sickofit 31.05.12, 07:44 Czy mozliwe jest powstanie nadżerki w okresie gdy nie uprawia sie seksu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
watemate Re: Nadżerka 31.05.12, 09:56 nadżerka chce cukierka;). Moja siostra ponoć się na tym zna i twierdzi, że to możliwe (o szczegóły nie pytam, tylko przekazuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilyrush Re: Nadżerka 31.05.12, 17:33 oczywiście ze tak jedyna i dość poważna nadżerkę miałam w życiu zanim w ogóle poszłam z kimś pierwszy raz do łózka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 20:19 Możliwe możliwe. Też mam nadżerke i dostałam ją w momencie gdy jestem bez partnera (seksualnego). Tydzień temu mi ją zdiagnozowali i czekam na wyniki cytologi... któraś wie jak ją usnąć i jakie konsekwencje? Czy może sama zejśc? Odpowiedz Link Zgłoś
roxxi_80 Re: Nadżerka 31.05.12, 22:04 mysle ze tak bo ja mialam poczatki nadzerki jak nie wspolzylam a potem sie nasilila Odpowiedz Link Zgłoś
arth1987 Re: Nadżerka 02.06.12, 13:21 Z tego co wiem to możliwe. Szczególnie gdy jest się obciążonym genetycznie. Poza tym z takimi problemami to raczej nie na forum tylko do ginekologa O_o Odpowiedz Link Zgłoś