Dodaj do ulubionych

Centrum Handlowe SAS

18.08.11, 13:00
Witajcie,
Chciałbym uzyskać kilka opinii odnośnie CH SAS. Czy robicie w nim zakupy? Jak tak to dlaczego, jak nie to też z jakich powodów? Co sadzicie o sklepach - czy wybór asortymentu jest odpowiedni, czy brakuje towaru? Jaka jest ich jakość słaba przeciętna, dobra? a także o cenie - czy jest w SASie tanio, normalnie czy też drogo. No i moje ostatnie pytanie - czego wg was brakuje w CH SAS. Za udzielenie informacji na powyższe pytania będę bardzo wdzięczny:)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aga9001 Re: Centrum Handlowe SAS 18.08.11, 15:10
      Boskie :)
      Badania marketingowe ktoś chce zrobić?
      Ale jak coś to nie tędy droga...
      Profesjonalnie podchodząc do tematu całkowicie nie tędy :P
      • riconi Re: Centrum Handlowe SAS 18.08.11, 15:14
        Zależy mi na luźnych opiniach - na profesjonalne badanie przyjdzie czas.

Pozdrawiam
        • jo_a_n_na Re: Centrum Handlowe SAS 24.09.13, 13:58
          Bardzo chętnie się wypowiem również tutaj na temat sasa... Obsługa jak za komuny. Mówię o dziale zielony dom gdzie zwroty grzecznościowe nie występują, a nabzdyczone pracownice z wielką łaską nabiją towar na kasę. Na kolejne wredoty natkniemy się na piętrze w gospodarstwie domowym, które gaszą światło 5 min przed zamknięciem w obecności klientów, żeby szybciej ich się pozbyć. Niedawno chciałam tam kupić tacę, cena 115, piękna. Zdecydowałam się ale pytam dlaczego w innym kolorze jest tyle droższa? A pani sprzedawczyni przyczłapała, popatrzyła i trrrach, zerwała cenę z "mojej" tacy którą trzymałam i mówi: a to zła cena, to kosztuje 195. Mówię: Ja chcę ją kupić i tu była cena 115. Ona: ale już nie ma!
          Do widzenia... Są inne sklepy... Więcej tam NIC nie kupię.
    • emeczka123 Re: Centrum Handlowe SAS 02.10.13, 15:20
      Jak dla nas godziny otwarcia zdecydowanie uniemozliwoają zrobienie zakupów. Pracujemy do 17, a wtedy juz praktycznie wszystko pozamykane (poza Pepco, apteka i Stonką).
      Irytujące sa też osoby zbierające "na bułkę" pod sklepem.....
    • kot.001 Re: Centrum Handlowe SAS 11.10.13, 23:33
      zwalony parking a w srodku to roznie fakt ze w zielonym domu to buraki straszne moze paru facetow ok ale baby to tragedia i fakt ze gospodarstwo na goze to tez lipa i 0 uprzejmosci ogolnie jezdze tam jak musze bo mam blisko ale nie polecam
    • kot.001 Re: Centrum Handlowe SAS 11.10.13, 23:35
      a i brakuje budki z zarciem:}

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka