IP: *.mtm-info.pl 06.07.11, 11:48
witam mam taki problem poniewaz szybko dochodzę i mam wrazenie ze moje partnerki nie są zaspokojone,prosze poradzcie cos co z tym zrobic
Obserwuj wątek
    • ewa.zeromska Re: problem 06.07.11, 21:27
      Sugeruje wizytę u seksuologa. Wczesny wytrysk leczy się farmokologicznie, ale leki są tylko na receptę, a więc wizyta u lekarza - sekuologa jest konieczna. Im szybciej tym lepiej, bo nie ma sensu utrwalać złych nawyków.
      • Gość: Marco Re: problem IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 21:45
        Musisz byc troche brutalny, czasami klepnac to tu to tam, zrugac niczym stara kurwe. Wtedy beda zaspokojone, mimo ze w lozku bedzie dalej tak samo krotko.
      • cedem Re: problem 08.07.11, 10:23
        Ja mam inną sugestię.

Otóż, zrób sobie dobrze sam przed seksem z partnerką. Jeśli dalej będziesz dochodził za wcześnie, to zrób sobie dobrze sam dwa razy przed seksem z partnerką. Powinno pomóc.

A w ogóle, to ile masz lat? Coś mi mówi, że jesteś bardzo młody.
    • rotkaeppchen1 Re: problem 06.07.11, 21:48
      Ja kazalam facetowi myslec o nauczycielce od historii - najczesciej pomagalo, jak sie skupil :D
    • grzeszna-go Re: problem 07.07.11, 10:49
      Posłuchaj psychologa-idź do lekarza. Mozesz też najpierw skoncentrować się na partnerce-pieścić ją aż osiągnie orgazm i dopiero wtedy wejść. Partnerka po orgazmie jest tak pobudzona,ze będzie jej przyjemnie, moze nawet mieć drugi orgazm i krotki stosunek jej nie przeszkodzi.
      • agoos91 Re: problem 07.07.11, 19:14
        "Mozesz też najpierw skoncentrować się na p
        artnerce-pieścić ją aż osiągnie orgazm i dopiero wtedy wejść. Partnerka po orga
        zmie jest tak pobudzona,ze będzie jej przyjemnie, moze nawet mieć drugi orgazm
        i krotki stosunek jej nie przeszkodzi. " i z tym sie nie zgodze. ja z moim mezem mamy ten sam problem. i nic nie skutkuje. wiec pozostal tylko lekarz.
        • lunaa20 Re: problem 07.07.11, 19:55
          Mnie to zawsze zastanawialo u facetów. Moj czasem za szybko, a czasem modle sie, zeby juz skonczyl:) Jedyne co mnie w tym wszystkim denerwuje to fakt, ze kobieta musi sie totalnie skoncentrowac na tym, zeby osiagnac orgazm (nie wazne czy szybko czy nie) a facet nie :) Nagle slysze tylko 'o kurde' hehe tak jaby sie tego nie spodziewal. Oczywiscie nie mowie, ze kazdy tak ma i kazda ;) Moze nie piesc go za dlugo przy grze wstepnej, bo moj mial podobny problem potem. Albo pod koldra, zeby cie nie widzial, bo faceci to wzrokowce ;p no albo... lekarz o ile nie urazisz jego dumy ;)
        • cedem Re: problem 08.07.11, 10:38
          agoos91 napisała:

>ja z moim mezem mamy ten sam problem. i nic nie skutkuje. wiec pozostal tylko lekarz.

Całkowita bzdura. Lekarza potrzebują chorzy, nie zdrowi. Przestań słuchać porad typu seksuolog i farmakologia.

Przed zbliżeniem zrób mężowi dobrze w inny sposób, np. ręką. Ale uważaj, po orgazmie facet musi się naładować, niczym kondensator, a do tego potrzeba trochę czasu, czasem pół godziny, czasem godzinę. Wyjątek stanowi sytuacja, w której facet miałby kilka partnerek. Wtedy nie potrzebuje czasu na naładowanie. Tak nas ukształtowała ewolucja i natury nie przewalczymy.

Niebezpieczeństwo jest takie, że jeśli to robicie wieczorem, to gość może usnąć i po ptokach. To nie jest tak, jak z kobietą, która może mieć serię 50 orgazmów, albo też jeden orgazm złożony z 50 szczytowań.

Ja polecam następującą procedurę:

1) najpierw Ty mu zrób loda,
          2) następnie niech on Ci wypieści muszelkę (oczywiście ustami - tylko niech się ogoli) - robiąc to, na bank podnieci się na nowo,
          3) kochajcie się tak, jak lubicie.

Powodzenia.
    • Gość: xxxmen Re: problem IP: *.p7.InterArena.pl 07.07.11, 21:06
      masz wiele partnerek ?hehe
      ogierrrr
      :)
      • potwor_z_piccadilly Re: problem 07.07.11, 21:20
        Może to juhas.
    • oxf Re: problem 07.07.11, 21:19
      no jakbys posuwal ze 3 partnerki na tygodniu to mysle ze twoj maly przyjaciel bedzie mial dosyc i zwolni tempo. wiesz mi natury nie oszukasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka