Dodaj do ulubionych

Pytanie do Pań.

23.09.12, 20:47
Czy kobiety lubią, gdy mężczyzna całuje ich stopy ?

Słyszałem kiedyś (w kobiecej prasie chyba nawet to wyczytałem), że, ponieważ strefy erogenne u kobiety występują na całym jej ciele (czyli, że właściwie CAŁE ciało kobiety jest strefą erogenną), więc, że poprzez samo tylko całowanie n.p. stóp kobiety, można ją ją doprowadzić do orgazmu.
Czy tak jest faktycznie ?

Czytałem gdzieś też, że stopy, to jedna z NAJBARDZIEJ powabnych i zniewalających mężczyznę część ciała kobiecego.
I ja ZGADZAM się z tym w 100 % -ach. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Pytanie do Pań. IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 17:29
      Bajki...
      • michael_praed Re: Pytanie do Pań. 24.09.12, 19:58
        Ale może w.g. Ciebie ?
        Może SĄ kobiety, które lubią, by mężczyzna całował ich stopy.
        • Gość: gość :) Re: Pytanie do Pań. IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 14:19
          uwielbiam ;-)
    • pomorzanka34 Re: Pytanie do Pań. 29.09.12, 19:54
      oczywiście że są :))
      • Gość: marta Re: Pytanie do Pań. IP: *.tarniny.pl 29.09.12, 21:21
        Nie miałam przyjemności tego doświadczyć, ale czuję, że mogłoby mi się to spodobać.. ;)
    • herki89 Re: Pytanie do Pań. 30.09.12, 14:05
      Indywidualne preferencje seksualne, są gusta i guściki. Ale całkiem prawdopodobne, że wiele kobiet lubi mieć wylizane stopy.
    • emkra Re: Pytanie do Pań. 05.10.12, 09:23
      Moja żona lubi stopami mnie pieścić...przesuwa je w pachwinach, masuje mosznę, ściska członka...bardzo to ją podnieca
    • kobietabyc Re: Pytanie do Pań. 10.10.12, 20:14
      Niektóre lubią, inne nie lubią. Różnie z nami bywa. Teoria to jedno, a praktyka to drugie. A zatem praktykuj, próbuj...jak stopy nie będą tym miejscem to idź do góry, góry...;-)
      • wielkafuria Re: Pytanie do Pań. 11.10.12, 13:10
        ja sobie tego nie wyobrażam :) ale to jest moje subiektywna opinia :) generanie mam zasade ze nie robię rzeczy którymi nie mogłabym się zrewanżować. A jakoś nie wyobrażam się lizac męskich stóp nawet jakbym je osobiście umyła :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka