kikanika 05.03.08, 14:47 Poszukuję ludzi DDA lub DDD. Może jest ktoś zainteresowany stworzeniem grupy w BP, lub jest ktoś kto przeszedł terapię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denis1978 Re: DDA 06.03.08, 07:07 Terapie indywidualne dla DDA prowadzone są na ul. Kolejowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kikanika Re: DDA 06.03.08, 10:37 Pewnie miałes na myśli ul. Stacyjną...indywidualne tak, ale nie ma tam grupy-dlatego poszukuję osób chętnych na stworzenie takowej. Odpowiedz Link Zgłoś
denis1978 Re: DDA 06.03.08, 11:00 Tak, rzeczywiście chodziło mi o Stacyjną-przepraszam za błąd:) Myślę, że chyba nie trudno będzie znależć chętnych do stworzenia takiej grupy. Zamierzasz założyć taką jako terapeuta czy terapeutowana?? Potrzebne do tego lokum no i merytoryczne "wsparcie"- jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
kikanika Re: DDA 07.03.08, 09:41 Nie jestem terapeutą. Co do chętnych-nie jest to takie proste. DDA jest masa między nami, jednak nie tak łatwo wyłonić osoby gotowe przyznać się do tego i na poważnie zainteresowane rozwojem osobistym. Cała reszta jest do załatwienia, potrzebni tylko chętni. Zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: DDA 16.03.08, 13:15 Ja też chętnie bym się dopisała do takiej grupy. Jakby co czekam na propozycje spotkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
minera27 Re: DDA 26.03.08, 08:46 Witajcie, myślę, że ja również bez obaw bym dołączyła. Chodziłam jakiś czas na Stacyjną, potem zrezygnowałam, bo... to długa historia, ale teraz widzę, że wciąż potrzebuję pomocy. A grupa wsparcia - to najlepsze co może być. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
minera27 Re: DDA 29.03.08, 13:44 Hej i jak stoją sprawy z tworzeniem grupy w BP ? Odpowiedz Link Zgłoś
annreal Re: DDA 27.09.08, 17:09 czesc, ktoś tu jeszcze zaglada? cos sie dzieje jeszcze w sprawie grupy wsparcia czy juz wygasl pomysl i checi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś