Dodaj do ulubionych

Brak bliskości

IP: *.dynamic.mm.pl 19.06.11, 10:47
Atrakcyjna kobieta (własna), wolny sobotni wieczór, wino, muzyka...Czy jest jakiś Pan który poszedłby wtedy spać o 0.00?? Jeśli tak wytłumaczcie proszę, bo chce zrozumieć czy jestem aseksualna dla partnera, przewrażliwiona, czy naprawdę jest jakiś problem w moim związku...
Obserwuj wątek
    • Gość: wizjoner Re: Brak bliskości IP: *.devs.futuro.pl 19.06.11, 13:11
      Facet to nie maszynka do seksu. Utarlo sie, ze to zawsze facet chce seksu o kazdej porze i w kazdej ilosci. Problem u Ciebie jest jak facet bardzo rzadko wychodzi z inicjatywa seksu.
    • Gość: ona Re: Brak bliskości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 14:00
      TAK JEST UWIEZ MI;/ Mój były zawsze chodził spa 22-23 godz spać. Nie mogłam tego zrozumieć bo nawet jak był weeknd to tak chodził..mówił ze taki juz jest. A po rozstaniu był w pubie do 2 w nocy i jakoś mógł... ehh nie chce mi sie gadać. A jeśli chodzi o Ciebie to moze taki już typ, praca przemeczenie itd. Wiesz.... choć to mało romantyczno-ekscytujace jak zawsze facet idzie spać o 22 czy jakoś tak. Czasami by się chciało żeby zaszalał...żeby go namietność porwała... ale coż...
      • Gość: Mkre Re: Brak bliskości IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 14:42
        Widocznie sie juz przyzywczail i znudzil. Bodzce mu sie opotrzyly.
        • the.better.man Re: Brak bliskości 22.06.11, 01:21
          Naprawdę tak robi? Aż nie mogę uwierzyć... To jest na pewno facet? Bo teraz przedstawiłaś typowy model zachowania kobiety.
          • n.wataha Re: Brak bliskości 22.06.11, 12:16
            To wyjdź z inicjatywą. Wiem, że (całkiem nieprawidłowo) utarło się, że kobiecie nie wypada rozpocząć zalotów. Czemu nie zrobisz nastroju (świece), ubierz bieliznę, pończochy, kup butelkę szampana lub wina. Może zbyt rzadko (lub wcale) kusiłaś go swoją seksualnością i stąd Wasza monotonia?

Jeśli kusiłaś go, to może trzeba przejść bardziej do czynów? Masażyk erotyczny zrobić. Albo po prostu jeśłi nie pomoże to wystarczy porozmawiać bez zażenowania. Może facet oczekuje jakichś wydumanych pieszczot lub czegoś, czego nie robicie, Trudno zgadywać, ale jeśli jesteście dorośli i potraficie rozmawiać o poważniejszych zakupach, miejscu spędzenia urlopu, to czemu by nie porozmawiać również o seksie?
    • bialooka Re: Brak bliskości 22.06.11, 13:07
      Współczuje najgorsze co może się przytrafić Co jest po śmierci - śmierć ?
      ja juz znam ospowiedź radze sprawdzić smierc.org
    • bmwracer Re: Brak bliskości 22.06.11, 20:30
      a po ile lat to Wy macie?

Bo jak po 25 to co innego niz po 55....

A ja sie nic nie stalo do 0.00 to jak szansa ze jest na co liczyc o 1.00

Zreszta z wlasna baba co sie odwlecze to nie uciecze.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka