Dodaj do ulubionych

Sylwester 2010/2011

06.11.10, 18:32
Możecie coś polecić na tegorocznego Sylwestra? Chodzi mi o coś ala bal, w sali z klimatyzacją, z dobrym jedzeniem i oczywiście w przyzwoitej cenie. I gdzie chodzą w miarę młodzi ludzie ;) Nie chciałabym średniej ok 50lat ;) Znacie coś?
Obserwuj wątek
    • m-marecki Re: Sylwester 2010/2011 07.11.10, 09:36
      Szczerze, nie ma chyba dobrego wyboru. Po pierwsze jeżeli chcecie iść tylko jedną parą to ciężko będzie się do kogoś młodego dosiąść a jak w kilka par to się nie opłaca.My byliśmy z trzy lata temu na sali w Porosiukach w 6 par i kosztowało nas to wtedy ok 2 tyś bez alkoholu i nie bardzo byliśmy zadowolenie z jedzenia gdyż było go mało. W następnym roku zrobiliśmy w tym samym składzie imprezie domową stylizowaną na lata 80, koniecznie się trzeba było przebrać, każdy ma w szafie coś z tamtych lat i było nie najgorzej, choć mogło by być jeszcze z kilka osób więcej.
      Teraz chyba bym spróbował w Magdzie przy obwodnicy i bo robią całkiem niezłe wesela, więc sylwestrze może być ok choć to nie zawsze się przekłada, ale warunek to, że pójdziesz ze swoim towarzystwem liczenie, że ktoś młody będzie do kogo się "doczepimy" to duże ryzyko
      • karolinka_kb Re: Sylwester 2010/2011 07.11.10, 20:45
        Chcemy iść w 3 lub 4 pary. Myślałam o Rocie albo innej restauracji. Ale nic w necie nie mogę znaleźć, a nie mieszkam już w Białej, wiec sama nie sprawdzę :) Domówka odpada, bo caly czas ostatnio na domówki chodzimy.
        • karolinka_kb Re: Sylwester 2010/2011 07.11.10, 20:46
          A Porosiuki z góry odpadają, bo byłam na 2 weselach i klima kiepska i jedzenie.
          • m-marecki Re: Sylwester 2010/2011 07.11.10, 23:16
            Patrząc na lata poprzednie to ogłoszeń w necie bym się nie spodziewał. co do roty to sala też taka sobie ale lepiej niż w Porosukiach czy Czosnówce, też ostatnio sięgnęła bruku szczególnie na weselach. Znajdź numer w necie i dzwoń bo tak zazwyczaj się to odbywa ja bym obstawił Magdę, ale rób jak uważasz.
    • kmowa5 Re: Sylwester 2010/2011 16.11.10, 22:59
      My idziemy do Czosnówki,mamy 7 par.Tam gra System,super zespół,polecam. cena chyba 390zł.Byliśmy wszyscy tam na weselach i nam najbardziej tam odpowiada.
    • grafit.online Re: Sylwester 2010/2011 19.11.10, 23:17
      Nooooo.... co do klimy w Sylwestra to ciekawe... z reguły o tej porze roku to w klimacie jaki mamy w Polsce to sale trzeba dogrzewać....
      • edyta76 Re: Sylwester 2010/2011 20.11.10, 08:18
        My też idziemy do Porosiuk . Na Andrzejki zresztą też . Byliśmy na Sylwestra w tamtym roku i byliśmy bardzo zadowoleni . W Rocie byliśmy jak robili pierwszego Sylwestra i powiedziałam nigdy więcej . Bardzo mało jedzenia a i obsługa pozostawiała wiele do życzenia .
    • clea777 Re: Sylwester 2010/2011 01.12.10, 14:53
      W Magdzie przy obwodnicy w tym roku nie będzie Sylwestra a szkoda. My też nie wiemy gdzie mamy iść. Osobiście obstawiałabym w tym roku szkołę Dziewiątkę bo gra Rewers i podobno dania tam są ok ale idziemy większą grupą więc nie mogę sama podejmować decyzji.
      • dianka89 Re: Sylwester 2010/2011 01.12.10, 17:05
        Sylwester w górach do 50% taniej
        Oferty sylwestrowe nawet do 50% taniej. Spędź sylwester 2010/2011 w górach. Obecne oferty dla: Zakopane, Karpacz, Szklarska Poręba, Szczyrk, Wisła, Ustroń, Witów, Murzasichle, Chochołów, Poronin, Ząb, Czarny Dunajec. Nocleg, wyżywienie, zabawa sylwestrowa już od 320 złotych za 6 dni! Dodatkowo możliwość uzyskania zniżki do 40 złotych. Wkrótce także oferty: bal dla wszystkich i sylwester studencki. Szczegóły na stronie: sylwestercentrum.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka