Dodaj do ulubionych

problem z upodobaniami

IP: *.metrolink.pl 08.12.11, 19:14
Erotycznie i romantycznie podobają mi się mężczyźni ociekający testosteronem, zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i charakter...typowi samce alfa. Niestety taki mężczyzna nie nadaje się do związku. Najczęściej ma problemy z wiernością i przerostem ego. Wiem, że dużo bardziej godni uwagi i zaufania są grzeczni, spokojni chłopcy. Co z tego kiedy nie czuję przy nich żadnej iskry, zero chemii, nic nie zaskakuje? Nie mówię już nawet o związku, ale pójście z takim do łóżka oznaczałoby zmuszanie się. Co robić? Czy jestem przypadkiem beznadziejnym?
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: problem z upodobaniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 21:33
      nie sadzę,aby każdy tzw.samiec alfa nie nadawał sie do związku.
      Często to jest tylko poza skrywająca w środku romantyka,który również tęskni do stabilizacji i dobrych, ciepłych relacji z dziewczyną.A,że szuka tego w taki trochę właśnie rozbuchany sposób..??
      No cóż,może nie wie,że można też inaczej,a może chce się wyszumieć..??
      A przy tym jest świadomy swojej atrakcyjności i póki co "skacze z kwiatka na kwiatek"
      Ale nie trać nadziei,jeżeli będziesz na tyle interesująca dla takiego "przypadku",to kto wie..??
    • Gość: koki Re: problem z upodobaniami IP: *.play-internet.pl 10.12.11, 00:21
      Spokojnie. Dorośniesz-zrozumiesz. :)
    • ewa.zeromska Re: problem z upodobaniami 10.12.11, 09:51
      Nie wiem, jakim jesteś przypadkiem, ale trzymanie się schematów, a jeszcze na dodatek ślepa wiara w schematy to naprawdę droga donikąd.
      Jeśli tak dzielisz ludzi, klasyfikujesz, zanim otworzą usta, to daleko nie zajedziesz.
      Spróbuj patrzeć na mężczyzn jak na ludzi, na osobowości, a nie jak na typy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka