Dodaj do ulubionych

Zasponsoruje faceta

• chlopak20 Re: Zasponsoruje faceta 04.12.18, 21:10

Witam szkuam kobiety "sponsorki" chetniej na spotkanie mieszkam w Warszawie, mój email to: jc.d@mail.com
    • pan-t-pozna Re: Zasponsoruje faceta 06.12.18, 06:13
      Szukam czegoś więcej, niż tylko zabawy... Na poważnie..
      A za poważny sponsoring i poważnie można pomyśleć...
      Kultura i wysoka aparycja. 32 lata, mężczyzna.
      Nie szukam spotkań za pieniądze, tylko coś więcej.
      Mój mail: discomaniac@o2.pl
      Tylko bez "jaj".
      • pan-t-pozna Re: Zasponsoruje faceta 23.12.18, 03:12
        Szukam KOBIETY !!!
      • pan-t-pozna Re: Zasponsoruje faceta 09.01.19, 01:52
        Tylko kobiety!
      • pan-t-pozna Re: Zasponsoruje faceta 16.07.19, 23:07
        Usuwam konto i nie można już do mnie napisać. Stwierdzam, że nie warto być na tym forum, bo nic nie daje...
    • majkel12936 Re: Zasponsoruje faceta 15.12.18, 23:50
      Cześć
      Jestem zainteresowany Twoim ogłoszeniem. Zadzwoń 606974965
    • tosia243077 Re: Zasponsoruje faceta 24.12.18, 02:46
      Witam cię Karolino jeśli masz ochotę na spotkanie to mogli byśmy się spotkać jeśli byś wyrazila chęć poznania mnie.Jestem sobą nie lubię udawać kogoś innego.Nie mam już 25 lat ani 45 jestem normalnym facetem trochę nieśmiały jeżeli chodzi o kobietę.Jesli będziesz miała chęć ochotę mnie poznać to czemu nie.Pozdrawiam . Może i do usłyszenia
    • Gość: Vladimir Re: Zasponsoruje faceta IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.18, 19:50
      Cześć,ja z Ukrainy.Mogem pogadać?)
    • Gość: Vladimir Re: Zasponsoruje faceta IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.18, 19:58
      Spotkamy
    • Gość: KRZYSZTOF Re: Zasponsoruje faceta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.20, 22:08
      Witam Cię serdecznie. Jeśli szukasz partnera atrakcyjnego ( to rzecz gustu – ocenisz Sama), dyskretnego, z wyższym wykształceniem, kulturalnego, z którym poczujesz się wyjątkowo i zrealizujesz swoje potrzeby
    • Gość: klaudianaglik20@gm Re: Zasponsoruje faceta IP: *.30.53.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.20, 03:04
      mam 36 lat prosze o kontakt lukasz pozdrawiam jestem z ket
    • Gość: Krzysztofbobek0@gm Re: Zasponsoruje faceta IP: *.play-internet.pl 24.07.20, 06:18
      Czesc karolcia szukam wlasnie takiej sponsorki wzamian moge robic dla ciebie wszystkie twoje fantazje erotyczne .ja bardzo spokojny peszacy sie przy kobiecie ;( zadbany dobrze zbudowany,tatuaze,175cm wzrostu lat 30 brunet brazowe oczy mam nadzieje ze jestes ta pania ktora tyle szukalem ;* bardzo bym prosil sms odzwonie buziaczki moja pani ;*
    • piotr1988gdynia Re: Zasponsoruje faceta 23.08.20, 07:19
      witaj jestem z Gdyni na imię mi Piotr
      579283122
      pozdrawiam
    • piotr1988gdynia Re: Zasponsoruje faceta 23.08.20, 13:08

dzień dobry
      Karolina na imię mi Piotr, jestem pół krwi Kubańczykiem.
      Poważny, ładny, miły, szczery, nie udający pozorów, mocno wyjątkowy wśród ludzi,wiem to nie od tylko siebie, mam certyfikaty od ludzi świata, ale musi być "ale" już by to za pięknie nie było, to nic bo nie rezygnuję minnp.pisze do ciebie Karolino,nie odkąd zjechałem z powrotem do Pl. nie umiem sobie poznać kobiety.
      jestem wart grzechu niejednego, jestem przyjemnie spontaniczny, nie kłamie, posiadam wysoką kulturę, innych xxx atuty. jestem do wzięcia, ale porobiło się jakby zombielandia nastała. ludzie są tylko że tacy niedostępni.
      Karolina porozmawiajmy, skorzystaj. wiem że o mnie ciepło i dobrze wspomnisz, planuję wyjazd za granicę do gmmm Gruzji czy Meksyku sam nie wiem
      zadzwoń nie mam zobowiązań ani ich nie tworzę. chcę się z tobą zaprzyjaźnić tak po prostu, jestem wolnym mężczyzną, odkrywcą
      dla będzie przyjemnością obsypywać twoje anielskie ciała płatkami polnych kwiatów i nie tylko, jeśli masz w krainie marzeń taką fantazję (ta zwariowana i nie zwariowana) jeśli to możliwe urzeczywistnimy ją. 🤗❤️🤗☀️🌱🤗
      579 283 122 Piotr Antoni Carreno-Molejon
      pozdrawiam i życzę miłego dnia
    • Gość: Krxychu777 Re: Zasponsoruje faceta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.09.20, 00:57

Krzychu777 TELEGRAM.
      Szukam sponsorki !!!:
      Chetna na propozycje dluzszego ukladziku w takiej o to formie :
      *spelnie każda fantazje
      *umile kazdy dzien nanietynym delikatnym bądz ostrym i energicznym seksem
      *spelnie kazde zyczenie
      *zabawki nie wchodza w gre (chyba ze sie dogadamy)
      *Seks calodobowy gdzie tylko chcesz i ile razy pragniesz w ciagu dnia z checia zaspokoje twoje pragnienia i niespelnione fantazje erotyczne.
      *Nie wazne jak wygladasz wazne zebym zaspokoil i spenil twoje fantazje jakich jeszcze nie doznalas.oddam sie tobie w calosci seks w roznych pozycjach roznych miejscach jakie tylko wskazesz.
      Preferencje i upodobania: seks tradycyjny, seks oralny,seks analny, dominacja, szalony sex , oral z połykiem, finał w ustach, wytrysk na twarz, sex hiszpański,pozycja 69, pocałunki, wspólna kąpiel, masaż, wspólna masturbacja, nie posiadam lokum, Nie posiadam Samkchodu , Kamasutra w calosci, zdjęcie autentyczne, Sex bez zabezpieczeń w 100%. Odgrywanie Rol\Scen/Publiczny/Natura/Fetysze Nie Wszystkie!!...
    • Gość: Wojcia123 Re: Zasponsoruje faceta IP: *.play-internet.pl 13.09.20, 09:13
      Zadzwoń nie będziesz zalowac 666664701
    • Gość: Mati Re: Zasponsoruje faceta IP: *.play-internet.pl 20.04.21, 22:54
      Hej mam na imię Mateusz pochodzę z kamiennej góry i mam ochotę na sxe lat 29
    • Gość: Andrzej Re: Zasponsoruje faceta IP: *.range31-54.btcentralplus.com 09.12.21, 13:17
      Witam mile panie mam 30 lat szukam sponsorki na mile wieczory i nie tylko
    • Gość: Niko Re: Zasponsoruje faceta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.22, 12:13
      Zadzwoń do mnie szybko jestem z okolicy Warszawy czekam na telefon pozdrawiam 724045317
    • heniutek123 Re: Zasponsoruje faceta 07.01.22, 14:59
      czesz karolina chetny jestem twojim ogtoszeniem zaitereszowany mam 34lata i jestem z kostrzynia i jestem dyskretny pozdrawiam buziaki
      571026689
    • pokazek Re: Zasponsoruje faceta 09.01.22, 15:26
      czesc karolina.Jestem chetny.A skad jestes?Ja z Poznania
    • pokazek Re: Zasponsoruje faceta 09.01.22, 15:32
      UWAGA PANOWIE, ten email jest falszywy.Poczta zwraca maile.
      • pokazek Re: Zasponsoruje faceta 09.01.22, 15:33
        pokazek napisał:

> UWAGA PANOWIE, ten email jest falszywy.Poczta zwraca maile.Temu kolesiowi chodzi o wyludzenie waszych adresow mailowych.
    • Gość: Paweł 87 Re: Zasponsoruje faceta IP: *.30.1.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.22, 22:57
      Napisz SMS 532407533
    • Gość: Marcin Re: Zasponsoruje faceta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.22, 17:32
      Witam ślicznie jestem Marcin z Pruszkowa szukam kobiety do dobrej zabawy na dziś 724045317
    • Gość: Kamil Olsztyn Re: Zasponsoruje faceta IP: *.centertel.pl 17.01.22, 18:28
      Witaj z chęcią bym się umówił jeśli to dalej aktualne pisz deathisan@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka