senret
08.10.06, 16:42
Witam, podpiąłem się z tym tematem pod ...Internauci z Miedzyrzeca, ale niektórzy z was mogą nie zauważyć mojego wpisu, toteż podjąłem nowy temacik @Darczyńcy dla L.O.@. Jestem absolewentem międzyrzeckiego L.O. z roku 1998 i jak wspominam mury ogóla to mi się przypominają same miłe chwile sic! prawie, poza uczeniem się na pamięć geografii u Fałka :))), chociaż z drugiej strony każdy ma swoje sposoby uczenia. Szczerze powiedziawszy to pamiętam jeszcze 1 lekcję z I klay gegry, siatka geograficzna - to wyobrażony na mapie układ równoleżników i południków....hehhe:)) troche schodzę z tematu, tak więc podziwiam tego gościa za to co zrobił, pracował na zachodzie przez ponad 20 lat i przekazał sporą częśc kasy na swoje dawne L.O. Ciekawe co go zmotywowało do takiego czynu... zapewne tęsknota za miejscem, w których spędził najlepsze chwile swego życia. A biblioteka L.O wyglądała te 10 lat temu jak domek babajagi, nie mam pojęcia jak wygląda teraz ale zapewne przyda się jej remont oraz lepsze wyposażenie. Pozdrwienia