Dodaj do ulubionych

Plusy bycia prawiczkiem 20+

15.01.12, 22:37
-Nie jest się nadmiernie pewnym siebie szpanerem, więc nie będą za Tobą latać nadmiernie wyzwolone seksualnie dziunie
-Jak powiesz pannie, że jesteś prawiczkiem to taka nadmiernie doświadczona, z grzeszną przeszłością na pewno ucieknie
-Ma się prawo nieakceptowania niegrzecznej przeszłości u kobiety
-Niewyżyciem seksualnym można usprawiedliwiać braku progresu w innych dziedzinach życia (np. nie mogę się skupić w pracy, bo ciągle myślę tylko o gołych babach). Ja z powodu prawictwa w tym roku zarzucam różne plany "ambitne". Moim celem jest stracić prawictwo i na tym się będę skupiał. Jak ktoś mnie spyta dlaczego nie biorę się za zdanie prawa jazdy w końcu odpowiem: bo mam to w tyłku póki co, na razie chce stracić prawictwo.
.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Jesteś zobrazowaniem Teorii Ewolucji Darwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 02:35
      Tacy nieudacznicy jak ty kilka tysięcy lat temu po prostu umarliby z głodu. A że teraz mamy socjalizm i słabe jednostki utrzymuje się przy życiu, to przeżyjesz. Ba, nawet możesz kopulować - w burdelu. Ale nie licz na to, że jakakolwiek kobieta się zgodzi na dziecko z tobą. Darwin nie kłamał! :D
      • josef_to_ja Re: Jesteś zobrazowaniem Teorii Ewolucji Darwina 17.01.12, 18:01
        Nie jestem słabą jednostką i w życiu jako tako mi wychodzi
    • default Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ 17.01.12, 09:23
      josef_to_ja napisał:

> > -Jak powiesz pannie, że jesteś prawiczkiem to taka nadmiernie doświadczona, z g
      > rzeszną przeszłością na pewno ucieknie

Hm, może być odwrotnie - taka doświadczona może chcieć właśnie doliczyć do swojej kolekcji takiego kompletnie zielonego prawiczka - jako ciekawy eksperyment i całkiem nowe doświadczenie po tych wszystkich "nadmiernie pewnych siebie szpanerach" :)
      • Gość: ... Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.12, 10:57
        > Hm, może być odwrotnie - taka doświadczona może chcieć właśnie doliczyć do swo
        > jej kolekcji takiego kompletnie zielonego prawiczka

Tylko która będzie chciała takiego męczącego nudziarza...?
      • josef_to_ja Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ 17.01.12, 18:02
        Ale i tak nie na stałe. Poza tym takie panny lubią przystojniaków i nie chcą takich przystojniaków jak ja ;)
    • Gość: Amado Re: do josef to ja IP: *.205.78.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.12, 15:02
      Skoro piszesz jestes prawiczkiem,to czemu czlowieku zabierasz glos w wielu tak istotnych sprawach.Ile masz szczawiu lat ze sie tak madrujesz?
      • josef_to_ja Re: do josef to ja 17.01.12, 18:04
        Ponad 20
    • Gość: ira Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ IP: *.aster.pl 17.01.12, 18:27
      Nie wierzę, ze to na serio, ale jesli jednak tak, to typowe "kwaśne winogrona". Czyli nie mam czegoś to sobie obrzydzę i już mniejszy żal.

> -Nie jest się nadmiernie pewnym siebie szpanerem, więc nie będą za Tobą latać n
      > admiernie wyzwolone seksualnie dziunie

Uważasz, że chłopak uprawiający seks w wieku 20+ to szpaner?

> -Jak powiesz pannie, że jesteś prawiczkiem to taka nadmiernie doświadczona, z g
      > rzeszną przeszłością na pewno ucieknie

Albo się ucieszy:P Tez mi argument.

> -Ma się prawo nieakceptowania niegrzecznej przeszłości u kobiety

???? A co to jest niegrzeczna przeszłość? I niby koleś w wieku 25 lat ma akceptować co leci?

oim celem
      > jest stracić prawictwo i na tym się będę skupiał.

Po co, skoro tyle plusów:P?

KOMPLEKSY.
      • josef_to_ja Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ 17.01.12, 18:47
        Chodziło o typowych szpanerów, niezależenie od ich doświadczenie seksualnego. Z prawictwa chłopaka to ucieszy się chyba tylko dziewica ;)
        • anut Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ 18.01.12, 12:56
          A i to niekoniecznie, bo łatwiej znieść pierwszy raz, gdy wiemy że zajmuje się nami ktoś, kto wie co robi.
          • josef_to_ja Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ 18.01.12, 17:46
            Doświadczona tym bardziej nie będzie chciała prawiczka bo dla niej może być nienormalne, że ktoś ma 25 lat i nadal tego nie robił
            • r.a.s Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ 19.01.12, 08:11
              NIe wydaje mi się, raczej jak to powiedział ktoś wyżej będzie miała do swojej kolekcji prawiczka i to ją cieszy.
              A ty się nie rozglądaj na to co myśleć będzie dziewica i doświadczona bo za chwilę będziesz miał problem 30 lat i dalej prawiczek a wtedy to tylko zostaje ci agencja i będzie ubaw po pachy. Ty sie oczywiście obrazisz na Świat, że tak jest skonstruowany i że cierpisz, odwrócisz sie i przepraszam za określenie zostaniesz przysłowiową d..pą.
              • josef_to_ja Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ 19.01.12, 18:48
                Nie zamierzam być prawiczkiem do 30stki. To już by była przesada
                • Gość: Amado Re: Plusy bycia prawiczkiem 20+ IP: *.147.185.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.12, 19:20
                  Sluchaj prawiczek! Czy Ciebie juz reka nie boli? Przestan juz ludziom wciskac ten kit!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka