Dodaj do ulubionych

Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujacą

IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.13, 20:28
kobiete - wiek nie ma znaczenia ale raczej 30+ niz 30-. Do popisania, porozmawiania o zyciu :). Chetnie mezatke, ktora czuje sie niespelniona, samotna w zwiazku :). Dlaczego, bo ja sie wlasnie tak czuje :(.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona_xx Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.13, 14:36
      witaj,
      interesujące ogłoszenie :). jestem w podobnej sytuacji. chętnie porozmawiam a może coś jeszcze. napisz.
    • dasha7 Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 27.01.13, 22:31
      Witaj,
      ja również chętnie porozmawiam. Myślę, że spełniam 3xI :))
      • Gość: autor Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 23:11
        Hej,

swietnie - w koncu mozg tonajbardziej seksowny organ ;) - tu sie wszystko zaczyna....

czekam a poki co pozdrawiam
    • pomorzanka34 Pytanie do autora postu 28.01.13, 15:12
      a Ty w jakim wieku jesteś ?
      • Gość: autor Re: Pytanie do autora postu IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 23:12
        45.... a Pomorzanka :)?
      • Gość: autor Re: Pytanie do autora postu IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 23:21
        swietny kawalek... a pytanie o wiek cofam :)
        a/ nie zadaje sie takich pytan kobietom
        b/ chyba domyslam sie ile masz lat... :)
        • pomorzanka34 Re: Pytanie do autora postu 29.01.13, 22:19
          > swietny kawalek..
          prawda... ;)
          skąd jesteś ?
          • Gość: dojrzaly_Intel Re: Pytanie do autora postu IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 22:23
            wawa a Ty?
            • pomorzanka34 Re: Pytanie do autora postu 29.01.13, 22:25
              a jak myślisz ?
              ;)
              • Gość: dojrzaly_intel Re: Pytanie do autora postu IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 22:26
                pomorze... ale to dosc szeroko :))
                3miasto?
                • pomorzanka34 Re: Pytanie do autora postu 29.01.13, 22:32
                  > pomorze... ale to dosc szeroko :))

Środkowe :)
                  • Gość: Dojrzaly_Intel Re: Pytanie do autora postu IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 22:40
                    bardzo enigmatyczna jestes... :)
                    • pomorzanka34 Re: Pytanie do autora postu 29.01.13, 22:47
                      założ sobie konto i poczte wówczas lepiej się rozmawia :)
                      • Gość: do Re: Pytanie do autora postu IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 22:49
                        daj mail to napisze
                        • pomorzanka34 Re: Pytanie do autora postu 29.01.13, 23:00
                          dodaj koncówkę do nicka i cały mail :)
                          @gazeta.pl
    • jagodyimaliny Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 29.01.13, 10:11
      mam kopertę , mam znaczek ,mam list

ale nie mam adresu :(
      • Gość: Dojrzaly_Intel Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 20:56
        :) a jak mam to zrobic zeby podac go Tobie a nie calemu swiatu? ;))
        • jagodyimaliny Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 29.01.13, 21:00
          nie publikuj na Fecebooku , Twiterze i nie wysyłaj za pomoca Poczty Polskiej :)))
          • Gość: Dojrzaly_Intel Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 21:01
            nie ma mnie ani na jednym ani na drugim a poczte omijam szerokim lukiem :))
            • jagodyimaliny Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 29.01.13, 21:02
              sprawdz pocztę :)

• Gość: Dojrzaly_Intel Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 21:04
                nic nie ma poza powiadomieniami o wpisach :(((
                a moze czat? onet? towarzyski?
                nick jak tutaj?
                NOW!!!!
                :))))
                • jagodyimaliny Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 29.01.13, 21:08
                  jak nick , szukaj na gazecie:)
                  • jagodyimaliny Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 29.01.13, 21:09
                    dodaj @gazeta.pl
                    i masz mój mail
                  • Gość: Dojrzaly_Intel Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 21:10
                    a na gazecie jest czat? czy mowisz o adresie? :)
                    • jagodyimaliny Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 29.01.13, 21:12
                      na poczcie jest czat
                      • pomorzanka34 Re: Poznam Inteligentna, Intrygującą, Interesujac 29.01.13, 22:28
                        Pan Dojrzały nie jest zalogowany wiec nie skorzysta z opcji czat , musi założyc konto ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka