Dodaj do ulubionych

czas trwania

IP: *.net-serwis.pl 25.01.11, 08:22
Witam ,
może to będzie infantylne z mojej strony ale mam takie pytanie. Otóż bywa że ja i mój partner nie widzimy się np. miesiąc , półtora . Po tym czasie kiedy dochodzi do spotkania sam stosunek trwa bardzo krótko, czasem do minuty ... Potem wszystko wraca do normy , tzn " im więcej i częściej tym mogę dłużej " ... Zastanawiam się czy wszystko jest w porządku w takim sensie , ze pan ma już ok 10 letni staż łóżkowy i jest k 30 stki ;) , nasza znajomość trwa prawie rok . Zastanawiam się co się dzieje , czy rzeczywiście jest tak jak przekonuje mnie partner tzn że kończy szybko bo dawno się nie kochał ... czy powiedzmy ja zaczynam go nudzić i chce mieć to za sobą .
Albo inaczej czy pan w takim wieku i z takim " stażem " może mieć ciągle problemy z kontrolowaniem wytrysku ?
dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: czas trwania IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 09:25
      "im częściej tym dłużej" jest zupełnie naturalne
      • amancjuszka Re: czas trwania 25.01.11, 11:22
        Nie nudzisz, skoro ma wytrysk, niemniej z tym spotykaniem to dziwne? Spotykacie sie raz na dwa m-ce?
    • michal.lew-starowicz Re: czas trwania 26.01.11, 09:11
      W przypadku dłuższych przerw w aktywności seksualnej, szybkie dochodzenie do wytrysku jest dość typowym zjawiskiem bez względu na wiek i doświadczenie seksualne. Silne podniecenie może utrudniać w takiej sytuacji kontrolowanie czasu trwania stosunku. Jest to także argument potwierdzający, że jest Pani atrakcyjna seksualnie dla partnera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka