Dodaj do ulubionych

zaniedbanie

05.10.10, 12:21
Odkąd sypiam ze swoim mężem czuję się zaniedbana. Otóż on myśli tylko i wyłącznie o sobie, trochę mnie podotyka,wejdzie, wyjdzie, dojdzie i koniec. Próbowałam z nim rozmawiać na ten temat żeby zwracał na mnie większą uwagę a on oczywiście odpowiada " no przecież wszystko robię żeby było Ci dobrze" w tym rzecz, że nic nie robi :( Co zrobić żeby zależało mu na mojej przyjemności?
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: zaniedbanie 05.10.10, 12:31
      Witaj,
      Twój mąż nauczył się pewnej techniki współżycia i uważa, że jest w porządku. Nie rozumie o co ci chodzi, ale też ty nie mówisz mu wprost, czego chcesz, natomiast zwracasz mu uwagę ogólnikowo. To nic nie da, poza tym, że w końcu pokłócicie się.
      Jesteście małżeństwem , znacie się dobrze, macie do siebie zaufanie, więc nie wstydź się, tylko powiedz wyraźnie, jednoznacznie, czego oczekujesz. Nazwij to, pokaż, poprowadź jego rękę. Jeśli chcesz, żeby pieścił cię oralnie, zanim w ciebie wniknie - powiedz. Jeśli chcesz, żeby podczas stosunku, dodatkowo stymulował łechtaczkę - pokaż mu, poprowadź jego rękę. Jeśli chcesz, że zmienił tempo, albo siłę nacisku, albo pozycję - mów.
      Taki dialog, podczas gry wstępnej ( która u was jest pewnie w zaniku), podnieca, pobudza wyobraźnię, jednym słowem - służy. Tylko trzeba się pozbyć wstydu i nie liczyć na to, że on sam się domyśli i coś wymyśli.
      Pozdrawiam
      • Gość: maskotkaaa Re: zaniedbanie IP: *.chello.pl 06.10.10, 09:58
        zgadzam sie calkowicie z przedmowczynia. mow to spokojnie, ale stanowczym tonem! :P i nie odpuszczaj. nie ma takiej opcji, ze on bedzie skupial sie tylko na sobie. a jak jest takim egoista, to mu poiwedz do widzenia zamiast sie z takim meczyc do konca zycia.
    • sokoll1 Re: zaniedbanie 06.10.10, 16:40
      bardzo ładna scena erotyczna (łacznie ze stymulacją oralną) jest w filmie "21 gramów"...
      jest tez taki hiszpański film "Lucia i seks", gdzie fajnie odkrywają swoje ciała...
      jest też tam scena ładnego striptizu - i damskiego i męskiego!
      cóż, musisz przejąć chwilową pałeczkę... hm... tak pałeczkę w swoje posiadanie :D
      może warto sobie razem obejrzeć i podpatrzeć? ;)
      pewnie takich dobrych scen, namiętnych i jednocześnie czułych jest wiecej! :) może to byłby jakis sposób?
    • sokoll1 Re: zaniedbanie 06.10.10, 16:46
      może ci sie na cos przyda - założyłam wątek na FM: :)
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,117276428,117276428,namietne_i_zarazem_czule_sceny_erotyczne_filmy.html
      powodzenia w sypialni! :)
    • zakochance692 Re: zaniedbanie 09.10.10, 09:52
      dziękuje bardzo za pomoc :) rozmowa się przydała a seks był wyjątkowy ;D
      • d.moll.ka Re: zaniedbanie 09.10.10, 13:10
        Super! :)
        pewnie słowa są nie tylko po to, żeby ludzie się dobrze i skutecznie pokłócili - ale i po to żeby się /komunikowali, mówili o swoich potrzebach? ;D A już zwłaszcza w łóżku... miekscu gdzie najbardziej chyba okazują sobie, ile dla siebie znaczą...
        Biedne te chłopy, oczekuje się od nich że będą czytać nam w myślach.... A co oni, szamani? ;)

No i jednak Twojemu zależy na Tobie... :) Wbrew niełądnym podejrzeniom!!!! :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka