pietrysia11 31.08.12, 20:06 podobno sa jakieś leki dla kobiet, wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszmi Re: oziębłość u kobiety 03.09.12, 20:55 podczepiam się pod ten wątek, bo problem ten sam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary ale jary Re: oziębłość u kobiety IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.09.12, 15:47 Często pomaga szampan + ostrygi ew. kawior. W wersji deserowej - truskawki w ciemnej czekoladzie oraz młody kochanek - odpowiednio $motywowany. Preparat podobny trochę do Viagry nazywa się Vamea Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: oziębłość u kobiety 06.09.12, 18:43 vamea? czy można dostać bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oziębłość u kobiety IP: *.xdsl.centertel.pl 10.09.12, 20:20 lepiej najpierw pojsc do seksuologa, bo sztuczne wywolywanie popedu moze jeszcze wzmocnic psychiczne hamulce u partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniova Re: oziębłość u kobiety IP: 81.109.161.* 15.09.12, 15:24 Spróbujcie spozyc viagre.Oboje.Jakiekolwiek mity do tej pory stworzono nt ''meskiej'' viagry,nie wiem,nie interesuje mnie to.Spróbowalam ,-lismy,wszystko w ustanowionych przez siebie umiarach i proporcjach, 1/2 tabletki dla mnie wystarczylo.Dziala jak speed ale bez tegosci umyslu i zmeczenia nastepnego dnia.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_m_zuza_m Re: oziębłość u kobiety 15.09.12, 15:32 Najpierw poszukać przyczyny takiego stanu. W głowie. Tylko w głowie to siedzi. Wypieścić całe ciało kobiety (a nie jedynie punkt "docelowy przez siedem sekund) i zrobić jej dobrze w głowie ( www.notatkiozyciu.pl/2012/06/jak-sprawic-by-kobieta-bya-szczesliwa.html ) Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: oziębłość u kobiety 23.09.12, 22:46 przecież niskie libido, lub jego brak , to kwestia ilości hormonów, więc raczej bez lekarza ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: oziębłość u kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 12:45 Są różne preparaty na zwiększenie libido, bitly.com/podnies_swoje_libido polecam tą stronę można się dowiedzieć jak radzić sobie z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikt Re: oziębłość u kobiety IP: *.hosted-by-itldc.com 05.08.19, 14:57 Tak, tabletki są w polskiej dystrybucji. bezpieczne bo dopuszczone przez krajowy rejestr farmaceutyczny ( wiem, ze niektóre osoby w desperacji sprowadzają sobie jakies nie wiadomo jakie tabletki z zagranicy jednak sam nie wiem czy bym się na coś takiego zdecydował). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miure Re: oziębłość u kobiety IP: 185.97.16.* 06.08.19, 15:05 W takim razie polecam Argininę, która poprawia stan naczyń krwionośnych, usprawniając tym samym przepływ krwi przez nie. Ma też właściwości pobudzające. Jest w wielu tabletkach na libido, ze swojej strony polecam libido therapy, brałam oraz pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_1990 Re: oziębłość u kobiety 21.08.19, 06:56 Tabletki? Cóż za bzdury tu są wypisywane?! Nie ma czegoś takiego jak oziębłość kobiet. Każda kobieta ma różny poziom libido, a to czy będzie miała ochotę na seks i satysfakcję z niego, a w konsekwencji orgazm, zależy od mężczyzny. Trzeba trafić na takiego ktory pod pojęciem seks nie roumie jedynie wsadzenia penisa po jądra bez względu jak duży po kilkuminutowych pieszczotach, potem wytrysku po następnych 2-3min., a często bywa i krócej. Na samą myśl o takim stosunku kobiecie może się go odechcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
101lulilaj90 Re: oziębłość u kobiety 20.11.19, 11:52 Nigdy w życiu nie słyszałam, żeby były leki na coś takiego. To jakaś bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almere Re: oziębłość u kobiety IP: 185.97.16.* 02.01.20, 08:57 Zgadzam się. Orgazm to bardzo indywidualna sprawa. MOże jesteś po prostu mało zrelaksowana. U wiekszości kobiet orgazm wynika z pieszczenia łechtaczki Tylok niewielki procent ma orgazm pochwowy. Polecam skupić sie na pieszczotach właśnie tej części ciała. Gra wstępna ma duże znaczenie. Proponuje równiez kupić sobie żel intymny, który sprawi, że będziesz miała lepsze nawilżenie oraz zwiekszy ukrwienie okolic intymnych. Dwa bardzo dobre żele: belover libi gel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzanka Re: oziębłość u kobiety IP: *.rdns.ukservers.com 03.01.20, 07:33 Orientujesz się gdzie mogą konkretnie je dostać? Znajdę w aptece? Bo szczerze powiedziawszy to doświadczenia z zelami mamy marne. Raz wypróbowaliśmy żelu durexa rozgrzewającego ale nie był przyjemny Powodował u mnie pieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almere Re: oziębłość u kobiety IP: *.static.edis.at 06.01.20, 08:38 Żel durexa jest charakterystyczny Trzeba to przyznać Nie każdej osobie będzie pasował. Oraz to jakie wrażenia daje. LIbi gel jest trochę inny. Nie daje uczucia grzania ale jednocześnie zwiększa wrażliwość łechtaczki, tak więc każdy dotyk jest o wiele bardziej odczuwany i jest przyjemniej. Z kolei belover to żel, który daje duże nawilżenie. Dzięki temu nie będzie tarcia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczka Re: oziębłość u kobiety IP: 185.97.16.* 07.01.20, 09:38 Zarówno libi gel jak i belover możesz dostać w internecie. W wielu sklepach je sprzedają Sama raz widziałam w jednej aptece, ale była to jakaś większa sieć ( osobiście wolę o wiele bardziej kupować je internetowo)>Niby nie jest to wstyd ponieważ wszystko dla ludzi, jednak sama czuję pewnego rodzaju skrępowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryl Re: oziębłość u kobiety IP: 91.224.215.* 16.01.20, 10:13 Sam zauważyłem że to własnie kobiety o wiele częściej niż mężczyźni wykazują brak inicjatywy jeśli chodzi o seks. Oraz wraz ze stazem związku przestają mieć ochotę na seks. Nie jest to oczywiście w każdym przypadku bo niekiedy sytuacja jest odwrotna ( kiedy ona chce a on nie chce) ale z reguły to właśnie płeć piekna staje się bardziej obojętna na zbliżenie. Jka ożywić życie erotyczne? dbać o eksperymentowanie wybrać się razem na jaką wycieczkę do fajnego miejsca ewentualnie ona powinna brać tabletki na libido ( libido therapy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noki Re: oziębłość u kobiety IP: 46.17.63.* 17.01.20, 09:24 No i pytanie. Czy takie tabletki zadziałają na kobietę czy może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baryl Re: oziębłość u kobiety IP: 185.97.16.* 20.01.20, 12:01 Z tego co wiem to trzeba samodzielnie przetestowac. Bo na jedną kobietę takie środki działają lepiej, na drugą gorzej. I nie ma w sumie reguły. Na moją żonę zadziałało kiedy było to potrzebne. Tak wiec ze swojej strony jednak polecam przetestowac. Tabletek jest wiele, z tego co wiem to moja próbowała również inne ale te miały działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noki Re: oziębłość u kobiety IP: *.91-185-189-224.net.eco.atman.pl 22.01.20, 10:21 No ale co, ma jeść te tabletki do końca życia? No bez sensu. Trzeba leczyć przyczynę a nie skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baryl Re: oziębłość u kobiety IP: *.s3362.net.eco.atman.pl 23.01.20, 10:57 A czy ja tutaj pisze, ze do konca życia? Żona troche te tabletki pobrała, potem wszystko wrócilo do normy z libido i stopniowo je odstawiała. Zaczeła brac coraz mniej tabletek i w koncu nie musiała nic brać. A ochota na seks pozostała. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara9 Re: oziębłość u kobiety 14.02.20, 19:12 Tabletki antykoncepcyjne obniżają niestety libido, dlatego warto się zdecydować na naturalne metody antykoncepcji. Wiele na ten temat można przeczytać na stronie naturalnaplodnosc_pl Odpowiedz Link Zgłoś
101lulilaj90 Re: oziębłość u kobiety 10.03.20, 10:26 Pierwsze słyszę, aby były leki na oziębłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pala Re: oziębłość u kobiety IP: *.e24cloud.com 11.05.20, 10:53 Myśle,że warto byłoby wypróbować jakieś gadżety erotyczne. Wiadomo,że po jakimś czasie seks jeśli uprawia się go tak samo może się znudzić. Taka kolej rzeczy....Dlatego też warto jest wprowadzić jakieś urozmaicenia do sypialni. O tę dziedzinę również warto jest dbać jak o wszystkie inne. Jak w łóżku się układa to w życiu się układa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suena Re: oziębłość u kobiety IP: *.242.137.43.iaas.home-whs.pl 12.05.20, 11:08 Też Używamy. Wibratora, różnego rodzaju żelów :) Oj sporo tego wypróbowaliśmy :) O seks w związku trzeba dbać i właśnie temu przydatne są gadżety. Też mieliśmy ciężki okres. Kiedy nie uprawialiśmy seksu tygodniami, miesiącami, jednak postanowiliśmy trochę zawalczyć o nasze życie intymne i znacznie się poprawiło. Stosujemy wiele żeli intymnych. Polecam bo jest przyjemniej a kobieta czasami ma problemy z nawilżeniem. Warto jest spróbować sobie sex elixir, czyli hiszpańska muchę :) Mąż czasami stosuje również oc wipes, nie ma jakiegoś tam problemu z przedwczesnym wytryskiem ale jak użyje chusteczki to możemy się kochać godzinę a nie 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pala Re: oziębłość u kobiety IP: *.dataspace.pl 14.05.20, 08:36 My jak na razie jedynie niebieskiego unimila ale mieliśmy ostatnio ochotę na durex intense. Tylko cena nas trochę zniechęca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suena Re: oziębłość u kobiety IP: 213.192.78.* 15.05.20, 09:09 Nie polecam. NIe z racji tego, że nie daje odczuć bo daje ale moim zdaiem słabe ( poza tym to uczucie gorąca jest dla mnie nieprzyjemne). NO i szybko się konczy bo opakowanie jest tak malutkie, że jak wyjęłam z zapakowanego kartonika to aż się zdziwiłam ( na fotografiach promocyjnych w sieci wygląda jednak na o wiele większe niż jest rzeczywiście....). O wiele lepszy jest libi gel. Zwiększa ukrwienie tych dolnych okolic tak wiec łechtaczka i wargi sromowe są o wiele bardziej aktywne na dotyk i czuje się o wiele więcej. Nigdy nie miałam bardziej intensywnych orgazmów jak właśnie po tym zelu. Odpowiedz Link Zgłoś
klerunder Re: oziębłość u kobiety 15.05.20, 14:13 A dostanę tak jak durex intense w jakiejś aptece? Odpowiedz Link Zgłoś