Dodaj do ulubionych

kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan

• Gość: Łukasz Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: 5.172.252.* 23.07.14, 07:24
      Witaj.
      Mam 31 lat jestem z poznania i szukam dokładnie tego samego co Ty seksu poza związkiem, dyskretnej kochanki. Więcej szczegółów w dalszej korespondencji.
      Pozdrawiam
      Łukasz

Lucky.szczesciarz@o2.pl
    • Gość: tomssz Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.centertel.pl 03.09.14, 12:54
      Dzien dobry czy nadal szukasz? Mamy podobny problem wiec moze masz chec poznać milego lekarza?mój email denis099@o2.pl
    • Gość: ;) Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.speed.planet.nl 27.09.14, 23:16
      witaj kontakt do Mnie Mustangfastback@o2.pl
    • Gość: Krzyś Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.14, 08:57
      też jestem znudzony dniem codziennym i chętnie Cie poznam
    • Gość: Radek Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.netonsky.eu 05.10.14, 11:04
      Czesć ja też szukam kobiety do spotkań w miłej atmosferze itp porozmawiać przytulic nie tylko sex ale miło spędzić czas jestem Radek mam 30 lat pozdrawiam
    • Gość: michal Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.play-internet.pl 25.11.14, 18:10
      Witam jak ty szukam odskoczni w zwiasku podam ci nr jak bys chiala pisz ok moj nr to 539573659 pozdrawiam m
    • Gość: DANMARK24 Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.dk.customer.tdc.net 26.11.14, 13:02
      WITAM .A CZY MOZE BYC KAWALER?
    • Gość: Jacek Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.icpnet.pl 28.12.14, 15:27
      Witaj
      moj adres zonaty14@interia.pl Jesli nadal szukasz odezwij sie.
      Pozdrawiam
    • Gość: Darek Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: 93.109.36.* 13.03.15, 17:19
      trollojoo@gmail.com
    • Gość: Piotrek Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.icpnet.pl 28.03.15, 17:20
      Może się spotkamy?
      pozdrawiam Piotrek
      • Gość: adam Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.komster.pl 29.03.15, 11:55
        Tu Adam...bardzo chetnie sie z toba spotkam Piotrek bo po spotkaniu z niepokornym wiem co to dziki sex z facetem.
        • Gość: Jacek Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.icpnet.pl 15.06.15, 14:12
          Jestem zainteresowany twoim ogłoszeniem , jak jest aktualne to proszę o kontakt .....pozdrawiam transport12@onet.eu
    • Gość: piotr Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: 2.29.169.* 29.03.15, 22:34
      Ty podaj to zadzwonie 💔
    • Gość: Robert Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 30.03.15, 10:36
      Cześć,
      Znudzenie w małżeństwie jest okropne i mnie przytłacza. Chyba dlatego też wszedłem na forum, odnalazłem przez przypadek Twoje ogłoszenie i tak też postanowiłem odpisać.
      Wszystko się zgadza, tylko nie mieszkam w Poznaniu. Lecz to żaden kłopot i tak cały tydzień pracuję poza domem i jestem w terenie.
      Chętnie Cię poznam, odezwij się proszę, jeżeli ogłoszenie jest aktualne i poważne.
      Mój mail: rgr35@o2.pl

Pozdrawiam,
      Robert
    • Gość: ssss Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.centertel.pl 30.03.15, 12:40
      Cześć rozumiem cie doskonale jestem w związku dlugo i nie jest kolorowo. Czy nadal szukasz przyjaźni rozmowy i w ogóle pozdrawiam
    • Gość: maciej Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.04.15, 21:28
      Cześć jestem żonatym Facetem mam 40lat ale wyglądam dużo młodziej czas mnie oszczędził, Posiadam dwójkę dzieci oraz problem wiadomo jaki dlatego też szukam odskoczni od codzienności, nie chcę niczego rozbijać, nie interesuje mnie skakanie z kwiatka na kwiatek, szukam tylko jednej kobiety z którą mógłbym się spotykać, wymagam dyskrecji. Więcej postaram się wytłumaczy w następnym meilu. Jeśli jesteś zainteresowana czekam na meila zwrotnego wtedy wyślę swoją fotkę i napiszę coś więcej pozdrawiam Maciej
      • saaaaad Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 03.04.15, 13:38
        napisz prosze na saaaaad@gazeta.pl
        • gryzli Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 23.05.15, 00:01
          a masz skype...?
          mam 33 lata i żone...
        • darek-5556 Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 06.12.15, 07:10
          saaaaad napisała:

> napisz prosze na saaaaad@gazeta.pl
          chce sie spotkac i pogadac
    • Gość: jedrek Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.icpnet.pl 02.04.15, 13:36
      Witaj,miło by było Cię poznać,jestem z Poznania,w związku,mam 55l,185,90,szukam podobnie odskoczni od dnia codziennego,masz ochote mnie poznac napisz.Pozdrawiam
      • Gość: Filip Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.icpnet.pl 28.04.15, 19:59
        Witaj jestem 22 letnim młodym przystojnym facetem, rowniez szukam dojrzalej kobiety, odpowiedz wysle zdjecia. pozdrawiam
        • marco69p Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 04.12.15, 22:24
          Witaj ! jestem poważnym 48-letnim facetem ,jeśli to Tobie pasuje -odpowiedz .Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Wojtek Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.opera-mini.net 02.04.15, 17:54
      Wojtek z Poznania chętnie się z tobą spotkam jestem w średnim wieku. Uczciwy
      konkretny i spokojny niepijący jedyny nałóg to palę. Kontakt na telefon nr517574804 czekam na odpowiedź od ciebie♥ niewiele czasu tracisz poznając mnie a dużo możesz zyskać wybór pozostawiam tobie
    • Gość: szymon Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.centertel.pl 07.04.15, 12:06
      Cześć przeczytałem twoje ogłoszenie i zgadzam się z tobą ze w związku po kilku latach nie jest kolorowo. Dlatego szukam tu kobiety z ktora będzie można porozmawiać spędzić milo czas czy to w kinie na spacerze czy tez na drinku . Może się poznamy pozdrawiam
      • saaaaad Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 07.04.15, 17:46
        :) podam Tobie moj email :saaaaad@gazeta.pl
        • darek-5556 Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 28.11.15, 09:32
          odezwij sie to pogadamy o spotkaniu
    • Gość: Adrian Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.centertel.pl 09.04.15, 16:37
      Czesc mam 31 lat jestem zainteresowany spotkaniami.
    • Gość: sebastian Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.15, 10:59
      To pisz na *sebastiancieply1984@wp.pl*
    • Gość: Tedi Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.15, 19:25
      Cześć

Mam na imię Tadek

Może za szybko a może i nie ale bardzo chciał bym Cie poznać i zaprosić na początek na kawe zapoznawczą jeśli nie masz nic przeciwko :)

Prosze o kontakt...

dzinekbabci@interia.pl

Pozdrawiam,

Tadek
    • Gość: tele Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.icpnet.pl 14.05.15, 14:41
      664 396420 rafal_orzel17@wp.pl pozdro
    • Gość: Renata19 Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.devs.futuro.pl 21.05.15, 18:22
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl
      • saaaaad Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 26.05.15, 15:40
        to załóż wlasny wątek a nie piszesz na moim ;)
    • Gość: Renata19 Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.devs.futuro.pl 25.05.15, 17:56
      Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl
    • Gość: lukasz Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.icpnet.pl 25.05.15, 18:36
      Wittaj...
      Ja rowniez szukam takiej osoby .Chetnie Cie poznam pozdrawiam
      • saaaaad Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan 26.05.15, 15:39
        napisz prosze na buenoblue@gazeta.pl
    • Gość: Renata19 Re: kobieta szuka przyjaciela=kochanka Poznan IP: *.devs.futuro.pl 27.05.15, 10:59
      Chętna jestem na seks z mężczyzną bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka