IP: *.toya.net.pl 08.12.10, 20:19
Witam. potrzebuję kupić lub odkupić od kogoś tabletki antykocepcyjne KONTRACEPT. jedno opakowanie. Niestety troszkę się spóźniłam i za pozno zapisałam się do pani ginekolog. termin mam dopiero na 5go stycznia!! co oznacza, że musiałabym przerwać kurację bo do tego czasu już nie starczy mi leków;/ Proszę o kontakt.

anesia90@interia.pl
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: kupię 08.12.10, 20:57
      To głupi pomysł.
      Radzę ci pojsć do apteki (najlepiej jak najbliżej domu) porozmawiać z farmaceutą, poprosić o opakowanie leku, podać swoje dane, a receptę przynieść z opóźnieniem, po wizycie u lekarza, może farmaceuta da się ubłagać.
      . Możesz też pojść do lekarz prywatnie. Czasami trzeba zapłacić za gapiostwo i spóźnienie. Żaden lekarz nie wypisuje recepty na jedno opakowanie - zwykle na trzy - więc jest dość czasu, żeby zaplanować następną wizytę.
      Pozdrawiam
      • Gość: focus30 Re: kupię IP: *.171.118.226.static.crowley.pl 08.12.10, 21:01
        Ja mogę tylko dodać, że w internecie możesz kupić witaminy w opakowaniu na tabletki ;) Ależ będzie zdziwienie jak potem przez 9 miesięcy okres się nie pojawi :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka