Gość: Pablo IP: *.btk.net.pl 17.01.11, 19:06 witam wszystkich. Co sądzicie nt. opóźniaczy wytrysku typu bull power delay gel albo innych tego typu środków? Czy są bezpieczne? Jakiś negatywny wpływ? pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lled Re: Opóźniacze 17.01.11, 20:52 A nie lepiej walnac lufe lub lampke wina? Po co faszerowac sie jakas chemia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Opóźniacze IP: *.btk.net.pl 17.01.11, 22:05 lufę lub lampkę wina nie zawsze można. Ja nie mam zamiaru się faszerować, dlatego pytam o środki raczej do smarowania, pryskania itp. Nie mam tu na myśli żadnych tabletek czy innych świństw, które jeszcze wątrobę wykręcą... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Opóźniacze 18.01.11, 09:08 Tego rodzaju opóźniacze mają na celu zmniejszenie wrażliwości na bodźce i stosowane są przez osoby, które albo chcą przedłużyć stosunek, bo wydaje im się, że im dłużej tym lepiej, albo przez panów, mających problem ze wczesnym wytryskiem. Wydłużanie stosunku nie zawsze przynosi pożądany efekt, bo dla kobiety może to być męczące, a nawet bolesne, jeśli cała zabawa trwa za długo. Wczesny wytrysk lepiej normalnie, skutecznie leczyć i pozbyć się dysfunkcji raz na zawsze. Na ogół takie preparaty nie szkodzą, ale zawsze trzeba zrobić delikatną próbę, czy nie uczulają. A mogą uczulać, zarówno mężczyznę jak i kobietę, powodując swędzenie, a u kobiety upławy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Opóźniacze IP: *.btk.net.pl 18.01.11, 17:54 dziękuję Pani Ewo. co Pani poleca na "wyleczenie"? może jakieś ćwiczenia? słyszałem o ćwiczeniu na mięsień Kegla... jak sobie poradzić jeśli takie rzeczy zdarzają się na tle psychiki? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Opóźniacze 18.01.11, 19:05 Mięsien Kegla ćwiczyć można, ale efekty są różne, Wczesny wytrysk leczy sie farmakologicznie i radze sprobowac. Polecam wizyte u androloga, to najlepszy specjalista od męskich dysfunkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus30 Re: Opóźniacze IP: *.era.pl 19.01.11, 11:21 Mięśnie kegla, owszem możesz ćwiczyć. Dzięki temu będziesz mógł zatrzymać wytrysk (nie orgazm), dzięki temu zachowasz erekcję. Ale do tego musisz mieć dość dobrze wyćwiczone mięśnie. Są głosy, że to jest niezdrowe... ale jeśli podczas stosunku pozwolisz w końcu na wytrysk nasienia, to nie jest to szkodliwe. Mięśnie kegla ćwicz podczas oddawania moczu i nie tylko. W internecie znajdziesz jakieś ćwiczenia. Inny sposób to ćwiczenia razem w partnerką. Są opisane w książce "Już nie będę taki szybki". Problem tkwi w psychice i z tym musisz popracować. Najłatwiejszy sposób, często stosowany przez seksuologów, to leki. Co prawda nie ma leków dedykowanych do przedwczesnego wytrysku, ale w tym schorzeniu stosowane są niektóre leki antydepresyjne z rodziny SSRI (pl.wikipedia.org/wiki/Selektywne_inhibitory_zwrotnego_wychwytu_serotoniny). Podobno terapia bardzo skuteczna, aczkolwiek nie próbowałem. Inny sposób to po prostu częstsze współżycie. Zależy czy problem jest natury pierwotnej (inicjacja), czy wtórnej. W przypadku tej pierwszej z reguły sam przemija przy regularnym współżyciu. Osobiście zdecydowałem się na ćwiczenia mięśni kegla i ćwiczenia z książki. Dzięki temu mogę kontrolować długość stosunku, dopasowywać się do potrzeb partnerki, okoliczności. Także polecam tę drogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Opóźniacze IP: *.btk.net.pl 19.01.11, 21:50 dzięki serdecznie za odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balaster Re: Opóźniacze IP: *.146.52.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.14, 13:25 ciekawe informacje na temat opozniania wytrysku znajdziesz na stronce www.naprzedwczesnywytrysk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Opóźniacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 15:46 Najlepiej moim zdaniem na początku wypróbować te naturalne, bo jeśli one pomogą, to po co faszerować się mocniejszymi środkami. U mnie bardzo dobrze sprawdziło się WEILI po kilku próbach w końcu trafiłem na odpowiedni środek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manieczekk Re: Opóźniacze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.14, 16:15 Z własnego doświadczenia polecam track.climaxcontrol.pl/product/Climax-Control/?pid=119&uid=2186 Co prawda to nie bardzo wierzyłem, że jakieś tabletki mi pomogą a jednak te okazały się skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manieczekk Re: Opóźniacze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.14, 16:18 Z doświadczenia polecam track.climaxcontrol.pl/product/Climax-Control/?pid=119&uid=2186 Co prawda to nie bardzo wierzyłem, że jakieś tabletki mi pomogą a jednak te okazały się skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
n-u-k-i Re: Opóźniacze 25.01.11, 18:13 DUREX PERFORMA. Wiem, że może to zabrzmi jak reklama, ale sam stosuje i jest naprawdę rewelacyjna. Pozdrawiam i powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatarutyku Re: Opóźniacze 06.06.14, 14:19 sprawdz na przedwczesny wytrysk w jaki sposob mozesz calkowicie pozbyc sie tego problemu.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartek19881908 Re: Opóźniacze 24.09.14, 03:04 To co caly czas trzeba zarzywac to weili czy claimaxcontrol czy po jakims czasie mozna przerwac i problemu juz nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repen Re: Opóźniacze IP: 93.176.243.* 11.11.14, 20:40 Wiesz co, nie wiem, jak to jest u innych, bo to pewnie sprawa indywidualna, ale ja biorę Weili od jakiegoś roku i wydaje mi się, że z czasem coraz rzadziej muszę sięgać po takie wspomaganie, więc coś w tym może jest. Odpowiedz Link Zgłoś