Dodaj do ulubionych

Duży i gruby członek problem z seksem!

IP: 188.137.89.* 28.03.11, 17:10
Mam problem. mam ok 20 lat i mam dosyć duży członek 18 cm w zwodzie długości 15 cm obwodu. Mam problem z seksem próbowałem z dwoma kobietami i obie narzekały na ból po wprowadzeniu go do pochwy, czy to wina rozmiaru? i czy istnieje jakas pozycja która mogła by mi "pomóc"
Obserwuj wątek
    • Gość: Krystian28 Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: 212.118.224.* 29.03.11, 06:56
      Chyba w takiej sytuacji najlepsza jest pozycja "po bozemu" u mnie ta pozycja wchodzila w gre. Jak ja boli, posiedz troche w niej, ruszaj sie powoli, oczywiscie pamietaj o nawilzaczu. wszyscy pewnie Ci poradza dluzsza gre wstepna, ale ja uwazam ze gra wstepna nie ma nic do rzeczy. po prostu waska picza i trzeba dluzej ja "dostosowywac" do twojecgo ptaszka.
    • michal.lew-starowicz Re: Duży i gruby członek problem z seksem! 29.03.11, 22:43
      W przypadku dużego członka, jeżeli partnerka odczuwa ból podczas współżycia, należy:
      1 – wybierać pozycje z płytszą penetracją (np. pozycja od tyłu, gdy oboje leżycie na boku) lub takie, w których partnerka kontroluje głębokość penetracji (np. pozycja „na jeźdźca”), albo ograniczać intensywność i głębokość ruchów członka w pochwie
      2 – zwracać uwagę na odpowiednie nawilżenie pochwy, ewentualnie stosować żele nawilżające; zachować szczególną delikatność na początku penetracji pochwy
    • Gość: Ania Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 23:03
      Skąd jesteś? :DDD ;)
      • Gość: Bary Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.06.11, 22:56
        Heh :D:D 18cm na 15cm to tak dużo ?? :) Mam tyle samo i wydaje mi się być tak jakoś normalnie jak wszyscy :D
        • Gość: Radek Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: *.icpnet.pl 05.08.11, 16:46
          Polecam darmowy kurs mistrza seksu, dzięki niemu dowiesz się jak zostać wspaniałym kochankiem, odkryjesz sekrety znanych kochanków i udanego seksu.

www.mistrzseksu.pl
        • Gość: gość Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: *.aster.pl 06.08.11, 11:19
          15 cm obwodu?? To chyba słoik na ogórki!!!
          • atak_kobry Re: Duży i gruby członek problem z seksem! 24.08.11, 23:43
            > 15 cm obwodu?? To chyba słoik na ogórki!!!

to nie jest aż tak dużo

obwod = 2 * PI * r
            r = obwod / (2 * PI)
            r = 15 / 6,28
            r = 2,39 cm

czyli taki penis , gdyby był okrągły, miałby 4,78 cm średnicy.

dziękuję.
            • janznepomuka Re: Duży i gruby członek problem z seksem! 31.08.11, 09:56
              O KUŹWA!!!!! Tyle to ma krakowska sucha.... Taka średnica to straszny olbrzym jest.
      • Gość: adam Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: 80.48.157.* 07.08.11, 03:55
        lubisz duże aniu?

• niesmialy4567889 Re: Duży i gruby członek problem z seksem! 10.08.11, 08:48
          ania lubi duze bo jest rozjechana hehge
      • Gość: justyna Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 12:53
        Dołączam się z pytaniem, skąd jesteś?
    • Gość: megapen Re: Duży i gruby członek problem z seksem! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.13, 00:39
      Ja mam 24cm dl i 17.6cm obwod i co ty na to powiesz kochany? I umiem de radzić heh.

Pozdrawiam fanki duzych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka