Gość: PaWeL24 IP: *.mtm-info.pl 06.07.11, 11:48 witam mam taki problem poniewaz szybko dochodzę i mam wrazenie ze moje partnerki nie są zaspokojone,prosze poradzcie cos co z tym zrobic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.zeromska Re: problem 06.07.11, 21:27 Sugeruje wizytę u seksuologa. Wczesny wytrysk leczy się farmokologicznie, ale leki są tylko na receptę, a więc wizyta u lekarza - sekuologa jest konieczna. Im szybciej tym lepiej, bo nie ma sensu utrwalać złych nawyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: problem IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 21:45 Musisz byc troche brutalny, czasami klepnac to tu to tam, zrugac niczym stara kurwe. Wtedy beda zaspokojone, mimo ze w lozku bedzie dalej tak samo krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
cedem Re: problem 08.07.11, 10:23 Ja mam inną sugestię. Otóż, zrób sobie dobrze sam przed seksem z partnerką. Jeśli dalej będziesz dochodził za wcześnie, to zrób sobie dobrze sam dwa razy przed seksem z partnerką. Powinno pomóc. A w ogóle, to ile masz lat? Coś mi mówi, że jesteś bardzo młody. Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: problem 06.07.11, 21:48 Ja kazalam facetowi myslec o nauczycielce od historii - najczesciej pomagalo, jak sie skupil :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna-go Re: problem 07.07.11, 10:49 Posłuchaj psychologa-idź do lekarza. Mozesz też najpierw skoncentrować się na partnerce-pieścić ją aż osiągnie orgazm i dopiero wtedy wejść. Partnerka po orgazmie jest tak pobudzona,ze będzie jej przyjemnie, moze nawet mieć drugi orgazm i krotki stosunek jej nie przeszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agoos91 Re: problem 07.07.11, 19:14 "Mozesz też najpierw skoncentrować się na p artnerce-pieścić ją aż osiągnie orgazm i dopiero wtedy wejść. Partnerka po orga zmie jest tak pobudzona,ze będzie jej przyjemnie, moze nawet mieć drugi orgazm i krotki stosunek jej nie przeszkodzi. " i z tym sie nie zgodze. ja z moim mezem mamy ten sam problem. i nic nie skutkuje. wiec pozostal tylko lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lunaa20 Re: problem 07.07.11, 19:55 Mnie to zawsze zastanawialo u facetów. Moj czasem za szybko, a czasem modle sie, zeby juz skonczyl:) Jedyne co mnie w tym wszystkim denerwuje to fakt, ze kobieta musi sie totalnie skoncentrowac na tym, zeby osiagnac orgazm (nie wazne czy szybko czy nie) a facet nie :) Nagle slysze tylko 'o kurde' hehe tak jaby sie tego nie spodziewal. Oczywiscie nie mowie, ze kazdy tak ma i kazda ;) Moze nie piesc go za dlugo przy grze wstepnej, bo moj mial podobny problem potem. Albo pod koldra, zeby cie nie widzial, bo faceci to wzrokowce ;p no albo... lekarz o ile nie urazisz jego dumy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedem Re: problem 08.07.11, 10:38 agoos91 napisała: >ja z moim mezem mamy ten sam problem. i nic nie skutkuje. wiec pozostal tylko lekarz. Całkowita bzdura. Lekarza potrzebują chorzy, nie zdrowi. Przestań słuchać porad typu seksuolog i farmakologia. Przed zbliżeniem zrób mężowi dobrze w inny sposób, np. ręką. Ale uważaj, po orgazmie facet musi się naładować, niczym kondensator, a do tego potrzeba trochę czasu, czasem pół godziny, czasem godzinę. Wyjątek stanowi sytuacja, w której facet miałby kilka partnerek. Wtedy nie potrzebuje czasu na naładowanie. Tak nas ukształtowała ewolucja i natury nie przewalczymy. Niebezpieczeństwo jest takie, że jeśli to robicie wieczorem, to gość może usnąć i po ptokach. To nie jest tak, jak z kobietą, która może mieć serię 50 orgazmów, albo też jeden orgazm złożony z 50 szczytowań. Ja polecam następującą procedurę: 1) najpierw Ty mu zrób loda, 2) następnie niech on Ci wypieści muszelkę (oczywiście ustami - tylko niech się ogoli) - robiąc to, na bank podnieci się na nowo, 3) kochajcie się tak, jak lubicie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxmen Re: problem IP: *.p7.InterArena.pl 07.07.11, 21:06 masz wiele partnerek ?hehe ogierrrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxf Re: problem 07.07.11, 21:19 no jakbys posuwal ze 3 partnerki na tygodniu to mysle ze twoj maly przyjaciel bedzie mial dosyc i zwolni tempo. wiesz mi natury nie oszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś