie bym cie poznał, mam na imię Bogdan i mam 39 lat i jestem gay
        • kajona73 Też szukam pana do białego związku SLĄSK 16.05.15, 17:13
          Mam 42 lata i też szukam pana do białego związku To, że jest gejem w niczym mi nie przeszkadza
          • Gość: andrzej Re: Też szukam pana do białego związku SLĄSK IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.15, 17:45
            Witaj mam naimie Andrzej mam 42l pragne cie poznac jestem kawalerem szukam milosci uczucia odam serce swoje jesli je przyjmiesz
          • Gość: maxim Re: Też szukam pana do białego związku SLĄSK IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.15, 17:59
            Witaj mam naimie Andrzej poznamy sie?
            • kajona73 Re: Też szukam pana do białego związku SLĄSK 14.06.15, 08:25
              Jasne dlaczego nie? dopiero dzisiaj zobaczylam Twoja odpowiedz
            • kajona73 Re: Też szukam pana do białego związku SLĄSK 14.06.15, 22:42
              Tyle ze ja szukam mezczyzny ktory nie bedzie oczekiwal ode mnie spełnienia w sferze seksualnej
    • Gość: Maks Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.31.203.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.15, 11:41
      Witaj. Nie wiem czy znalazłaś bo treść już wiekowa ale z pewnych powodów jestem zainteresowany poznaniem Twojej osoby.Zapraszam do zapoznania.Pawel 34l
      • Gość: Marta Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.15, 20:56
        szukasz nadal? mam 29 lat i chętnie bym Cię poznała :)
        • Gość: Mężczyzna Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: 46.235.127.* 10.05.15, 17:17
          Marta, Ja też chętnie bym Cię poznał. Jeśli jesteś zainteresowana kontaktem, napisz: evropa@interia.pl.
        • Gość: m827 Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.15, 00:31
          hej na jednych ze stron internetowych przeczytałem twoje ogłoszenie o białym związku nie wiem czy to dalej aktualne ale jeśli tak napisz m_827@WP.pl możemy poznać się bliżej
          • amie56 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 02.08.15, 12:35
            do m827
            a do kogo się zwracasz?
          • kajona73 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 02.08.15, 22:09
            No właśnie do której z kobiet się zwracasz?
            Jest Marta, amie56 i Kajona73
      • jezyna80 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 20.03.16, 20:32
        :)
        • kajona73 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 27.03.16, 18:27
          ?
    • Gość: Krzysztof Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.15, 18:20
      Szukasz jeszcze?
      Mam39 l
      • Gość: ja Re: Szukam geja do białego małżeństwa IP: 82.160.24.* 25.12.15, 22:38
        Do Krzysztofa: nie podałeś adresu e-mail i z jakiego regionu Polski jestes.
      • kajona73 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 07.03.16, 18:10
        Tak szukam
    • pielgrzym45 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 25.12.15, 08:32
      Jestes z okolic katowic?
      Ja 41l
      • kajona73 Re: Szukam geja do białego małżeństwa 07.03.16, 18:11
        Jestem z Katowic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka