Dodaj do ulubionych

seks analny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 12:05
1.Czy seks analny może powodować jakieś szkody zdrowotne teraz lub w przyszłości?
2. Czy odbyt się "wyrabia", czyli z czasem staje się luźniejszy? Chodzi mi o to, że od kiedy urodziłam dwoje dużych dzieci jestem luźniejsza w pochwie, przez co mąż nie ma pełnej satysfakcji. Wyjściem stał się seks analny, ale co jeśli i to później nie będzie starczać?
3. Czy można go uprawiać dowolnie często i długo?
Obserwuj wątek
    • mamaboryska2 Re: seks analny 27.12.11, 21:30
      Wiesz co, kiedyś przypadkowo trafiłam na stronę poświęconą tylko temu rodzajowi seksu. Było też tam forum, można było zadawać pytania. Nie powiem Ci teraz nawet w przybliżeniu jak się ta strona nazywała bo nie zabawiłam tam długo - to nie moja bajka ale poszperaj w necie. Na pewno gdzieś się dokopiesz do tej stronki.
    • Gość: KaKa Re: seks analny IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.11, 21:33
      Z tego co mi się o uszy obiło istnieją techniki/ pozycje, które kompensują zbytni luz w pochwie. Tak bardziej ze ściśniętymi nóżkami.

Tak na chłopski rozum wydaje się to lepsze do "codziennego użytku".

Niemniej nie podejmuję się robić na tym forum za seksuologa. Tak naprawdę to chciałem ci polecić wizytę (najlepiej z mężem) w tej sprawie u jakiegoś sensownego seksuologa.
    • m.wataha Re: seks analny 27.12.11, 21:51
      A słyszałaś o ćwiczeniach Kegla??
      pl.wikipedia.org/wiki/%C4%86wiczenia_Kegla
      plus wizyta u seksuologa i będzie git :D
      • rozwodnik-waw Re: seks analny 28.12.11, 23:12
        Mało która o tym słyszała, bo większość wyzwolonych seksualnie Polek nie ma pojęcia, że poza leżeniem na plecach z rozłożonymi nogami można jeszcze coś zrobić dla partnera.
        • od.czasu.do.czasu Re: seks analny 29.12.11, 21:59
          Wypraszam sobie :P
      • Gość: gość Re: seks analny IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.12, 18:25
        Ja również mam ten sam problem. Ale znalazłam rozwiązanie. Kochamy się w sposób tradycyjny, i kiedy mój partner nie potrafi dojść, zaspokajam Go oralnie. Lubię sex analny, ale nie na co dzień, tylko jako urozmaicenie. Ćwiczenia Kegla są przereklamowane, ćwiczyłam więc wiem. Trzeba sobie radzić cóż...
    • Gość: mala Re: seks analny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 23:19
      no wlasnie, mnie tez to interesuje, ze wzgledu na to, ze po prostu to lubie. czy sa jakies szkodliwe aspekty tego rodzaju techniki seksualnej?
      • Gość: M Re: seks analny IP: *.toya.net.pl 27.12.11, 23:54
        Ja tez bardzo chętnie przeczytam co napisze ekspert- ja się panicznie boję ciąży (sama wychowuję niepełnosprawne dziecko) i seks analny jest dla mnie wyjściem, a ze lubie to ok
        • lilyrush Re: seks analny 28.12.11, 11:29
          a o normalnej antykoncepcji nie słyszałas?
          seks analny moze byc fajny, ale nie jest jedna z metod antykoncepcyjnych
          • Gość: M Re: seks analny IP: *.toya.net.pl 28.12.11, 12:45
            Nie niesłyszałam nigdy w zyciu, zyje w epoce kamienia łupanego
            a słyszałaś o strachu i barierach?
            Dla mnie jest metodą
            • Gość: baret Re: seks analny IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 13:10
              prawie wszystko co należy wiedzieć w temacie seksu analnego zawarł w swoim poradniku niejaki oranvag
              strona czynna, poradnik w pdf do ściągnięcia.
              oranvag.blox.pl/html
            • lilyrush Re: seks analny 28.12.11, 14:10
              Gość portalu: M napisał(a):

> Nie niesłyszałam nigdy w zyciu, zyje w epoce kamienia łupanego
              > a słyszałaś o strachu i barierach?
              > Dla mnie jest metodą

skoro dla Ciebie jest metoda to znaczy, ze aż tak bardzo sie nie boisz
              i akurat wiem co mówię, ja nie dopuszczałam opcji ciąży bardziej
              • Gość: M Re: seks analny IP: *.toya.net.pl 28.12.11, 21:54
                Możesz napisać swoją wypowiedź jaśniej, bo nie rozumiem.

rok temu urodzilam niepełnosprawne dziecko ktore od urodzenia wychowuje sama, paralizuje mnie strach po prostu to chyba jest jakiś powód
                • 3czy Re: seks analny 28.12.11, 22:28
                  oczywiście że każdy powód jest dobry, a jak jeszcze przynosi trochę przyjemności to czemu go nie stosować ..
      • Gość: gość Re: seks analny IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.12, 18:28
        To nie jest rodzaj sexu, który powinno się uprawiać na co dzień.
        • Gość: Curious a niby dlaczego? IP: *.love.servers.at.ioflood.com 01.03.12, 18:56
          Jesli juz ktos ma dosc wigoru by miec sex co dzien, to uwazam ze anal jest jak najbardziej ok.
    • nabakier Re: seks analny 28.12.11, 18:44
      Plastyka pochwy. Nie jest to drogi zabieg, a możesz się wystarać także o skierowanie z puli NFZ.
    • Gość: słuchawka Re: seks analny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 17:05
      Dzięki za rady, ale w miarę możliwości poproszę jednak o odpowiedzi na moje pytania. A Pani ekspert wyraźnie omija mój wątek.
      • od.czasu.do.czasu Re: seks analny 29.12.11, 18:24
        Bo było już o tym sporo.
        • biedronkafix Re: seks analny 29.12.11, 23:24
          Ja JEDEN JEDYNY RAZ w życiu uprawiałam seks analny. Bałam się bardzo bo wcześniej mnie strasznie bolało ale o dziwo nic tym razem nie bolało , wręcz przeciwnie było przyjemnie i naprawdę super. Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego wcześniej było cudownie i bez bólu a teraz cholernie boli podczas prób.
          • od.czasu.do.czasu Re: seks analny 30.12.11, 10:47
            Bo nie jesteś rozluźniona. Zacznijcie od palca, przygotuj otwór :)
            I powoli delikatnie wkładamy penisa z każdym razem coraz głębiej :)
    • Gość: Onka Re: seks analny IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 30.12.11, 08:04
      Przejdzie wejdzie i przejdzie
      Klechy i purpurowe berety dadzą koncert
      Białej magii
      No:sites.google.com/site/czarnabialamagia/
      Jagnię
    • powrozowy Polska  jak zwykle za “murzynami” 01.03.12, 16:16

Stosunek w pupcie uprawiam z moja latynoska partner a od kilku lat i nie zauwazylem zadnych negatywnych zmian. Niekoniecznie zawsze, czasami gore bierze tradycja, oczywiscie nie majaca nic w spolnego z wrecz tragicznymi umiejetnosciami rodaczek w tej materii…….
      Poniewaz jestesmy stalymi partnerami, nie uzywamy gumy wiec dupcia wspaniale pomaga w naturalnej antykoncepcji  I pozwala urozmaicic nieraz mnotonne zajecia tego typu. Co do techniki, to polecam lewatywe I K2, zalatwia sprawe doskonale. No I oczywiscie jak tyl to nie przod potem  bo infekcja gotowa.
      • powrozowy Re: Polska  jak zwykle za “murzynam 01.03.12, 16:17
        powrozowy napisał:
        e I K2, zalatwia sprawe dos

KY of course, sorry !
        .
        >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka