skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 09:16 Witaj! A może to ta kawa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 09:26 Kawa z pewnością:)) I towarzystwo do kawy;) Pijemy? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 09:57 Jak nie za późno, to bardzo chętnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:00 Oczywiście, kawa zawsze i o każdej porze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:09 Skoro, poproszę o gorącą i mocną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:20 Ależ proszę bardzo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:24 Dziękuję pięknie:) Pyszna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 12:08 Przepyszna była Skoropisie:) Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 12:16 Już się nadymam i zaraz ulecę w przestworza. Cała przyjemność po mojej stronie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 09:16 To się jeszcze okaże!:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 09:16 Koczisss nie bądź takim realistą!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 09:28 Ja pesymista,takiego jak ja trudno w świecie szukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 09:59 O nie mój drogi. Ten wakat jest już dawno przede mnie zajęty! To ja jestem największym pesymistą! I wara mi od tego. Makbrajd nie pozwolił mi byc pierdołą i czymśtam jeszcze, to ja nie pozwalam Ci być największym pesymistą. :P Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:16 Protestuję!!! Ja jestem największym pierdołowatym, zrzędliwym, upierdliwym pesymistą! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:20 Albo zmienisz zdanie teraz, albo w końcu Makbrajd wróci i wtedy zmienisz zdanie pod ciężarem naszych argumentów. Na razie musisz przyjąć do wiadomości, że nie jesteś najbardziej pierdołowatym, zrzędliwym, upierdliwym pesymistą. Trudno Ci będzie, ale przeżyjesz. Jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:37 Jakoś nie chce mi się wierzyć, ze są jeszcze większe ofermy ode mnie?:( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:39 żebyś wiedział, ze są!!! I to jakie,ooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:48 To im współczuję. Sam ze sobą mam problemy, ale jak ktoś jest bardziej pierdolnięty ode mnie, to już szczyt porażki:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 11:27 Ale jeśli ten szczyt porażki nie jest tego świadomy, to jest rowem mariańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 14:29 skoropis napisał: > Ale jeśli ten szczyt porażki nie jest tego świadomy, to jest rowem mariańskim. Skoro!Trafiłeś w dziesiątkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:02 nutopia napisała: > skoropis napisał: > > > :) ukochana jesień:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:04 > > ukochana jesień:) Nuta, byle słoneczna, bo bez słońca ja nie umiem egzystować. P.S. Jak tam w szkole?:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:08 Nutka, Ty jutro znów do komarowa jedziesz, czy wolne masz? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:19 skoropis napisał: > Nutka, Ty jutro znów do komarowa jedziesz, czy wolne masz? jutro wyjeżdżam ale nie do komarowa a trochę dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:38 skoropis napisał: > Fajnie Ci. tym razem tak Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:17 ewa.x napisała: > > > > ukochana jesień:) > > Nuta, byle słoneczna, bo bez słońca ja nie umiem egzystować. dla mnie będzie ukochana w każdej postaci:) > > P.S. Jak tam w szkole?:) w szkole jest ok - dziecię mówi że weekendy też chce chodzić przejdzie jej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:23 > w szkole jest ok - dziecię mówi że weekendy też chce chodzić > przejdzie jej:) I to dość szybko przejdzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:25 ewa.x napisała: > > w szkole jest ok - dziecię mówi że weekendy też chce chodzić > > przejdzie jej:) > > I to dość szybko przejdzie:)))) echh:) życzyłabym jej by ten stał euforii trwał jak najdłuzej jednak:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Piątek, słońce - chce się żyć 14.09.07, 10:27 > echh:) > życzyłabym jej by ten stał euforii trwał jak najdłuzej jednak:) Hehehe, oby Nuta, oby:) Ale z doświadczenia wiem, że tak raczej nie bywa;)) Odpowiedz Link Zgłoś