IP: *.164.255.162.awist.pl 10.03.12, 17:26
Witam mam19 lat , kilka dni temu przeżyłam swój pierwszy raz z chłopakiem, za pierwszym razem ból był nie do zniesienia, pózniej próbowaliśmu jeszcze 3 razy ( w kolejnych dniach) nadal okropnie boli, czy w końcu przestanie? albo chociaż będzie mniej bolało? proszę o poważne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 21:12
      Bo 1 razie skoro tak bolało musisz odpocząć 2 tygodnie by uszkodzone tkanki mogły trochę się zregenerować:)
    • potwor_z_piccadilly Re: seks 10.03.12, 21:25
      Gość portalu: Anka napisał(a):

> za
      > pierwszym razem ból był nie do zniesienia, pózniej próbowaliśmu jeszcze 3 razy
      > ( w kolejnych dniach) nadal okropnie boli, czy w końcu przestanie?

Chodzisz do ginekologa ?
      Jeśli tak, to raczej ze strony anatomicznej wszystko z tobą w porządku. Jeśli by było coś nie tak, pewno medyk poinformowałby cię.

albo chociaż
      > będzie mniej bolało?

Jeśli partner przyswoi sobie wiedzę o konieczności solidnej gry wstępnej i delikatności w postępowaniu z twoim ciałem, to nie tylko mniej przestanie boleć, a wręcz w ogóle nie będzie bolało, a ty staniesz przed szansą odpłynąć.
    • Gość: A Re: seks IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 21:58
      Mnie pobolewało przez kilka dobrych miesięcy. Krwawiłam również wielokrotnie, obficie i długo.
      Przeszło :)
      • Gość: ala Re: seks IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.12, 11:18
        Krwawiłam również wielokrotnie, o
        > bficie i długo.
        > Przeszło :)

Mylisz pojęcia.
        To była miesiączka.
        • Gość: A Re: seks IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 22:13
          Wiem o czym piszę ;)

Po każdym stosunku krwawiłam obficie i długo.
    • konikmorski1976 Re: seks 12.03.12, 17:42
      Może nie byłaś odpowiednio przygotowana? Jesli jesteśmy za mało podniecone, to boli nawet po latach współżycia. Powiedz to chłopakowi, niech cię rozgrzeje mocno i wtedy spróbujcie. Jesli chodiz o fizyczne przyczyny, zapytaj swojego ginekologa. Może byc tak, ze się po prostu stresujesz (ciążą, tym przeżyciem itd).Zyczę radości z seksu.
      • kim64 Re: seks 17.03.12, 20:15
        Chodzę do ginekologa, jeżeli chodzi o grę wstepną myśle że była wystarczająca długa, a ja bylam odpowiedznio przygotowana, ból jest nadal taki sam, a do tego krwawienie jest coraz silniejsze z każdym razem, podobno tak może być na początku , poczekam jeszcze, jak nie przejdzie wybiore sie do ginekologa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka