k9003 29.08.06, 23:27 Przeprowadzam się z dziećmi do Białej Podlaskiej. Kogo mi polecicie-szukam dobrego lekarza pediatry ? dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolecka-22 Re: dobry PEDIATRA 30.08.06, 08:30 dr Riad Haidar - pediatra neonatolog dr Sadownik - pediatra alergolog dr Mikusek - pediatra wszyscy bardzo dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
telesfor7 Re: dobry PEDIATRA 01.09.06, 10:25 jolecka-22 napisała: > dr Riad Haidar - pediatra neonatolog > dr Sadownik - pediatra alergolog > dr Mikusek - pediatra > > wszyscy bardzo dobrzy. dr.haidar-ocena 3 z egzaminu specjalizacyjnego z pediatrii to <doskonała<nota Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: dobry PEDIATRA 01.09.06, 12:45 telesfor7 napisała: > dr.haidar-ocena 3 z egzaminu specjalizacyjnego z pediatrii to <doskonała > 0;nota Ważniejsza od oceny na papierku jest dla mnie autopsja. Uratował moje ciężko chore i umierające dziecko, wiec wiem co piszę. A ta złośliwość to czy aby nie jakaś zawodowa zazdrość autora? Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: dobry PEDIATRA 30.08.06, 08:30 Ja polecam Ireneusza Mikuska. Pracuje w Szpitalu , a korzystam z jego usług prywatnie. Jakbys była zianteresowana to daj znać podam CI numer na komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: dobry PEDIATRA 31.08.06, 17:13 Aga, to ja poproszę o ten numer też (możesz też wysłać do negev ;)), bo co pojadę do Białej, to mi dziecko choruje i mam zawsze problem. Z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: dobry PEDIATRA 08.09.06, 07:46 No tak, teraz to ja potrzebuję kontaktu do lekarza. Konkretnie to właśnie do doktor Sadownik, mam tel. stacjonarny ale milczy. Może ktoś dysponuje nr komórki? Będę wdzięczna :)) Odpowiedz Link Zgłoś