Dodaj do ulubionych

samotność

23.02.12, 12:04
Nidawno, praktycznie z dnia na dzień zerwał ze mną chłopak, dla którego przeniosłam się do innego miasta. Prze prawie 2 lata związku byłam skupiona tylko na nim, w weekendy spotykaliśmy się z jego znajomymi lub rodziną. Moja dobra koleżanka ostatnio wyprowadziła sie z powodu awansu do innego miasta, młodszy brat z którym mieszkam ma swoje życie, 2 koleżanki z pracy to samo. Zostałam tu zupełnie sama, bez wiary w siebie i znajomych. bardzo boję się samotności. Potrzebuję jakiegoś planu, macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • i.am.girl Re: samotność 23.02.12, 15:51
      Tak, na przyszłość już masz nauczkę. Nigdy nie uzależniaj się od faceta, nigdy! Wiem, łatwo mi mówić, ale pamiętaj, żeby nigdy nie zapominać o sobie.
    • moonatnight Re: samotność 23.02.12, 16:43
      Po pierwsze: postawiłaś na złego "konia". Gdyby facet był OK, to by Cię z dnia na dzień nie rzucił. Po drugie: jeżeli sama nie znajdziesz sposobu na życie, Twoje życie, to nikt tego za Ciebie nie zrobi. Musisz liczyć tylko na siebie, nie na chłopaka, nie na koleżankę, nie na brata. Oni zorganizowali już sobie życie. Teraz Twoja kolej. Musisz mieć pracę, zajęcia popołudniowe (jakieś hobby), może jakiś wolontariat. Jak zaczniesz działać, to nie będziesz samotna i będziesz miała większą szansę na poznanie przyszłego partnera o takich samych zainteresowaniach. Powodzenia
    • martakrk89 Re: samotność 23.02.12, 16:48
      na początek zaakceptuj to że jesteś sama, nie myśl o byłym... z czasem zacznij spotykać się z innymi mężczyznami
    • Gość: gość portalu Re: samotność IP: *.unknown.vectranet.pl 24.02.12, 10:19
      zapisz się na siłownię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka